Har BMW-er mange problemer?

Nyere BMWs har en tendens til å bryte ned mer enn eldre modeller på grunn av nyskapende teknologi og elektronikk som legges til hvert år. Eldre BMWs, alt fra 1995 til 2006, er generelt kjent for å være svært pålitelige og utstyrt med skuddsikre motorer. På den annen side opplever nyere modeller problemer med elektronikk som frontlysfeil, døde batterier og drivstoffpumpeproblemer.

Hva er de vanligste problemene BMW har?

Oftere enn ikke hører du at BMWs bryter lett ned og at de er noe mer upålitelige enn andre bilmerker. En av hovedårsakene til dette er fordi de fleste BMW-eiere er veldig vokale om bilproblemene sine på grunn av de kostbare reparasjonene. En BMW er dyrere å reparere og betjene enn den gjennomsnittlige bilen fordi begge deler er arbeidskraft er begge dyrere.

Så, hva er de vanligste problemene som BMW-eiere opplever og har rapportert?

Automatisk frontlysfeil

Noen nye BMW-modeller opplever at de automatiske frontlyktene forblir på, selv når du prøver å slå dem av. Dette kan føre til at batteriet faller dødt. Dette er løst med noen modeller, men generelt opplever BMWs hybridbiler det mer enn andre.

Korrosjon av legeringshjul

Til tross for at de er stilige, kan utseendet til dine vakre BMW-hjul faktisk bli ødelagt av korrosjon. Vær forsiktig når du merker at korrosjon skjer på kjøretøyet ditt, da det også kan påvirke dekkene og bremsene i sjeldne tilfeller.

Feil elektronikk og deler

Elektriske vinduer er hovedkomponentene som ofte bryter på BMW-biler. Hvis du opplever slik i DIN BMW, det første du bør sjekke er bilens sikringsboks, som det ofte er skyldige i disse situasjonene.

  Er BMW iX3 helelektrisk? 

Defekt oljefilterpakning, som fører til oljeutslipp

Dette problemet har eksistert i ganske lang tid med BMW. Siden hettene rundt motoren er laget av plast, har de en tendens til å sprekke med tiden under trykket som brukes av motorens varme. Hettene bør byttes ut hver 60.000 miles, med mindre du liker å se et basseng med olje under bilen din.

Sviktende kjølevæskesystem

Hvert kjølevæskesystem svikter til slutt mellom 80 000 og 120 000 miles. Det har vært noen BMW-eiere som rapporterer at det skjer mye tidligere. BMWs er også beryktet for å ha svært følsomme og krevende kjølevæskesystemer. Bruk alltid et frostvæskemerke som er godkjent og anbefalt av BMW når du skifter væske i bilen.

Defekt varmeapparatkjerne

Varmeapparatkjernen og kjølesystemet er svært nært beslektet, og modellene som opplever problemer med en av disse, lider ofte ikke overraskende også av problemer med den andre. Hvis du har en sviktende varmekjerne, må du umiddelbart gå til en mekaniker og sjekke om kjølevæskesystemet ikke også er skadet.

Problemer med dørhåndtak

Mange eiere av BMW X5 SUV har rapportert at slitasje på dørhåndtakene er raskere akkumulert enn man generelt forventer. Det rapporterte problemet er at dørhåndtakene vil løfte som de skal, men faktisk ikke åpne døren. Disse forekomstene er knyttet til nyere modeller, og den defekte elektronikken nevnt tidligere.

Elektroniske vinduer nekter å lukke

Selvfølgelig skjer dette ikke på de fleste BMWs, men det er noen modeller som er tilbøyelige til å bli utelatt i regnet med et åpent vindu. Disse problemene er også knyttet til nyere elektronikk som ofte viser seg upålitelig.

  Problemer med klimaanlegget i Fiat 500L

Dødt bilbatteri

Dette har skjedd selv med de beste bilene der ute. Eiere av eldre BMWs har ofte rapportert døde batterier. Disse er i det minste veldig enkle å erstatte eller starte om nødvendig og koster ikke en formue. Hvis du bytter ut bilbatteriet hjemme, må du kontrollere om det ikke var bilens generator som ikke fungerte i stedet, fordi du kan ende opp med å ødelegge et annet bilbatteri.

Problemer med drivstoffpumpe

Selv de mest luksuriøse AV BMW-modeller har sannsynligvis hatt en drivstoffpumpe erstatning hvis kjørt over 70,000 miles. Hvis kjøretøyets drivstoffpumpe feiler, vil du oppleve et generelt tap av akselerasjon, motor stamming ved høyere hastigheter og omdreininger, og til slutt kan det til og med føre til motorsvikt.

Er det verdt det å kjøpe en BMW?

Dette er de vanligste BMW-feilene, men på slutten av dagen er BMW en bil som er designet for å bli kjørt aggressivt og for å gi enorm kjøreglede til eieren. Med hvert kjøretøy er det noen humper på veien. De fleste ikke-elektroniske feil og feil som er oppført i denne artikkelen, kan forhindres med riktig vedlikehold og planlagt service på kjøretøyet ditt.

FAQ

Hva er de mest pålitelige BMW-modellene du kan kjøpe?

Avhengig av om du er ute etter en luksus sedan eller en crossover SUV, kan valget ligge mellom 2006 til 2011 BMW 3-serien og 2006 til 2010 BMW X3. Dette er eldre valg, men har gjort et navn for seg selv som noen av de mest pålitelige BMW-modellene. I tillegg er alle kjøretøy fra 3-serien fra 1996 til 2006 merket som å ha nesten uforgjengelige motorer.

  VW Arteon Girkasse Problemer

Hvor lenge kan du kjøre en BMW før den bryter sammen?

De fleste BMW-modeller opplever ikke store problemer eller sammenbrudd av drivlinjer før de når 60 000-milsmerket. Det er til og med noen eldre BMW-modeller som brukere har rapportert å nå mer enn 250,000 MILES med. Selvfølgelig avhenger alt dette av om du har vedlikeholdt og vedlikeholdt kjøretøyet ditt i løpet av livet.

Hvor dyrt er BMW reparasjoner og service?

Generelt koster vedlikehold og eie av en BMW relativt mer enn å eie en gjennomsnittlig bil. For eksempel er eierkostnadene for en BMW i en periode på 10 år anslått til å være hvor som helst mellom $ 15,000 og $ 19,000. Generelle utskifting av drivlinjer varierer mellom $ 700 og $ 3,000, avhengig av hvor du befinner deg og hvor stort problemet med motoren er. Arbeiderpartiet starter på rundt 120 dollar i timen i de fleste stater.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter