GMC Yukon pålitelighet

GMC er en del av General Motors som fokuserer på større kjøretøy som pickuper, SUVer, etc. Yukon er en SUV i full størrelse, som kan bære opptil 9 passasjerer. SUV-en ser ut som en stor lastebil, noe som gir den et gigantisk utseende.

Oversikt

Yukon er en stor SUV med flott interiør og ytelse evner. SUV leveres med en 5.3 L og 6.2 L motor alternativer, og en 10-speed overføring system er standard i alle modellene.

Pålitelighet

Pålitelighet er viktig informasjon før du kjøper bil. General Motors har laget biler i evigheter, og de er også pålitelige nok til å stole på. GMC har en pålitelighetsrangering på 3.0 av 5.0 rangering på 22 av 32 bilmerker, noe som ikke er den største. Yukon er en gjennomsnittlig pålitelig SUV med en pålitelighetsgrad på 73 av 100.

Sikkerhet

Sikkerhet er en stor bekymring for forbrukerne i dag, noe som er en flott ting. GMC-lastebiler blir regelmessig krasjtestet av NHTSA og IIHS. Yukon har blitt testet av NHTSA, og den har mottatt 4 av 5 rangeringer av dem. SUV har også mange sikkerhetsfunksjoner, inkludert blind-spot overvåking, kjørefelt-holde assist, kollisjon advarsel, etc.

Avskrivningssats

Avskrivningsraten hjelper oss også med å bestemme påliteligheten til en bil. GMC har en anstendig restverdi selv etter 5 år. Det svekker rundt et gjennomsnitt på 50% etter 5 år. Yukon har også en anstendig avskrivningsrate på 43% etter 5 år.

  Chevrolet kobolt pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholds- og reparasjonskostnader er ikke de laveste i GMC-lastebiler. Disse lastebilene og SUVene koster i gjennomsnitt rundt $ 744 årlig, noe som er litt høyt sammenlignet med andre konkurrenter. Vedlikeholdskostnadene for Yukon er nesten $ 747, som dekker alt  forebyggende vedlikehold og tidlige besøk.

FAQ

Hvor mange seter er det i GMC Yukon?

GMC Yukon er en bil med 8 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Bakhjulsdrift

Hva er hestekreftene i en GMC Yukon  og har den en turbo?    

GMC Yukon har 355 hestekrefter og 383 lb-ft dreiemoment. Motoren er en gass V8 med en forskyvning på 5.3L / Drivstoffsystemet er: Direkte injeksjon.

Hvilken type hjul har den?

GMC Yukon har 18 x 8,5 tommers aluminium forhjul og 18 x 8,5 tommers aluminium bakhjul.

Hvor mange miles vil en GMC Yukon vare?

Regelmessig vedlikehold kan forlenge levetiden til GMC Yukons til 250 000-330 000 miles. Noen eiere har nådd 400k med svært få reparasjoner og minimalt vedlikehold. Hvis Yukon er godt vedlikeholdt, kan det vare i 20 år eller mer.

Hvilken SUV varer lengst?

  • Toyota 4Runner.
  • Ford-ekspedisjonen.
  • Chevrolet forstad.
  • Toyota Sequoia.
  • Chevrolet Tahoe.
  • GMC Yukon XL.
  • GMC Yukon.
  • Lincoln Navigator.

Er GMC Yukon en god bil?

GMC Yukon er en utmerket SUV. Den er romslig nok til å frakte passasjerer og last, selv før du legger til GMC Yukon XL med en lang akselavstand. Denne GMC har også en intuitiv infotainment og attraktiv hytte, spesielt Denali-modellene.

  Chevrolet Sonic pålitelighet

Er en Yukon like stor som en Tahoe?

2019 Chevy Tahoe og 2019 GMC Yukon er identiske i størrelse, da de deler samme plattform. De måler 203,9 tommer i lengde, 80,5 tommer brede og 74,4 tommer høye. Begge kjører på samme 116 tommers wheelbase.

Er Yukon bedre enn forstad?

Begge tilbyr en kraftig ytelse, romslige lugarer med god plass, lignende generelle dimensjoner og sittekapasitet, og begge har mange funksjoner som vil holde deg underholdt og trygg. GMC Yukon XL tilbyr mer luksus, mens de beste trims av 2021 Chevrolet Suburban har en høyere pris.

Hva betyr XL på en GMC Yukon?

Den 2021 GMC Yukon XL, som du kanskje har gjettet fra sitt utrolig bokstavelige navn, er en forstørret versjon GMC Yukon. Disse SUV-ene, som er lastebilbaserte, har mer plass og kan taue høyere enn tre-rads crossover SUVer som GMCs Acadia.

Har GMC Yukon Android Auto?

Ja, GMC Yukon leveres som standard med Apple CarPlay og Android Auto. Du kan bruke smarttelefonen til å koble til bilens lydsystem gjennom disse to plattformene. Yukon støtter Android Auto som lar deg få tilgang til Android-apper som YouTube Music, Google Maps og Waze gjennom bilens infotainmentskjerm. Med Google-assistenten kan du ringe, sende meldinger og bruke talekommandoer til å navigere med navigasjon.

Hvor stort er lasteområdet til en Yukon?

Lastekapasitet: Standard wheelbase Yukons har god lasteplass til store SUV-er. Det er 25,5 kubikkfot plass til hvert sete. Den tredje raden kan brettes ned for å avsløre 72,6 kubikkfot. Å brette den andre og tredje rad ned avslører 122,9 kubikkmeter.

  Honda Ridgeline Pålitelighet

Har GMC Yukon adaptiv cruisekontroll?

Ja, du kan legge til adaptiv cruise control (ACC) i GMC Yukon. Denne funksjonen bidrar til å opprettholde en angitt avstand mellom kjøretøyet og andre kjøretøy fremover. Du kan justere hastigheten på kjøretøyet ved å trykke på gasspedalen. Kjøretøyet vil automatisk avta når et annet kjøretøy nærmer seg bakfra. Hvis du vil bytte kjørefelt, trykker du på bremsepedalen for å aktivere ACC. Systemet  fungerer  best ved hastigheter  under  50  mph.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter