Har BMWs blinklys?

Selv om du kanskje har hørt at BMW-sjåfører ikke bruker blinkere når de svinger, i motsetning til populær tro, bmw biler har standard blinkere installert. Svingsignaler kreves av amerikansk lov på alle biler, for at de skal kunne operere på veien.

Hvorfor bruker ikke BMW-sjåfører blinklys?

BMW-sjåfører blir sjelden sett ved hjelp av et svingsignal uansett om de bare snur, passerer noen eller parkerer kjøretøyet sitt. De vanligste årsakene til det er at de enten kjører bilen til en venn eller kollega, og de føler seg ukomfortable, eller de føler seg overlegen på veien.

Standardundersøkelser sier generelt at mer enn 40 prosent av BMW-sjåførene ikke bruker svinglys fordi «de ikke har tid» til å signalisere ordentlig.

Forsikre deg om at du alltid bruker blinkers, siden mer enn 2 millioner trafikkulykker er forårsaket per år på grunn av sjåfører som utelater å signalisere riktig.

Slik bruker du blinklys på en BMW på riktig måte

Studier viser at rundt 20 prosent av amerikanske sjåfører ikke bruker svingsignalene sine når de snur, og at mer enn 40 prosent av dem ikke bruker signaler når de bytter kjørefelt. Det utgjør mange farer både for dem, passasjerene og andre sjåfører og fotgjengere på veien.

Når du kjører i byen, alltid ta sikte på å signalisere rundt 30 meter væreforgrunnen du faktisk gjør en sving. Prøv å ikke signalisere en venstresving hvis du ikke tar neste umiddelbare venstresving, siden det kan forvirre driverne.

BMW-blinklys kan være litt motintuitive i begynnelsen, spesielt på nyere BMW-modeller. BMW blinker brytere er mer komplisert enn på andre, standard biler. BMW har alltid vært et navn for innovasjon og ledende teknologi, men de har overgått seg selv med å installere slike blinkere.

  Hva er luksusversjonen av BMW?

For å kunne signalisere en sving til venstre, må du push ned spaken, som på en hvilken som helst annen bil, men vanskeligheten følger med å slå av signalet.


Etter at du har trykket på signalspaken, vil den, i motsetning til på andre biler, automatisk komme opp. Og hvis du skyver spaken opp og prøver å stoppe blinkeren, vil du aktivere høyre svingsignal i stedet.

Så hvordan stopper du signallampene på BMWs?

Hvis du vil stoppe venstresvingsignalet, må du skyve spaken til venstre igjen. Dette er ganske kontraintuitivt for alle som har kjørt en annen bil. Dette resulterer ofte i at BMW-drivere ikke bruker blinkerne.

Videre er ting enda mer komplisert med BMW-blinkere hvis du vil endre et kjørefelt. For å ringe «Bytt kjørefelt» -signalet i noen sekunder, må du trykke ned spaken i enfw sekunder, den kommer tilbake og det slår signalet en stund og slår det av automatisk.

I fremtiden forventer vi at ingeniører ser på frekvensen av krasj forårsaket av feil bruk av svingsignaler og å implementere ny teknologi for å gjøre dem så automatiserte som mulig. Selvfølgelig utgjør det visse farer siden kunstig intelligens ikke kan lese sjåførens sinn ennå. Vi forventer selvfølgelig at sjåføren skal kunne få full manuell kontroll over signalene når det er nødvendig.

Når du skal bruke blinkere på en BMW

Når du bytter kjørefelt. Uansett hvilken type bil eller merke du kjører, må du bruke svingsignaler når du bytter mellom baner, når du stopper på siden av veien, eller når du overtar en annen bil.

  Kraftigste BMW-motor

Kjører bakover. Videre, hvis du kjører bakover, må du også slå på nødlysene for å signalisere bevegelsen din.

Når du overtar andre biler, bruk venstre svingsignal for å starte manøveren og bruk den rette til å komme tilbake i kjørefeltet, med mindre du kjører i Storbritannia, blir ting snudd.

Prøv å ikke snu signalet for tidlig eller for sent, fordi dette kan føre til at andre participants på veien blir villedet og kan forårsake en ulykke eller en ubehagelig situasjon i det minste.

Videre, når du blir med i trafikken på motorveien, eller på en motorvei, for den saks skyld, sørg for å slå på signalet ditt. Når du exdet baner, er du også forpliktet av loven til å gjøre det i den retningen du er på vei.

Noen ganger ville du fange deg selv rødhendt og prøve å utføre en sving uten å ha signalisert, og lurte på hvorfor folk ikke anser din snumanøver med respekt.  Ethvert signal er bedre enn ikke noe signal i det hele tatt. Hvis du befinner deg i en lignende posisjon, aktiverer du blinkerne, selv om det er sent. Videre kan du også be om unnskyldning med bevegelser og vise de andre deltakerne på veien at du vil gjøre en sving.

AktivaQ.

Kommer BMW med lager blinkere eller er de en tilleggsfunksjon?

Alle veiverdige biler, uavhengig av merke, type, bruk eller modell, er lovpålagt å komme med blinkere installert. Spøken bak BMW-biler som mangler blinkere har dukket opp på grunn av det faktum at de er noe forskjellige og kontraintuitive å bruke. Dette fører ofte til at BMW-sjåfører ikke bruker blinkere når de skal være.

  Hva er BMW-serien forskjeller?

Hvordan fungerer trippel svingsignalet på en BMW og hva er det for?

Trippel svingsignalet på en BMW lar deg bare trykke på signalpinnen, og den blinker tre ganger i den retningen du gjorde. Det vil lette deg å overta noen på motorveien, for eksempel. Modeller etter 2006 har muligheten til å justere denne funksjonen til to eller tre blink per trykk.

Er du lovpålagt å skrive når dupasserer en parkert bil?

Du er ikke juridisk forpliktet ved lov i alle stater til å indikere når du passerer en parkert bil. Spesielt hvis du reiser på en smal vei, ville det ikke være noen forskjell hvis du signaliserer eller ikke. For bredere veierforventer wher e-deltakere i trafikken at alle kjørefelt skal brukes riktig, du bør alltid prøve å signalisere, for å forhindre farlige stoppsituasjoner når du bytter kjørefelt.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter