Holder Mercedes sin verdi?

Mercedes-Benz produserer noen av de dyreste luksusbilene på markedet. De fleste Mercedes-biler er dyrere enn Audi og BMW luksusbiler i samme klasse.

Overraskende nok holder ikke Mercedes-biler sin verdi. I det øyeblikket du kjører av tomten i din nye Mercedes-Benz bil, begynner det å avskrive. Vær oppmerksom på at avskrivningsnivået varierer fra mercedes bil merke og modell til en annen. Andre faktorer som bestemmer verdien av bilen din er fargen, startkostnaden og kostnaden for vedlikehold.

Ifølge Edmunds.com selges rundt 40 millioner brukte biler hvert år. Mens Kelley Blue Book sier at det gjennomsnittlige kjøretøyet faller 49,6% av sin opprinnelige verdi etter 5 år. Dette betyr at du vil videreselge Benz for halvparten av prisen eller mindre om fem år.

Så før du kjøper din Mercedes bil av valg, finn ut hvor mye du kan videreselge den for i markedet etter 5 år. Noen Mercedes-Benz-modeller gjør det bedre enn andre. Men hvis du ikke har tenkt å videreselge kjøretøyet etter noen års bruk, bør du ikke være bekymret for videresalgsverdien.

Hvorfor holder ikke Mercedes verdien?

En klassebil

De fleste som kjøper Mercedes-Benz biler er folk i klassen. Som et resultat er det vanskelig å selge en brukt Mercedes, da de fleste Benz-kjøpere foretrekker nye modeller. I tillegg selger de fleste Mercedes-brukere bilene sine etter 5 år og kjøper nye, mer avanserte versjoner.

Høye vedlikeholdskostnader

En annen grunn til at Mercedes faller i verdi raskt er på grunn av de høye vedlikeholds- og reparasjonskostnadene. Mercedes er høyt konstruerte og luksuriøse kjøretøy, men vedlikeholdskostnadene er en annen ting. En enkel oljeskift vil koste deg dollar sammenlignet med noen luksusbiler som Lexus.

  Hvilken er den mest pålitelige Mercedes SUV?

Dyre reparasjonsdeler

Bortsett fra de kostbare vedlikeholdskostnadene, er reparasjonskostnadene også svært høye, spesielt når du går tom for garanti. De fleste Mercedes-forhandlere selger OEM-deler, som er veldig dyre. Videre kan du ikke reparere Mercedes-bilen din noe sted, da de har spesialiserte ingeniører som er sertifisert til å jobbe med Mercedes-biler.

Upålitelighet

Mercedes biler er noen av de mest upålitelige luksusbiler på markedet. De fleste modeller begynner å utvikle problemer etter å ha dekket rundt 100 000 miles. Så de fleste brukte bilkjøpere ser brukte Mercedes-Benz-biler som en utgift som kan koste dem mange dollar på lang sikt.

Mercedes-modeller med høyest videresalgsverdi

Mercedes-Benz har kanskje ikke en god videresalgsverdi, men noen av modellene fungerer bedre enn andre når det gjelder videresalg.

Mercedes-Benz A45 AMG

Mercedes A45 AMG er en av luksusbilene med den beste videresalgsverdien på markedet. Den henter rundt 62 prosent av den opprinnelige prisen etter 3 års bruk. Denne bilen kombinerer stil, ytelse og ren kraft i en enhet. Det sporty utseendet er et annet salgsargument.

Mercedes-Benz CLS-klasse

Neste er Mercedes-Benz CLS-klasse. Dette er en stor luksus sedan med eksepsjonell ytelse, komfort og pålitelighet. Mercedes CLS-klasse har en videresalgsverdi på rundt 43% etter 3 års bruk, noe som er bra sammenlignet med andre luksusbiler i samme klasse.

Mercedes-Benz GLC

Mercedes-Benz GLC er en annen eksepsjonell luksus SUV å kjøpe. Bilen rangerer høyt blant luksuriøse kompakte SUV-er på markedet. Den har en videresalgsverdi på 58% etter 5 års eierskap, noe som gjør den til en av de mest verdifulle Mercedes-modellene. 

  Kraftigste Mercedes-motor?

Mercedes-modeller med lavest videresalgsverdi

Før du kjøper en Mercedes-Benz, bør du vite om du har tenkt å selge den igjen etter noen år eller ikke. Dette vil hjelpe deg å unngå å gjennomgå et tap når du kjøper bilen din. Her er Mercedes-bilene som henter den laveste videresalgsverdien: 

Mercedes-Benz E-klasse

Morsomt nok, selv om Mercedes-Benz E-klasse produserer noen av de mest pålitelige Mercedes-Benz biler på markedet, denne mellomtone luksus sedan kan miste opptil 67.2% av sin opprinnelige pris i løpet av 5 år. Du kan ende opp med å miste minst $ 35,000 XNUMX hvis du bestemmer deg for å selge bilen etter 5 års bruk.

Mercedes-Benz S-klasse

Mercedes S-klasse er en av de beste luksusbilene på markedet. Den kommer med en rekke sofistikerte og sikkerhetsfunksjoner. Bilen svekker seg imidlertid med en gjennomsnittlig hastighet på 69,9% i sine 5 års eierskap. Dette tilsvarer et tap på rundt $ 62,000 XNUMX, noe som er ganske mye.

Spørsmål og svar om videresalg av din Mercedes

Hva bestemmer verdien av en bil?

Selv om bilverdien din begynner å svekkes i det øyeblikket du kjører bort fra forhandleren, spiller andre faktorer en rolle i bilens avskrivninger. Disse inkluderer bilens kjørelengde, enkel og kostnad for vedlikehold, bilfarge, bilens tilstand, bilens alder og din plassering.

Hvilket tysk luksusmerke har lavest videresalgsverdi?

Blant de tre populære tyske luksusbilmerkene – Mercedes, BMW og Audi, har BMW den laveste videresalgsverdien. Tvert imot har Audi den høyeste videresalgsverdien, etterfulgt av Mercedes. Den Audi A7 er en av de beste brukt luksusbiler på markedet.

  Hvilken Mercedes har høyest slepekapasitet

Hvorfor har Mercedes en lavere videresalgsverdi enn Lexus?

Siden Lexus er et Toyota-merke, er det ikke bare rimeligere, men vedlikeholdskostnadene er ganske lave sammenlignet med Mercedes. Det er derfor mange velger brukte Lexus-biler, i stedet for Mercedes. Dessuten kan Lexus-biler repareres hvor som helst, og reservedelene deres er lettere å finne enn Mercedes-deler.

Hvorfor faller Mercedes raskt i verdi etter 50 000 miles?

Mercedes mister verdi raskt når garantien går. Mercedes tilbyr begrenset garanti for nye kjøretøy i 4 år eller 50 000 miles garanti. Garantien dekker defekter i materiale eller utførelse. Derfor, hvis garantien går, blir reservedelene dyre, noe som gjør at disse bilene har lav etterspørsel i videresalgsmarkedet.

Avskriver Mercedes-verdi

Mercedes holder ikke verdien når de blir dyre etter hvert som de blir eldre. Umiddelbart etter at garantien er over, stiger reparasjons- og vedlikeholdskostnadene ettersom produsenten ikke lenger betaler en del av utgiftene. Derfor foretrekker de fleste bruktbilkjøpere andre brukte luksusbiler som Audi og Lexus.

Mercedes har imidlertid en bedre videresalgsverdi enn BMWs. Noen Mercedes-Benz-modeller har også eksepsjonelle videresalgsverdier, selv sammenlignet med Audi, for eksempel Mercedes-Benz A45 AMG-bilen. Før du kjøper din Mercedes drømmebil, finn ut hvor mye den vil hente hvis du bestemmer deg for å selge den etter noen år.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter