Hvilken Mercedes er best å kjøpe?

Det er vanskelig å tro, men det er nettopp 20 Mercedes-modeller som for tiden er til salgs. Fra små A-klasse hatchbacks til luksuriøse S-Klasse limousiner, med en rekke moderne SUVer og flere sportsbiler.

Det ser ut til at Mercedes har markedet helt dekket. Men når du har den typen valg, er det neste logiske spørsmålet hvilken Mercedes som er den beste å kjøpe og hvorfor?

Mercedes C-klasse er den vinnende modellen

Til tross for alle bilene Mercedes tilbyr, tror vi at den beste å få er Mercedes C-klasse. Denne modellen har en rimelig startpris og kommer i flere forskjellige versjoner og trimnivåer. Det kan tilpasses for å fungere som en sportsbil eller for å være pålitelig familietransport.

C-klassen er allsidig

Den nåværende Mercedes C-klasse er fjerde generasjon av denne kompakte executive sedan introdusert i 2014. Tilgjengelig som en firedørs sedan, vogn, to-dørs kupé og kabriolet, dekker den et bredt spekter av kundens behov, som er brukbar og praktisk familietransport samt en riktig førerbil for entusiastiske eiere.

C-klasse design er umiskjennelig Mercedes, og denne vellykkede modellen har alle karakteristiske design signaler. Noen sier at det ser ut som en nedskalert E- eller S-Klasse-modell, som virkelig er et kompliment og annonser til det eksklusive utseendet til denne bilen.

Den er romslig

Når det gjelder plass, er C-klasse romslig nok til å gi komfort for fire voksne og bagasjen. For mer krevende kunder er det en C-Klasse vogn, som har en enda større koffert. Siden de fleste C-klasse vil være familiebiler, kan vi rapportere at denne modellen er opp til oppgaven på alle måter.

  Hvilke biler ligner på Mercedes A-klasse?

C-klassens spesifikasjoner

Imidlertid er C-klassens beste funksjoner under platemetallet, og det er her denne kompakte sedanen virkelig skinner. Standard kjøretogoppsett er bakhjulsdrift, men du kan få en kompetent firehjulsdrift som et alternativ. Standardgirkassen er en 6-trinns manuell, men mange kunder velger en moderne automatisk girkasse, spesielt i kraftigere versjoner.

Mange typer motorer tilgjengelig

Et annet stort salgsargument for C-klassen er det brede utvalget av motorer. For tiden er det 15 motorer som tilbys, noe som er forbløffende. Kunder kan velge mellom små forskyvninger, turboladede bensin- og dieselmotorer helt til mektige turbo V6- og V8-enheter i C43 AMG- og C63 AMG-modeller.

For kjøpere som er bekymret for drivstoffeffektivitet og økologi, tilbyr Mercedes hybridteknologi på både bensin- og dieselmodellene.

Kraftig ytelse

Selv om de fleste av de solgte C-klassene er vanlige eller økonomispesifikke modeller, er bilentusiastene spesielt interessert i ytelsesvariantene. Du kan få C43 AMG og C63 AMG enten som sedan, vogn, kupé eller kabriolet, noe som gjør dem egnet for alle formål.

Selvfølgelig er den mest fremtredende egenskapen til disse modellene kraft og ytelse. C43 AMG har 390 hk og kan nå 60 mph på bare 4.7 sekunder, mens C63 AMG har opptil 510 HP og kan sprinte til 60 mph i lynrask 3.9 sekunder.

C-klasse har alle funksjoner du trenger

Som et luksusmerke er Mercedes C-klasse fylt med skapningskomfort, avanserte funksjoner så vel som toppmoderne sikkerhetssystemer. Uansett trimnivå har alle C-klasser ni kollisjonsputer, ESP, LED-frontlykter, bremseassistentsystem, oppmerksomhetsassistanse, aktiv parkeringsassistent og mye mer som standard. Det er mye mer utstyr og funksjoner som flere tilleggsalternativer.

  Hvilken Mercedes har to batterier

Rimelig luksus

Selv om C-klasse er en av de beste kjøretøyene i sin klasse og Mercedes-seriens søte sport, er basisprisen fortsatt noe rimelig. I USA starter den grunnleggende C-klassen på $ 41,000 MSRP, og i Europa må kjøpere betale rundt 39,000 EURO for en inngangsnivåmodell.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter