GMC Acadia pålitelighet

GMC er en del av General Motors som fokuserer på større kjøretøy som pickuper, SUVer, etc. Acadia er en full størrelse crossover SUV, som kan bære 7 til 8 personer. Den tredje raden kan brettes, noe som vil gi ekstra plass til bagasje.

Oversikt

Acadia er et solid kjøretøy, noe som også er flott når det gjelder ytelse. Den kommer i to drivlinjer med en 2.0 L-motor og en 3.6 L motor, og begge har et 9-trinns automatgirsystem. 3.6 L-modellen kommer også med et AWD-system.

Pålitelighet

Pålitelighet er viktig informasjon før du kjøper bil. General Motors har laget biler i evigheter, og de er også pålitelige nok til å stole på. GMC har en pålitelighetsrangering på 3.0 av 5.0 rangering på 22 av 32 bilmerker, noe som ikke er den største. Imidlertid er Acadia en ganske pålitelig SUV med en pålitelighetsgrad på 76 av 100.

Sikkerhet

Sikkerhet er en stor bekymring for forbrukerne i dag, noe som er en flott ting. GMC-lastebiler blir regelmessig krasjtestet av NHTSA og IIHS. Acadia har blitt krasjtestet av NHTSA, og den har fått en perfekt vurdering på 5.0 av 5.0. Den har mange standard sikkerhetsfunksjoner som et automatisk bremsesystem, kjørefelt, kollisjonsputer, etc.

Avskrivningssats

Avskrivningsraten hjelper oss også med å bestemme påliteligheten til en bil. GMC har en anstendig restverdi selv etter 5 år. Det svekker rundt et gjennomsnitt på 50% etter 5 år. Acadia har også en anstendig avskrivningsrate på 53% etter 5 år.

  Hyundai Sonata Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholds- og reparasjonskostnader er ikke de laveste i GMC-lastebiler. Disse lastebilene og SUVene koster i gjennomsnitt rundt $ 744 årlig, noe som er litt høyt sammenlignet med andre konkurrenter. Vedlikeholdskostnadene for Acadia er nesten $ 734, som dekker alt  forebyggende vedlikehold og tidlige besøk.

FAQ

Er GMC Acadia en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

GMC Acadia er en All Wheel Drive bil.

Hvor mange plasser er det i GMC Acadia?

GMC Acadia er en bil med 6 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: 4WD Sport Utility Vehicle

Hva er hestekreftene i en GMC Acadia  og har den en turbo?    

GMC Acadia har 228 hestekrefter og 258 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Turbocharged Gas I4 med en forskyvning på 2.0L / Drivstoffsystemet er: Direkte injeksjon.

Hvilken type hjul har den?

GMC Acadia har 18 x -TBD- tommers aluminium forhjul og 18 x -TBD- tommers aluminium bakhjul.

Har GMC Acadia mange problemer?

Kritikere og anmeldere har vært raske kritikere av MY Acadia i 2020, og påpekte sine mange mangler. De fleste av problemene er små sammenlignet med de første Acadias.

Hvilke problemer har GMC Acadias?

Acadia var fri for store problemer i noen år. Acadias modellår i 2017 og 2018 var plaget av noen kjente og nye problemer. Det mest utbredte problemet var en defekt drivaksel.

Hva er gjennomsnittlig levetid for en GMC Acadia?

GMC Acadia er en solid SUV som kan vare omtrent 200,000 miles hvis opprettholdt riktig og brukes ansvarlig. Din Acadia vil vare deg 13.5 år, basert på 15,000 miles per år.

  Kia K5 Pålitelighet

Hvilken er bedre Ford Explorer eller GMC Acadia?

Både GMC Acadia og Ford Explorer er stilige SUV-er som tilbyr god plass, sikkerhet, teknologi og komfort for hele familien. Imidlertid er 2019 Explorer kraftigere enn 2019 Acadia. Explorer får også en bedre drivstoff kjørelengde vurdering, med 21 mpg i byer og 26 mpg motorveien.

Er Toyota Highlander bedre enn GMC Acadia?

GMC Acadia har et høyere dreiemoment enn Toyota Highlander, og dette gjør det gjøre en bedre jobb med å overføre motorens kraft til hjulene. Hvis du har mange passasjerer å transportere, GMC Acadia er mindre behagelig enn Toyota Highlander.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter