GMC Envoy pålitelighet

GMC er en del av General Motors som fokuserer på større kjøretøy som pickuper, SUVer, etc. Envoy er en mellomstor SUV, og det er en flott bil for å bære mennesker og bagasje. Bilen ble imidlertid avviklet i 2009.

Oversikt

Envoy er en flott SUV med et fint interiør og solid kropp. Bilen kommer i to drivlinjealternativer på enten 4.3 L eller 5.3 L motorer, som er ekstremt kraftige. Bilen har også 4×4 evner, noe som muliggjør sine off-roading evner.

Pålitelighet

Pålitelighet er viktig informasjon før du kjøper bil. General Motors har laget biler i evigheter, og de er også pålitelige nok til å stole på. GMC har en pålitelighetsrangering på 3.0 av 5.0 rangering på 22 av 32 bilmerker, noe som ikke er den største. Envoy er imidlertid en ekstremt pålitelig bil med en 5 av 5 vurdering av J.D Power.

Sikkerhet

Sikkerhet er en stor bekymring for forbrukerne i dag, noe som er en flott ting. GMC-lastebiler blir regelmessig krasjtestet av NHTSA og IIHS. Utsendingen har blitt krasjtestet av IIHS, og den har mottatt en samlet evaluering av Acceptable av IIHS. Bilen har sikkerhetsfunksjoner som kollisjonsputer, elektronisk stabilitetskontroll, barnesikringslåser, etc.

Avskrivningssats

Avskrivningsraten hjelper oss også med å bestemme påliteligheten til en bil. GMC har en anstendig restverdi selv etter 5 år. Det svekker rundt et gjennomsnitt på 50% etter 5 år. Envoy er et gammelt kjøretøy, så det har mistet mesteparten av verdien.

  GMC Yukon pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholds- og reparasjonskostnader er ikke de laveste i GMC-lastebiler. Disse lastebilene og SUVene koster i gjennomsnitt rundt $ 744 årlig, noe som er litt høyt sammenlignet med andre konkurrenter. Vedlikeholdskostnadene for Envoy er nesten $ 500 av RepairPal, som dekker alt forebyggende vedlikehold og tidlige besøk.

FAQ

Hvor mange plasser er det i GMC Envoy?

GMC Envoy er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: 4-hjulsdrift

Hva er hestekreftene i en GMC-utsending og har den en turbo?

GMC Envoy har 300 hestekrefter og 321 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Gass V8 med en forskyvning på 5.3L / Drivstoffsystemet er: SFI.

Hvilken type hjul har den?

GMC Envoy har 18 x 8 tommers aluminium forhjul og 18 x 8 tommers aluminium bakhjul.

Har GMC Envoy tredje rad?

GMC opprettet Envoy XL ved å ta sin Envoy SUV-standard og strekke den ekstra 16 tommer. Denne utvidede versjonen tilbyr også sitteplasser på tredje rad.

Hva slags overføring har en GMC-utsending?

Alle modeller har en 4-trinns automatisk girkasse. Utsendingene leveres med enten en bakhjulsdrift eller en Autotrac firehjulsdrift, som inkluderer en to-trinns overføringsveske.

Hva slags motor er i en GMC-utsending?

Envoys standardmotor er Vortec 4.2L 24-valve dual-overhead cam inline sekssylindret motor. Den produserer 285 hestekrefter (213kW)* og 374 lb-ft (374 Nm*) dreiemoment og tilbyr muskuløs, men jevn ytelse av mange V-8-motorer med drivstoffeffektivitet og økonomi av en seks-sylinder.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter