Ford Focus pålitelighet

Ford er kjent for sine personbiler, lastebiler og SUV-er, på grunn av deres rimelige prisklasse. Focus er en 5-dørs hatchback, som er en veldig god familiebil. Ford prøver å avvikle sine små biler fra USA, for å fokusere på lastebiler og SUV-er. Bilen er imidlertid fortsatt et godt alternativ kjøp.

Oversikt

Focus har vært en veldig kjent Ford bil, og den har mange trim nivåer fra ST til elektrisk modell. Den grunnleggende modellen drives av en 1,0 L EcoBoost-motor, som gir maksimalt 83 hk. Bilen har også et godt interiørutseende og komfortabelt å sitte for passasjerer.

Pålitelighet

Pålitelighet er en viktig bekymring å se etter før du kjøper en bil, for å se på hvor godt bilen eldes og koster deg penger i vedlikehold. Ford-biler har en ganske dårlig rekord når det gjelder påliteligheten til bilene sine. Focus har imidlertid en god pålitelighetspoengsum på 4.0 av 5.0 fra RepairPal, og 4.0 ut av 5.0 fra J.D Power.

Sikkerhet

Sikkerhetsfunksjoner og målinger beskriver også påliteligheten til en bil. Ford-biler gjør det vanligvis ganske bra i sikkerhetstestene sine. Focus har en flott sikkerhetsscore på 5 av 5 av NHTSA, og den presterte også bra i IIHS-kollisjonstester, og tjente vurderingen av god i alle testene.

Avskrivningssats

Avskrivningsraten måler også påliteligheten til en bil. Ford-biler har vist seg å være veldig bra i videresalgsverdier. Fokus, selv etter seponering, har en lavere avskrivningsrate på 40% etter 5 år. Dette betyr at selv 2017 Focus koster rundt 60% av sin opprinnelige verdi.

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikehold og reparasjon er noen av de største fokusene fra kjøpere før de kjøper en bil. Focus koster rundt $ 569 i gjennomsnitt årlig, noe som er litt høyere enn de andre konkurrentene. selv om kvaliteten er god  og den ikke trenger mange vedlikeholdsbesøk.

  Er Ford Puma en god bil?

FAQ

Er Ford Focus en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Ford Focus er en forhjulsdrevet bil.

Hvor mange plasser er det i Ford Focus?

Ford Focus er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Kompakte biler

Hva er hestekreftene i en Ford Focus  og har den en turbo?    

Ford Focus har 160 hestekrefter og 146 lb-ft dreiemoment. Motoren er en vanlig blyfri I-4 med en forskyvning på 2,0 l Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i Ford Focus?

13,2 kubikkfot ( 0,374 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Ford Focus har 17 X 7 tommers aluminium forhjul og 17 X 7 tommers aluminium bakhjul.

Hvilket år er Ford Focus mest pålitelig?

2018 Ford Focus har en av de høyeste pålitelighetsvurderingene. CarComplaints.com analyse avslørte at PowerShift-overføringsproblemene fra 2011-2015 ble løst. 2018 Focus har bare noen få tilfeller av feil endring på overføringssporrekorden.

Varer Ford Focus-biler lenge?

Hvor godt du tar vare på Ford Focus vil bestemme levetiden. Det kan vare fra 200,000 til 400,000 miles hvis du tar godt vare på det og utfører regelmessig vedlikehold. Det kan vare mellom 50 000 og 150 000 miles hvis du ikke tar nok vare.

Hva er galt med Focus?

Mange eiere klaget over overdreven vibrasjon, risting og slipelyder. Ford Focuses utstyrt med en dual-clutch kan også oppleve jerky shifting og en tøfle clutch. Noen ganger ville det til og med unnlate å skifte i det hele tatt.

Er Focus en god bruktbil å kjøpe?

Når det gjelder kjøp av brukte biler, er dette et solid valg. Denne hatchbacken er rimelig og sporty, noe som gjør den til et populært valg for førstegangsbileiere. Ford Focus er en populær bil, men den har sin del av pålitelighetsproblemer.

  Vanlige problemer med Ford Kuga plug-in hybrid

Hvilket år hadde Ford Focus overføringsproblemer?

Ford Focus overføringsproblemer berørte kjøretøy produsert mellom 2010-2016. Alle berørte kjøretøy var Focus-, Fiesta- og EcoSport-modeller med Powershift automatiske girkasser.

Hva er den best brukte Focus å kjøpe?

Ford Focus Titanium TDCi 1,6-liters TDCi er vår favorittmodell. Titan-modellen er litt dyrere, men vi føler at den er verdt de ekstra funksjonene. En Ghia eller Zetec vil også fungere like bra og ikke være like overbærende.

Er Ford Focus en dårlig bil?

Det er ikke en dårlig bil, men det kan være bedre valg. Ford Focuss pålitelighetsvurdering er 4.0 ut 5.0. Dette er nummer 27 blant 36 kompaktbiler. Den har en gjennomsnittlig eierkostnad, med $ 568 som gjennomsnittlige årlige reparasjonskostnader. Sammenlignet med andre kjøretøy er frekvensen og alvorlighetsgraden av reparasjoner ganske lik.

Kan du slå av trekkraftkontrollen i Ford Focus?

Hvis bilen er utstyrt, bør det være en knapp eller bryter som viser et bilde med bølgete linjer under. Trykk på denne knappen for å slå av trekkraftkontrollen. Lyset skal nå vises som et jevnt gult lys på dashbordet som indikerer at TC er slått av.

Har Focus servostyringsvæske?

Ford Focus servostyringsvæskereservoar er plassert i nærheten av motoren. Den har en svart lue. God styring er viktig for å bevege seg rundt på veien og bytte kjørefelt.

Hvordan låser du opp rattet på en Ford Focus?

Sett inn nøkkelen for å låse opp rattet. Noen ganger vil ikke rattet låses opp når bilen er parkert med hjulene snudd. Det er mulig å forsøke å slå på tenningen ved å vri på rattet. Den vil låses opp!

Er Ford Focus drivstoffeffektivt?

Drivstofføkonomi: Ford hevder at Focus’ tresylindrede turbo-bensinmotor vil forbruke 6.4L /100km drivstoff etter at den har blitt kjørt i både urbane og åpne veiforhold. Ifølge bilens turcomputer var kjørelengden min i Trend-karakteren 9.4L / 100 km med 487.9km på landeveier.

  Vanlige problemer med Ford Puma

Hva er bra med et fokus?

Bilen er rimelig, drivstoffeffektiv og stilig, men den beste funksjonen er den sporty dynamikken. Focus er en av de morsomste bilene i sin klasse. Den håndterer godt, og styringen er responsiv og rask med mye følelse. 2018 Ford Focus er et godt valg for de som liker å kjøre.

Sparer cruisekontroll gass?

Ja, generelt sett. Fordi cruisekontrollen opprettholder en konstant hastighet, kan den hjelpe deg med å bli mer drivstoffeffektiv og spare deg for i gjennomsnitt 7-14% gass. I motsetning til dette kan konstant akselerasjon og retardasjon forårsaket av at sjåføren setter foten på pedalene, forbruke mer gass.

Er en Ford Focus en 4-dørs  sedan?

Ford of North America begynte å markedsføre Focus i september 1999, for modellåret 2000. Det var noen forskjeller fra den europeiske versjonen. Den var tilgjengelig i tre-, fire- og fem-dørs versjoner. En femdørs hatchback ble introdusert i 2001.

Hva er forskjellen mellom Ford Focus-modeller?

Det er viktige forskjeller mellom dem: Ford Focus RS har en mer komfortabel tur enn Ford Focus ST. Ford Focus RS’s frontgitter er større og mer aggressiv. Ford Focus RS’s bakre spoiler er større.

Er Ford Focus bra for tenåringer?

Det er på mange måter en god bil for tenåringer. Ford Focus er en kompakt, sporty sedan som vil beskytte tenåringssjåføren din. Active Park Assist tilbyr veiledning for parkering på trange steder. Det vil vise deg avstanden mellom deg selv og eventuelle hindringer.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter