Er BMW iX3 helelektrisk? 

BMW blir sakte et av de beste elbilselskapene i verden. Bortsett fra å produsere bensin-, diesel- og plug-in hybridbiler, har selskapet også begynt å lage helelektriske biler. Men er BMW iX3 helelektrisk? 

Ja, BMW iX3 er en helelektrisk SUV. Det er den første helelektriske BMW SUV. Dessuten kommer denne bilen med lignende funksjoner som den tradisjonelle BMW X3 SUV. Men i motsetning til BMW X3, bruker den et batteri og ikke bensin eller gass. Denne bilen er i samme klasse som Jaguar I-Pace, Audi e-Tron og Mercedes EQC. 

BMW ix3 er blant de tre første helelektriske BMWs. Andre helelektriske BMW-modeller er IX og i4 M50. Akkurat som sine gass kolleger, disse BMW all-elektriske biler utføre enestående og tilbyr luksuriøse funksjoner. Tvert imot er de miljøvennlige da de ikke kjører på gass. 

Funksjoner av BMW ix3 

Utseende 

BMW ix3 er kanskje ikke den fineste full-elektriske SUV på markedet, men det er en av de beste utseende. Takket være funksjoner som nyregitteret som danner det sentrale optiske elementet i fronten, adaptive LED-frontlykter, 20-tommers aerodynamikkhjul og en vakker design. 

Interiøret i ix3 er også luksuriøst med noen av de nyeste teknologiene på markedet. Den har en panorama glass takluke som tillater naturlig lys. Dessuten har den sportsseter laget av Vernasca-skinn og en 12,3-tommers heldigital skjerm. 

Totalt sett er BMW ix3 luksuriøs, vakker og med førsteklasses teknologiske funksjoner. Den konkurrerer gunstig med slike som Jaguar I-pace, Tesla Model X og Audi e-Tron. Det er bare et spørsmål om smak, preferanse og budsjett. 

  Den beste kjølevæsken for BMWs

Prestasjon 

Selvfølgelig, BMW ix3 yter bedre enn BMW x3. I motsetning til gassmotparten kommer ix3 med en enkelt motor på bakakselen. Denne motoren leverer opptil 286 hestekrefter med en kjøreavstand på opptil 450 km på full lading. Dessuten kan denne bilen akselerere fra 0 til 60 på 6,8 sekunder og har en toppfart på 112 mph.  

Vær oppmerksom på at en full lading tar omtrent 7,5 timer på en vanlig AC-lader, mens det bare tar 32 minutter å lade bilen helt opp på en raskere DC-lader. 

Komfort 

Når det gjelder komfort, vil du ikke bli skuffet over BMW ix3. I likhet med X3 kommer denne bilen også med komfortable skinnseter og kan den sitte opptil fem personer. Den har en akselavstand på 2864 mm, en lengde på 4734 mm, en bredde på 1891 mm og en høyde på 1668 mm. 

Pålitelighet 

BMW har alltid vært rangert blant de minst pålitelige bilene på markedet. Uansett har dette endret seg de siste årene, da det nå er en av de mest pålitelige tyske bilene. Og siden BMW ix3 er helelektrisk, bør du forvente få problemer, da den har færre bevegelige deler. 

Sikkerhet 

BMW ix3 er blant de sikreste bilene på markedet. Denne bilen har topp sikkerhetsfunksjoner som elektronisk stabilitetskontroll, automatisk nødbremsing, kjørefelt holde assistanse, auto nødbremsing, og ryggekamera. 

Pris

Hvis du sammenligner startprisen på BMW ix3 med konkurrentene, for eksempel Jaguar I-pace og Audi e-Tron, vil du oppdage at det er noe billigere. Basisprisen på BMW ix3 er rundt $ 61,000 XNUMX. 

  BMW VS Skoda pålitelighet – som er bedre?

FAQ

Hvilke funksjoner gjør BMW ix3 til en utmerket bil? 

BMW ix3 er en av de fineste helelektriske SUV-ene på markedet. Noen av funksjonene som gjør at den skiller seg ut fra konkurransen inkluderer en panorama glass takluke, digital nøkkel, adaptiv suspensjon, sportsseter, BMW intelligent personlig assistent, og aerodynamiske hjul.  

Hva er forskjellen mellom BMW ix3 og ix? 

BMW ix og ix3 er to eksepsjonelle helelektriske kompakte SUV-er. Likevel er BMW ix større, bredere og høyere enn BMW ix3. I tillegg kommer ixen med to elektriske motorer, mens ix3 kommer med en enkelt motor. 

Videre tilbyr BMW ix flere hestekrefter, da den har maksimalt 362, sammenlignet med 286 hk som tilbys av ix3. Når det gjelder hastighet, er BMW ix også raskere da den akselererer fra 0 til 60 på 6,1 sekunder, sammenlignet med ix3s 6,8 sekunder. Imidlertid er ix3 ganske billigere enn ix. 

Er BMW ix3 en hybridbil?

Nei, BMW ix3 er ikke en hybridbil, men en helelektrisk SUV. BMW X3 tilbyr imidlertid bensin, diesel, plug-in hybrid, og nå en helelektrisk bil. BMW X3 plug-in hybrid kommer i bare en trim, som er xDrive30e. Likevel har denne bilen lignende funksjoner som den andre BMW X3 og ix3. 

Hovedforskjellen er at alle BMW X3-modellene drives av forskjellige måter. BMW X3 hybrid er utstyrt med en turbocharged fire-sylinder motor som er paret med en plug-in hybrid system. Som et resultat leverer den maksimalt 288 hestekrefter og 310 lb-ft dreiemoment. 

Er BMW i8 helelektrisk? 

Nei, BMW i8 er ikke helt. Dette er fordi det er en hybridbil som kjører delvis på bensin og delvis bruker et batteri. I motsetning til gassbiler kommer denne plug-in hybridbilen med et 98 kW batteri som tilbyr maksimalt 54 miles. Dette betyr at du kan veksle mellom gass og elektrisitet for å kjøre bilen. 

  Hvilken BMW har en V6-motor?

Hvilken bil er bedre – Jaguar I-Pace eller BMW iX3?

Hvis du vil ha fart og kraft, gå for BMW ix3, men hvis du ønsker rekkevidde og luksus, Jaguar I-tempo har en liten kant over BMW ix3. Dessuten er BMW ix3 litt billigere, mens Jaguar I-tempoet er mye lettere å håndtere. 

Konklusjon 

BMW ix3 er en helelektrisk bil. Denne enestående og kraftige helelektriske SUV-en er som X3, som er en av de bestselgende BMW-modellene på markedet. Dessuten er BMW ix3 veldig kraftig da den leverer opptil 286 hestekrefter og kan dekke opptil 450 kilometer på full lading. 

Som sin gass motpart, BMW ix3 er også veldig komfortabel med førsteklasses luksuriøse og sikkerhetsfunksjoner. Det konkurrerer også gunstig med bilene i sin klasse som Audi e-Tron og Jaguar I-Pace. 

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter