GMC Sierra 1500 Pålitelighet

GMC er en del av General Motors som fokuserer på større kjøretøy som pickuper, SUVer, etc. Sierra er en lett pickup, og den har en større versjon av HD Sierra, som spesialiserer seg på terrengkjøring og tauing. Lastebilen har ekstremt gode muligheter til å taue og off-roading.

Oversikt

Sierra er en stor lastebil, som er enda flott å bruke i høyt terreng og robuste stier. Den leveres i tre drivlinjer med 5,3 L, 6,2 L V8-motorer og en 3,0 L Duramax Turbocharged-motor. Den leveres med et standard 10-trinns overføringssystem.

Pålitelighet

Pålitelighet er viktig informasjon før du kjøper bil. General Motors har laget biler i evigheter, og de er også pålitelige nok til å stole på. GMC har en pålitelighetsrangering på 3.0 av 5.0 rangering på 22 av 32 bilmerker, noe som ikke er den største. Sierra har imidlertid en gjennomsnittlig pålitelighetsrangering på 84 av 100 av J.D Power.

Sikkerhet

Sikkerhet er en stor bekymring for forbrukerne i dag, noe som er en flott ting. GMC-lastebiler blir regelmessig krasjtestet av NHTSA og IIHS. Sierra har blitt krasjtestet av både NHTSA og IIHS, og den har fått gode rangeringer fra dem begge. Sierra har også mange sikkerhetsfunksjoner som kjørefeltsassistanse, blindpunktovervåking, kollisjonsadvarsel, etc.

Avskrivningssats

Avskrivningsraten hjelper oss også med å bestemme påliteligheten til en bil. GMC har en anstendig restverdi selv etter 5 år. Det svekker rundt et gjennomsnitt på 50% etter 5 år. Sierra har også en anstendig avskrivningsrate på 40% etter 5 år.

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholds- og reparasjonskostnader er ikke de laveste i GMC-lastebiler. Disse lastebilene og SUVene koster i gjennomsnitt rundt $ 744 årlig, noe som er litt høyt sammenlignet med andre konkurrenter. Vedlikeholdskostnadene for Sierra er nesten $ 727 av RepairPal, som dekker  alt forebyggende vedlikehold og tidlige besøk.

  Audi RS7 Pålitelighet

FAQ

Hvor mange plasser er det i GMC Sierra 1500?

GMC Sierra 1500 er en bil med 6 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Firehjulsdrift

Hva er hestekreftene i en GMC Sierra 1500  og har den en turbo?  

GMC Sierra 1500 har 310 hestekrefter og 348 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Gass I4 med en forskyvning på 2.7L / Drivstoffsystemet er: Direkte injeksjon.

Hvilken type hjul har den?

GMC Sierra 1500 har 20 x 9.0 tommers aluminium forhjul og 20 x 9.0 tommers aluminium bakhjul.

Hvor mange miles varer en GMC Sierra 1500?

En GMC Sierra kan gå 250 000 miles med godt vedlikehold. Noen modeller når til og med 200 000 miles. Ifølge undersøkelser vil bare 1,7% av GMC Sierras overstige 200,000 MILES-merket. Disse kjøretøyene krever ikke komplekse vedlikeholdsprosedyrer.

Hva er det mest pålitelige året for GMC Sierra?

GMC Sierras modeller for 2012 og 2020 er de beste årene. 2012-modellen har en solid historie med pålitelighet, ytelse, og 2020 tilbyr mye av det løftet. Selv om 2012-teknologien ikke var så avansert, var den ganske vanlig på den tiden.

Er en GMC Sierra en god lastebil?

GMC Sierra er en flott pickup i full størrelse. GMC Sierra er en kraftig pickup med en slepekapasitet på over 12.000 pund. Det tilbyr også jevn kjøring. Det ser bra ut inne, har god plass til passasjerer og har intuitive tekniske funksjoner.

  Audi S3 pålitelighet

Hva er dårlige år for GMC Sierra?

2014 og 2015 er de verste modellårene (i hvert fall de siste ti årene) CarComplaints mottok 326 rapporter fra eiere og 214 rapporter fra dem mellom disse to årene. Dette er hundrevis mer enn noen andre modellår, og går tilbake til 1991.

Hva er bedre Chevy eller GMC?

GMC og Chevrolet er begge General Motors Companies. Hva gjør dem annerledes? GMC tilbyr flere premiumfunksjoner enn Chevy trucks, men GMC-lastebiler har mer særegne og stilige design. GMC-lastebilens frontender er også skarpere, noe som understreker merkevarens høyere kvalitet.

Hvilke problemer har GMC Sierra 1500?

  • Dårlig kvalitet Frontlykter.
  • Sprø innvendige dørhåndtak.
  • Dashbord cracking.
  • Merkelige lyder fra  den øvre mellomliggende styreakselen.
  • Døraktuator med feilmodus.
  • Feil drivstoffpumpe.

Har GMC Sierra Android Auto?

Det er enkelt å svare, ja, GMC Sierra har Android Auto-kompatibilitet. Du kan også vise værforhold og avtaler på sierraens infotainmentskjerm.

Har GMC-lastebiler super Cruise?

Super Cruise vil være tilgjengelig på den nye 2022 GMC Sierra 1500 Denali modeller +, samt HUMMER Electric Pickup og SUV modeller +. Dette er den første håndfrie førerassistanseteknologien for kompatible veier.

Hva er GM Super Cruise?

General Motors vil lansere nye Super Cruise-funksjoner i seks modellårskjøretøy for 2022 i løpet av første kvartal 2022. Super Cruise, den første bransje-eksklusive håndfrie førerassistanseteknologien, gjør det mulig for sjåfører å kjøre håndfritt over mer enn 200 000 miles på kompatible veier i USA og Canada.

  Er BMW 328i pålitelig?

Hvilke motorer er tilgjengelige i GMC Sierra 1500?

Alternativer for motor:

  • 4.3L V6-motor med 285 hestekrefter og 305 lb-ft dreiemoment.
  • 2,7 L turboladet motor med 310 hestekrefter og 348 lb-ft dreiemoment.
  • 5.3L Ecotec®3 V8-motor med 355 hestekrefter og 383 lb-ft dreiemoment.
  • Duramax® 3.0L Turbo-Diesel Motor med 277 Hestekrefter og 460 Lb-Ft av Dreiemoment.

Hva er den beste motoren i en GMC Sierra?

WardsAuto stemte for Duramax Turbo-Diesel I-6-motoren etter nøye testing og gjennomgang. Dommere som tester motoren i en 2020 Sierra 1500 Crew Cab bemerket at Duramax Turbo-Diesel 3.0L Duramax Turbo-Diesel var den beste på grunn av sin stille, glatte og responsive kjøreopplevelse.

Er en GMC Sierra en V6 eller V8?

Det er mange motorer tilgjengelig i 2021 GMC Sierra. Du kan velge mellom en V6, turbo-fire, turbodiesel og to V8-er.

Er GMC 5.3 En god motor?

5.3 Chevy-motoren er pålitelig og kan gi mye kraft. Det er ikke ofte at en liten bensinmotor kan produsere slik kraft og dreiemoment. Denne motorens største problem er AFM-systemet.

Har GMC Sierra oppvarmede seter?

2022-serien med SUV-er vil være uten oppvarmet eller ventilert sitteplasser. Silverado, Traverse High Country, GMC Sierra, Acadia Denali vil fortsatt ha oppvarmede seter. Dette  trekket  kan  være  kontroversielt  med  noen  forbrukere.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter