Honda Element pålitelighet

Honda er et verdensberømt merke for sin pålitelighet og overkommelige priser på biler. The Element er en liten SUV pluss pickup lastebil, som er kjent for sin boxy design. Bilen kan brukes til alle slags innenlandske så vel som små kommersielle nivå bruk.

Oversikt

Elementet ble tilbudt i både FWD- og AWD-systemer. Den har en 2,4 L 4-sylindret motor, som gir maksimalt 156 hestekrefter. Bilen har en maksimal slepekapasitet på 1500 lbs. Bilen har dusinvis av nyttige funksjoner, og det er fortsatt et godt alternativ for en brukt bil.

Pålitelighet

Pålitelighet er ofte en viktig faktor før du kjøper en bil. Å kjøpe en Honda er alltid et trygt og testet alternativ på grunn av sin ekstremt gode pålitelighetshistorikk. Honda regnes som det mest pålitelige bilmerket i verden. Elementet har en usedvanlig stor pålitelighetspoengsum på 80, der 57 er den gjennomsnittlige pålitelighetspoengsummen.

Sikkerhet

I dag er sikkerheten høyt prioritert, og Hondas er ganske trygge for familier å reise. Elementet har blitt krasjtestet av IIHS, og det har fått en perfekt poengsum fra dem, inkludert Top Safety Pick-prisen. Bilen har også mange standard sikkerhetsfunksjoner som kollisjonsputer, elektronisk stabilitetskontroll, ABS, etc.

Avskrivningssats

Folk bryr seg også om avskrivningsraten på bilene sine. Hondas holder vanligvis verdien på grunn av sine ekstremt holdbare kvalitetsdeler og bygger kvalitet. Honda har en gjennomsnittlig avskrivningsrate på 40% etter 5 år. The Element er en gammel bil, og den har en god historie med å holde prisen. Den mistet bare 20% etter sine 5 år.

  Honda fit pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

En av de største fordelene med å eie en Honda er den lave vedlikeholdskostnaden og enkle reparasjonsbiler. I gjennomsnitt koster Honda-biler rundt $ 428, noe som er lavere enn mange andre konkurrenter.  Videre har elementet en gjennomsnittlig vedlikeholds- og reparasjonskostnad på $ 490 årlig.

FAQ

Er Honda Element en fronthjulsdrift, bakhjulsdrift eller allhjulsdrevet bil?

Honda Element er en firehjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i Honda Element?

Honda Element er en bil med 4 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: 4WD Sport Utility

Hva er hestekreftene i et Honda Element og har det en turbo?

Honda Element har 166 hestekrefter og 161 lb-ft av dreiemoment. Motoren er en Gass I4 med en forskyvning på 2.4L / Drivstoffsystemet er: Elektronisk drivstoffinnsprøyting.

Hvor mye bakkeklaring har Honda Element?

17,53 cm (6,9 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Honda Element har 16 x -TBD- tommers aluminium forhjul og 16 x -TBD- tommers aluminium bakhjul.

Varer Honda Elements lenge?

Honda Element er bygget for å vare og kan gå mellom 250,000 og 300,000. Det er omtrent 15 til 20 års pålitelig service, med fornuftig kjøring og godt vedlikehold. Dette tallet er basert på en amerikaners gjennomsnittlige årlige kjørelengde på 25 000 miles.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter