GMC Sierra HD-pålitelighet

GMC er en del av General Motors som fokuserer på større kjøretøy som pickuper, SUVer, etc. Sierra HD er en kraftig pickup, og den har også en liten modell som heter 1500 Sierra. Denne lastebilen er off-roading og tauing. 

Oversikt

HD Sierra er en stor lastebil, som er en av de beste i hele det beste. Lastebilen har en 6.6 L Duramax dieselstandard i alle sine modeller. Denne kraftige motoren leverer 445 hestekrefter. Lastebilen har alle funksjonene som en kraftig lastebil skal ha, inkludert ekstreme slepemuligheter, 4WD, etc.

Pålitelighet

Pålitelighet er et stykke viktig informasjon før du kjøper bil. General Motors har laget biler i evigheter, og de er også pålitelige nok til å stole på. GMC har en pålitelighetsrangering på 3.0 av 5.0 rangering på 22 av 32 bilmerker, noe som ikke er den største. HD Sierra har en gjennomsnittlig pålitelighetsrangering på 4 av 5 stjerner av J.D Power.

Sikkerhet

Sikkerhet er en stor bekymring for forbrukerne i dag, noe som er en flott ting. GMC-lastebiler blir regelmessig krasjtestet av NHTSA og IIHS. Sierra har blitt krasjtestet av både NHTSA og IIHS, og den har fått gode rangeringer fra dem begge. Sierra har også mange sikkerhetsfunksjoner som kjørefeltsassistanse, blindpunktovervåking, kollisjonsadvarsel, etc.

Avskrivningssats

Avskrivningsraten hjelper oss også med å bestemme påliteligheten til en bil. GMC har en anstendig restverdi selv etter 5 år. Det svekker rundt et gjennomsnitt på 50% etter 5 år. Sierra har også en anstendig avskrivningsrate på 40% etter 5 år.

  Kia Sportage pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholds- og reparasjonskostnader er ikke de laveste i GMC-lastebiler. Disse lastebilene og SUVene koster i gjennomsnitt rundt $ 744 årlig, noe som er litt høyt sammenlignet med andre konkurrenter. Den gjennomsnittlige vedlikeholdskostnaden for Sierra er nesten $ 727 av RepairPal, som dekker alt  forebyggende vedlikehold og tidlige besøk.

FAQ

Hvor mange seter er det i GMC Sierra HD?

GMC Sierra HD er en bil med 6 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Bakhjulsdrift

Hva er hestekreftene i en GMC Sierra HD  og har den en turbo?    

GMC Sierra HD har 401 hestekrefter og 464 lb-ft dreiemoment. Motoren er en gass V8 med en forskyvning på 6.6L / Drivstoffsystemet er: Direkte injeksjon.

Hvilken type hjul har den?

GMC Sierra HD har 17 x -TBD- tommers stål forhjul og 17 x -TBD- tommers stål bakhjul.

Hva er den gjennomsnittlige levetiden til en GMC Sierra?

En GMC Sierra kan gå 250 000 miles med godt vedlikehold. Noen modeller når til og med 200 000 miles. Undersøkelser viser at bare 1,7% av GMC Sierras vil overstige 200,000 miles.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter