Kraftigste Mercedes-motor?

Mercedes-Benz står bak noen av de kraftigste bilmotorene som noen gang er laget. Men hva er den kraftigste Mercedes-motoren?

Den kraftigste Mercedes-motoren er M139 4-sylindret motor. Dette er en Mercedes-AMG-motor som leverer opptil 416 hk, og gir den en spesifikk effekt på 208,9 hk per liter. Dessuten er det en turboladet 2,0-liters inline-fire, og den fungerer som den kraftigste 4-sylindrede motoren i hele verden.

Den nye M139 turbocharged 2.0-liters fire-sylinder motor finnes på ulike Mercedes-modeller, som inkluderer A45, GLA45, CLA45, og GLB45. Denne motoren er ganske kraftig og bests de fleste av de moderne superbilene. Dessuten kommer denne motoren i to trims; base og s.

Base trim leverer maksimalt 382-HP og 354 lb-ft av dreiemoment, mens S trim leverer en fremragende 416-HP og 359  lb-ftav dreiemoment. Dette betyr at S trim er kraftigere enn base trim. I motsetning til den forrige kraftigste Mercedes-motoren (M133), produserer denne motoren 40 flere hestekrefter og 19 mer lb-ft dreiemoment.

Hvordan fungerer M139 Turbocharged 2,0-liters inline-fire-motor?

M139 turboladet 2,0-liters firesylindret motor veier ca 354 pounds når våt. I motsetning til den forrige kraftige motoren, som ble satt opp tverrgående, puster disse nåværende motorene motsatt; Dermed er eksosmanifolden og turboladeren plassert på baksiden og inntakssystemet er basert foran.

For første gang er twin-scroll turboladeren utstyrt med rullelagre, noe som minimerer mekanisk friksjon slik at turboen lettere kan dreie. I tillegg er eksosmanifold- og turbinhuset delt slik at eksosstrømmen kan mates separat inn i turbinen.

En annen oppgradering til motoren er avfallsgaten, som styres elektronisk. Som et resultat gir det overlegen respons og mer nøyaktig kontroll over inntakstrykket. Dessuten avkjøles turboladeren av frisk olje, vann og luft.

  Bør jeg kjøpe en 10 år gammel Mercedes?

Videre går luft inn i turbohuset gjennom et kanalet motordeksel, som er bygget som en luftavleder. Denne motoren leverer kraft som en naturlig aspirert motor. Videre kommer motoren med en speillignende finish som gir sylinderforingene liten friksjon.

Dessuten kommer denne motoren med forstørrede eksosventiler som tillater gasser ut av forbrenningskammeret med minimalt tap. Mens eksosventilene er forstørret fordi tennpluggene  og injeksjonsdysene er flyttet.

I tillegg har den doble overliggende kamaksler som styrer de 16 ventilene, mens Camtronic  variabel eksosventiltid bruker forskjellige kamakselprofiler, noe som gir motoren full effekt ved høy rpm og forbedret respons ved lav rpm i en kombinasjon.

Et unikt trekk ved denne motoren er at den bruker både port og direkte drivstoffinnsprøyting, som er avgjørende for å oppnå den høye spesifikke utgangsfiguren. Den kommer også med et nytt kjølesystem som består av to radiatorer. Sist, men ikke minst, har den en elektrisk vannpumpe som opererer separat fra motorhastigheten.

Hva gjør den nye Mercedes-motoren så kraftig?

Mercedes-AMG M139 turboladet 2,0-liters inline-fire motor er bygget for å levere enestående kraft. Takket være funksjoner som de ekstra rullelagrene lagt til akslene til motorkompressoren og turbinen. Vær oppmerksom på at rullelagrene er rettet mot å minimere friksjon som hjelper motoren med å oppnå maksimal hastighet. 

Andre viktige funksjoner som gjør at denne motoren er kraftig inkluderer en veivhus i aluminium, optimalisert drivstoffinnsprøyting, et elektronisk ladetrykkkontrollsystem, større eksosventiler, en elektrisk vannpumpe, dobbel overhead kamakselkontroll og mye mer.

  Hvilke Mercedes-modeller er hybride?

FAQ

Hvilken Mercedes har flest hestekrefter?

Den 2014 Mercedes SLS AMG Electric Drive er Mercedes-Benz med flest hestekrefter. Denne sportsbilen har hele 740 hk, som er en av de beste på markedet. En annen Mercedes med mange hestekrefter  er 2021 Mercedes-AMG GT Black Series med 720-hp, 2010 SL65 Black Series med 670-HP, 2011-2013 S65/CL65 med 621-hp, og

Hvilken er den kraftigste Mercedes-AMG-bilen noensinne?

Mercedes har hatt noen av de kraftigste bilene gjennom årene. Imidlertid har deres AMG-trims alltid skilt seg ut når det gjelder kraft og ytelse. Den kraftigste Mercedes-AMG noensinne er 2016 AMG GTR. Denne bilen er ikke bare nydelig, men så vel som kraftig og morsom å kjøre.

Hvilken Mercedes-Benz er raskest?

Den raskeste Mercedes-Benz-modellen er Mercedes-AMG GT 63 S 4-dørs kupé. Denne bilen kan akselerere fra 0 til 60 mph på bare 3.1 sekunder og leverer maksimalt 630-HP. Med en startpris på rundt $ 161,800, gir denne luksuriøse bilen de fleste superbiler et løp for pengene sine.

Hvilken bil er kraftigere – Mercedes, BMW eller Audi?

Hvis ren kraft er det du leter etter i en bil, er Audi det beste alternativet. BMW kan være bedre å håndtere, mens Mercedes kan være luksuriøs, men Audi tilbyr eksepsjonell kraft. Det er imidlertid viktig å merke seg at dette kan variere ettersom både Mercedes og BMW har ytelsesbiler.

  Hvilken er mer prestisjefylt, Mercedes eller BMW?

Mercedes kan skryte av AMG-variantene, som har noen av de beste og kraftige kjøretøyene på markedet. På den annen side kommer BMW også med M-linjen, som kan skryte av noen av de kraftigste sportsbilene. Totalt sett gir Audi ren kraft i nesten alle kjøretøyene sine, inkludert basismodeller.

Hva er de kraftigste 4-sylindrede motorbilene?

Den kraftigste 4-sylindrede motorbilen på markedet er 2016 Mercedes-Benz CLA45 AMG. Denne tyske maskinen er utstyrt med en 2,0-liters inline-fire motor og leverer en forbløffende 375-hp og 350 lb-ft dreiemoment. Den kan akselerere fra 0 til 60 på 4,1 sekunder.

Mercedes-Benz CLA45 AMG er også blant de mest luksuriøse, raskeste og pålitelige 4-sylindrede motorbilene. Dens nære konkurrenter er 2016 Audi S3, 2016 Alfa Romeo 4C, og Volkswagen Golf R. Imidlertid har disse bilene verken kraften eller hastigheten til å konkurrere mot Mercedes.

Konklusjon

Mercedes-Benz har hatt noen fremragende motorer gjennom årene. Mercedes-AMG 2 LM 139-motoren er imidlertid den kraftigste. Den leverer et enestående dreiemoment på 416 hk og 369lb-ft, noe som er eksepsjonelt. Det er den kraftigste firesylindrede motoren på markedet.

Edwin Odipo

Biler gjør livet vårt enkelt. Du kan besøke din fjerne venn, slektning eller til og med haste til matbutikken noen få kilometer fra hjemmet ditt med stor letthet. Tenk hvordan livet var før oppfinnelsen av biler ?? For meg er biler en velsignelse som gjorde livet mer praktisk. Derfor skriver jeg om biler for å hjelpe folk med å oppfylle deres behov. Enten det er å kjøpe bil, selge bil, reparere og alt de trenger å vite om biler. Kommentarer: edwin.odipo@luxurycarsa2z.com

Nyheter