GMC Canyon pålitelighet

GMC er en del av General Motors som fokuserer på større kjøretøy som pickuper, SUVer, etc. Canyon er en liten pickup, som spesialiserer seg på off-roading og tauing. Bilen har et flott fjæringssystem, med 31″ dekk.

Oversikt

Canyon er et solid kjøretøy, som er enda flott å bruke i høyt terreng og robuste stier. Den kommer i to drivlinjer med en 2,5 L motor og en 3,6 L motor. Lastebilen har også evner på 4WD i 3.6 L trim nivåer.

Pålitelighet

Pålitelighet er et stykke viktig informasjon før du kjøper bil. General Motors har laget biler i evigheter, og de er også pålitelige nok til å stole på. GMC har en pålitelighetsrangering på 3.0 av 5.0 rangering på 22 av 32 bilmerker, noe som ikke er den største. Canyon har imidlertid en gjennomsnittlig pålitelighetsrangering på 79 av 100 av J.D Power.

Sikkerhet

Sikkerhet er en stor bekymring for forbrukerne i dag, noe som er en flott ting. GMC-lastebiler blir regelmessig krasjtestet av NHTSA og IIHS. Canyon har blitt krasjtestet av både NHTSA og IIHS, og de har vurdert bilen med gjennomsnittlige sikkerhetspoeng. Den har tilgjengelige sikkerhetsfunksjoner som kollisjonsadvarsel, kjørefeltsadvarsel, etc.

Avskrivningssats

Avskrivningsraten hjelper oss også med å bestemme påliteligheten til en bil. GMC har en anstendig restverdi selv etter 5 år. Det svekker rundt et gjennomsnitt på 50% etter 5 år. Canyon har også en anstendig avskrivningsrate på 40% etter 5 år.

  GMC Sierra HD-pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholds- og reparasjonskostnader er ikke de laveste i GMC-lastebiler. Disse lastebilene og SUVene koster i gjennomsnitt rundt $ 744 årlig, noe som er litt høyt sammenlignet med andre konkurrenter. Vedlikeholdskostnadene for Canyon er nesten $ 548 av RepairPal, som dekker alt  forebyggende vedlikehold og tidlige besøk.

FAQ

Hvor mange plasser er det i GMC Canyon?

GMC Canyon er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Firehjulsdrift

Hva er hestekreftene i en GMC Canyon  og har den en turbo?    

GMC Canyon har 308 hestekrefter og 275 lb-ft dreiemoment. Motoren er en gass V6 med en forskyvning på 3.6L / Drivstoffsystemet er: Direkte injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i GMC Canyon?

61,7 kubikkfot ( 1 747 m3 )

Hvilken type hjul har den?

GMC Canyon har 17 x 8 tommers aluminium forhjul og 17 x 8 tommers aluminium bakhjul.

Hvor mange kilometer varer GMC Canyons?

Med riktig vedlikehold kan en typisk Canyon vare minst 200 000 miles. Mange eiere hevder at deres Canyon har krysset 300.000. De er optimistiske til at det kan presse ytterligere 100.000.

Er GMC Canyon en god lastebil?

GMC Canyon 2022 er et flott alternativ for kompakte pickuper. Canyon er tilgjengelig i Crew Cab og Extended-modeller. Den imponerer med sine varierte motoralternativer, sterke slepeegenskaper og veloppdragen tur / håndtering. Canyon er mer en arbeidshest enn en familietransportør.

Hvilken er bedre GMC Canyon eller Tacoma?

Tacoma ville normalt være den klare vinneren. I dette tilfellet tilbyr IMIDLERTID GMC Upstart en ny pakke som har en raffinert tur, flere konfigurasjonsalternativer og generelle evner. Vinneren av denne runden er GMC Canyon.

  GMC Savana Pålitelighet

Hvilken er bedre GMC Canyon eller Ford Ranger?

2021 GMC Canyons 2,5-liters 4-sylindrede motor er 200-hk. 2021 Ford Ranger drives av en 295-hk EcoBoost-motor med autostart-stopp-teknologi. Det er bare litt raskere enn GMC Canyon i 2021.

Er GMC Canyon det samme som Chevy Colorado?

Uansett hvordan du uttrykker det, er GMC Canyon og Chevrolet Colorado veldig like. General Motors produserer både merker og deler samme teknologi og konsepter. Begge lastebilene har samme drivlinje, dimensjoner for last og passasjer, samt samme dimensjoner.

Hvilken lastebil er større Canyon eller ranger?

Rangeren er 210,8 tommer lang, 73,3 tommer bred og 70,7 til 71,5 tommer høy. Den veier mellom 4,232 og 4,441 pounds. Det finnes tre typer body-and-cab alternativer for 2019 GMC Canyon: Extended Cab med lange senger, Crew Cab med lange senger, og Crew Cab uten en kort seng.

Hvilken er større Colorado eller Canyon?

2019 Colorado og 2019 Canyon ser veldig like ut når det gjelder størrelse. Den eneste forskjellen er i lengden. Colorado er 212,7 tommer lang, mens Canyon måler 212,2 tommer til 224,9 tommer.

Hvilke problemer har GMC Canyon?

Her er en liste over de vanligste GMC Canyon-problemene:

  • Overføringsproblemer.
  • Styringsproblemer.
  • Motorproblemer.
  • Feil bremsekalipere.
  • A/C og varmeapparat som ikke fungerer som de skal.

Har den Android Auto?

Ja, Canyon 2022 leveres som standard med Android Auto. Du finner også Apple CarPlay på alle trims.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter