Honda CR-V pålitelighet

Honda er et verdensberømt merke for sin pålitelighet og overkommelige priser på biler. CR-V er en mellomstor SUV, som er mindre enn Honda Pilot, men større enn Honda HR-V. Det er også flott å se på og morsomt å kjøre. Prisen på bilen er også attraktiv for funksjonene Honda gir.

Oversikt

Interiøret i Hondas er alltid hyggelig å sitte i. CR-V er også til stede i et AWD-system, noe som ytterligere bidrar til den glatte kjøreopplevelsen. Basemodellen har en 1,5 L 4-sylindret turbomotor som gir 190 hestekrefter, og den er også til stede i hybrid- og PHEV-modeller.

Pålitelighet

Pålitelighet er ofte en viktig faktor før du kjøper en bil. Å kjøpe en Honda er alltid et trygt og testet alternativ på grunn av sin ekstremt gode pålitelighetshistorikk. Honda regnes som det mest pålitelige bilmerket i verden. CR-V er enda en pålitelig oppføring av Honda, og 2022-modellen har en pålitelighetspoengsum på 84 av 100 av J.D Power.

Sikkerhet

I dag er sikkerheten høyt prioritert, og Hondas er ganske trygge for familier å reise. CR-V har blitt krasjtestet av NHTSA, og den har fått en perfekt poengsum på 5 stjerner av 5. Bilen har også mange standard sikkerhetsfunksjoner som kollisjonsvarsel, kollisjonsputer, adaptiv cruisekontroll, etc.

Avskrivningssats

Folk bryr seg også om avskrivningsraten på bilene sine. Hondas holder vanligvis verdien på grunn av sine ekstremt holdbare kvalitetsdeler og bygger kvalitet. Honda har en gjennomsnittlig avskrivningsrate på 40% etter 5 år. CR-V avskriver rundt 39% etter 5 år, noe som er flott. 

  Mest pålitelige europeiske biler gjennom tidene

Vedlikehold og reparasjon

En av de største fordelene med å eie en Honda er den lave vedlikeholdskostnaden og enkle å reparere biler. I gjennomsnitt koster Honda-biler rundt $ 428, noe som er lavere enn mange andre konkurrenter.  Videre har CR-V en gjennomsnittlig vedlikeholds- og reparasjonskostnad på $ 407, som er enda lavere enn Hondas gjennomsnittlige vedlikeholdskostnad.

FAQ

Er Honda CR-V en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Honda CR-V er en All Wheel Drive bil.

Hvor mange seter er det i Honda CR-V?

Honda CR-V er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Liten SUV 4WD

Hva er hestekreftene i en Honda CR-V og har den en turbo?

Honda CR-V har 190 hestekrefter og 179 lb-ft dreiemoment. Motoren er en intercooled Turbo Regular Unleaded I-4 med en forskyvning på 1,5 l Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte injeksjon.

Hvilken type hjul har den?

Honda CR-V har 17 X 7.5 tommers aluminium forhjul og 17 X 7.5 tommers aluminium bakhjul.

Har Honda CR-V mange problemer?

Honda CRV pålitelighetsproblemer. I løpet av sitt 24 modellår leverte CR-V-eiere 3047 klager. Vi rangerte CR-V 21st blant 24 Honda-modeller ved hjelp av vår PainRank ™, som inkluderer ekte motor- og interiørproblemer.

Hvilket år CRV er mest pålitelig?

De beste årene for Honda CRV-modeller er 2007, 2010 og 2020. Årets CRV-modeller har den beste lagrings- og gass kjørelengden. De er trygge og pålitelige, og til tross for at de er små, tilbyr mange av de samme fordelene som en SUV.

  BMW 2-serien Gran Coupe pålitelighet

Hvilke problemer har Honda CR-V?

Honda CR-V 2011 har også problemer med clutchen, defekte kompressorer og for tidlig dekkslitasje. Denne modellen er også kjent for å lekke styrevæske. Kollisjonsputene er et stort problem.

Hvilket år Honda CR-V bør du unngå?

Honda CR-V bør unngås hvis den ble produsert i 2011, 2012 eller 2014. Den kan også gjøres i 2015 eller 2015. Det er trygt å ignorere om det ble laget i 2017, 2016 eller 2013.

Er en Honda CR-V god i snø?

Ja, det er en god bil i snø. Det viktigste med vinterkjøring er bilens drivlinje. Med en høy-kompatibel Sanntid AWD som reagerer på alle veiforhold, din Honda CR-V vil være i stand til trygt å navigere gjennom snø.

Hvilket år Honda CR-V har overføringsproblemer?

Overføringen er også et problem for eiere av Honda CR-V modellårene 2007-2010. Overføringen er defekt og får kjøretøyet til å grøsse i lave gir. Det slutter også å skifte ut av parken.

Har CR-V rustproblemer?

Gjennom årene har det blitt gjort mange klager om korrosjon og rust i Honda CR-V. Dette skyldes det faktum at visse komponenter kan korrodere tidlig. Den bakre rammen er den mest sårbare for rusting.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter