Hva er den beste 7-seters familiebilen?

En 7-seters familiebil er en bil som primært skal være trygg, komfortabel,romslig,  lett å kjøre og se ut av. Slike biler har en tendens til å være store i et forsøk på komfortabelt å imøtekomme opptil 7 passasjerer, og oftere enn ikke ser du på en flaggskip SUV.

Foruten flaggskip SUVer, minivans og folk bærere er også et flott alternativ. Men minivans er kjedelige, og de er ikke i nærheten av det beste 7-seters familiebilalternativet. Selv om de klarer å tilby mye plass, er de ikke så komfortable, trygge eller luksuriøse som de fleste flaggskip-SUVer er.

Likevel er den beste minivanen der ute VW Touran eller Honda Odyssey. Hvis du vil ha enmiddelsstor SUV, er Volvo XC90, Audi Q7, Kia Sorento alle gode alternativer avhengig av budsjettet ditt og foretrekkerences.

Hvis du vil ha en SUV i full størrelse, er Mercedes Benz GLS, BMW X7, Land RoverDiscovery  eller Ford Explorer Limited de mest populære SUVene i full størrelse på markedet.

VW Touran

Minivans er kjedelige, og det er ingen annen måte å si det på. De er ikke spennende å kjøre, og de tilbyr heller ingen karakter overhodet. Men kanskje det er akkurat det du vil, og i så fall er VW Touran den beste 7-seters familiebilpengene kan kjøpe.

En boks på hjul er en logisk måte å gå hvis du vil transportere 7 personer så romslig som mulig, og Touran er faktisk det. I tillegg til det funky utseendet, tilbyr Touran brede åpningsdører og en sittestilling som er ganske enkel å komme inn i. Seter seks og syv er også ganske comforbord for voksne selv.

  Hva er den beste bilen for transport av kajakker?

Honda Odyssey

Honda Odyssey er sannsynligvis den mest berømte familietransportøren i USA av A. Odysseen er laget helt for å tilfredsstille familier som består av 6+ medlemmer, og den rene-sidedness av Odyssey er tydelig i det øyeblikket du legger øynene på den.

Nevertheless, Odyssey er en flott familiebil som tilbyr mange familieorienterte funksjoner som bør være til nytte for deg på lengre reiser. I tillegg til disse funksjonene er Odyssey rimelig, og bruktmarkedeter alltid full av fristende alternativer også.

Volvo XC90 og Audi Q7

Både Audi Q7 og Volvo XC90 er mellomstore SUV-er, noe som betyr at de ikke er like komfortable i tredje rad som noen av deres større kolleger. Når det er sagt, hvis familien din er relativt ung, bør disse to være mer enn nok for 99% av situasjonene der ute.

Mellom de to er Q7 en mer eksklusiv opplevelse, men XC90 tilbyr bedre verdi, så det er ganske nært mellom de to. Likevel er begge disse fantastiske på det de gjør, og du er vanskelig å bli skuffet over en av de to.

Mercedes GLS

Mercedes GLS-klasse er den største Mercedes SUV penger kan kjøpe. Og som med alle Mercedes SUVer der ute, får du en funksjon-pakket, luksuriøs og komfortabel SUV som bør tilfredsstille selv de mest krevende av kundene.

Sitteplasser for 7 kommer som standard, og den siste raden med sitteplasser er ganske mye mer romslig sammenlignet med Audi Q7 eller Volvo XC90. Forskjellene mellom Mercedes GLE og GLS er for det meste forbundet med størrelsen, så hvis du ikke trenger en så stor bil, gå for GLE.

  Beste kupéer for høye sjåfører

BMW X7

Sannsynligvis den beste full størrelse SUV på salg i dag er BMW X7. X7 er full av mange teknologier som skal holde deg og resten av familien underholdt på lengre reiser uten problemer.

X7 skiller seg ganske substantially fra X5, og X7 er en betydelig oppgradering fra X5 som ikke er tilfelle med Mercedes GLE og GLS klasser. X7 er romslig nok for alle syv passasjerer, trygt og nivåene av komfort er faktisk klasseledende.

Begrenset ford Explorer

Ford Explorer Limited er den største SUV-en  som er oppført i denne artikkelen. Og det er ganske mange fordeler som kommer fra et så stort kjøretøy. Du føler virkelig at du kjører en tank når du kjører Explorer, men nivåene av luksus er ikke i nærheten av BMW X7.

Når det er sagt, koster Explorer mindre, men tilbyr fortsatt nok. Hvis du parer det med mer plass enn BMW X7, vil du bli tilgitt for å tro at Ford  Explorer Limited er den beste 7-seters familiebilen på markedet.

Land Rover-funnet

Men i Storbritannia har kongen av 7-seters SUVer alltid vært Land Rover Discovery. Disco tilbyr god plass og teknologi, men påliteligheten er ikke så god som noen av konkurrentene. Likevel, hvis du er bosatt i Storbritannia, vil du sannsynligvis velge Discovery.

The Discovery er den mest dyktige terrengkjøreren av alle bilene som er oppført i denne artikkelen. Så  hvis du vil ha en 7-seters SUV i full størrelse som kan gå hvor som helst, er disco den du får.

  Skal jeg kjøpe en bil med rust?

Delen Vanlige spørsmål

Hva er den mest romslige 7-seters bilen der ute?

Den mest romslige syv-seters bilen der ute er utvilsomt VW Sharan. Sharan ligner en liten buss, så hvis du trenger å regelmessig transportere 7 voksne, bør Sharan tilby deg mest plass, men det er også kjedelig og karakterløs som resten av  minivans der ute.

Hva er den billigste 7-seters familiebilen?

En brukt Ford C-Max Grand  kommer sannsynligvis til å være den billigste 7-seters bilen der ute akkurat nå. Men det betyr ikke at C-Max er en dårlig bil. C-Max tilbyr alt enhver annen minivan gjør, men i mindre mengder.

Er større biler dyrere å forsikre?

Størrelsen korrelerer ofte med flere ulykker, ogfaktisk  koster en større bil vanligvis mer å  forsikre seg. Men forsikringskostnadene varierer mest avhengig av eieren av bilen. Uansett er en mindre minivan nesten alltid billigere å forsikre enn en flaggskip SUV i full størrelse.

De billigste 7-seters familiebilene som fortsatt er store nok for syv personer, er vanligvis mellomstore. Så  vurder en mellomstor 7-seter hvis forsikringsprisene dine er for høye.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter