Hva er den beste bilen for transport av kajakker?

De fleste biler i disse dager kan transportere kajakker på den ene eller den andre måten, men noen er definitivt mer passende enn andre. En bil som transporterer kajakker bør være lang, balansert,  og ikke for høy for enklere tilgang til takstativ.

Det bør også være en bil som er i stand til mild off-roading som tilgang ramper mot vann er noen ganger litt vanskelig. Som nevnt tidligere er en av de viktigste bilfunksjonene et sett med dedikerte takstativ som er i stand til å transportere kajakker. Thans er den beste og sikreste måten man trygt kan frakte noen kajakker på.

Som sådan er SUVer alltid et godt valg fordi de nesten alltid tilbyr takstativ.  Noe som en Chevy Tahoe eller pick-up lastebil som Ford F150 er begge gode alternativer. Hvis du vil ha en mer luksuriøs SUV, er en Mercedes G-klasse den perfekte luksuriøse eventyrmobilen.

Du bør også vurdere en eiendom, og Subaru Outback er et godt valg hvis du planlegger å spare litt penger, men hvis du vil ha den aller beste eiendomsbilen for å frakte kajakker, er en Audi A4 All-road eller en Mercedes E-Class All-terrain de beste   pengene kan kjøpe.

Chevy Tahoe

SUV-er er ypperlige for kajakkentusiaster på grunn av lett tilgjengelige takskinner og muligheten til å gå off-road. You bør ikke kjøpe en bil utelukkende for kajakkformål,  og Chevvy Tahoe er noe av en knekt av alle trades. Chevy Tahoe tilbyr god plass inne og ute for alle kajakker og kajakkutstyr.

Chevy Tahoe er en syv-seters bil, så hvis du er en familiemann eller snart å være, er en Tahoe  et flott alternativ. Whøne du ikke trenger å bruke baksetene kan du brette dem ned, og som sådan tilbyr Tahoe et stort lasteområde som lett er i stand til å pakke alt kajakkutstyret ditt.

  Har bilen min et tidsbelte eller kjetting?

Ford F150

Hvis du foretrekker pickuper eller har behov for en, kan du være trygg på at du kan transportere kajakkutstyret ditt med en pickup med eller uten takskinner. Alt du trenger å gjøre er å åpne sengen og plassere kajakkene trygt. Pass på å binde dem så godt som mulig, slik at de ikke beveger seg i det hele tatt.

The F150 er et godt valg takket være mange motorer  og trimalternativer, relativt rimelige priser, tilgjengelige modifikasjoner for eventyrere, biffet-opp suspensjon og mye lasteområde. I tillegg til dette tilbyr F150 et moderne interiør og eksteriør med alle nødvendige hverdagsfunksjoner og fasiliteter.

Mercedes G-klasse

Jegf du ønsker en av de mest ikoniske SUVer noensinne bygget, Mercedes Benz G-klasse absolutt er den ene. G-vognen tilbyr alt man noen gang vil ha fra en SUV. Luksus massevis, komfort, kraft, utseende, status  og off-road evne uovertruffen av 99% av alle seriell produksjon SUVer.

G-klasse er en perfekt bil for hardcore kajakkentusiaster, da de ofte prøver å finne de perfekte kajakkplassene som noen ganger kan være i knapt tilgjengelige områder. Thanks til tre låse diferentials, dedikerte off-road moduser,  og masse aksel artikulasjon, G-klasse kan gå hvor som helst mens du ser fantastisk.

Audi A4 Allroad

Selv om SUV-er definitivt er det beste alternativet når det gjelder knapt tilgjengelige kajakkplasser, er eiendomsbiler bedre alle-rundt biler for alt annet enn off-roading. Jegf du ikke krysser vanskelig terreng for å nå dine favoritt kajakkpadling flekker, en kompakt eiendom som A4  Allroad er et perfekt kjøp.

  Er parkering i en garasje bedre for bilen din?

A4 Allroad  er egentlig en mer off-road-orientert A4 Avant. Som sådan beholder Allroad  alle de luksuriøse komfortfunksjonene, men tilbyr ekstra understellsbeskyttelse,  AWD,   beefier suspensjon med mer bakkeklaring. Perfekt for mild til middels terrengkjøring.

Mercedes E-klasse all-terreng

Selv om A4 Allroad  er en av de beste  eventyrerne  eiendomsbiler penger kan kjøpe, er det absolutt litt kompakt for noen mennesker, spesielt de som foretrekker å kjøre større biler eller bruke mye tid på veien som kjører flere passasjerer.

I så fall er Mercedes Benz E-klasse all-terreng den perfekte mellomstore eiendomsbilen. E-klasse alt-terreng er egentlig enE-klasse eiendom med en mer off-road-orientert tilnærming akkurat som A4  Allroad. Når det er sagt, er E-klassen    utrolig sammensatt, komfortabel og luksuriøs, men i stand til å takle mild off-roading uten problemer.

Delen Vanlige spørsmål

Bør jeg vurdere en varebil hvis jeg regelmessig skal kajakkpadling?

Hvis du er en hardcore kajakkentusiast og tilbringer mye av tiden din i villmarken, kan en varebil faktisk være verdt å vurdere. En varebil er i stand til å transportere kajakker inne der de er helt skjermet fra miljøet.

Åbruke en varebil utelukkende til kajakkpadling kan være en dårlig økonomisk beslutning. Hvis du  ikke vil bruke varebilen din til noe annet formål enn kajakkpadling, er du bedreåvurdere en eiendom elleren SUV.

Er det trygt å transportere kajakker på takskinner?

Hvis du binder dem ned properly, er det ingen fare for å transportere kajakker på dedikerte takskinner. Pass på at du ikke overbefolker skinnene med en haug med kajakker, og bruk alltid slipsstropper som er vurdert til et slikt formål og enkelt kan støtte vekten og dimensjonene til kajakken du bruker.

  Hva er de enkleste bilene å jobbe med?

Når du transporterer kajakker på taket ditt, må du huske på lengden, da det noen ganger kan være  farlig å følge en bil for nær. Du bør også investere i noentakstativputer av høy kvalitet for å holde taket og kajakkene dine ripefrie.

Er det trygt å transportere kajakker i en pickup-lastebilseng?

Hvis du planlegger å transportere kajakkene dine ved hjelp av en pickup, må du sørge for å få en sengeforlenger hvis kajakkene henger fra sengen. En sengeforlenger er ikke nødvendig hvis sengen din er stor nok, eller kajakkene dine er på den mindre siden.

Å sikre kajakkene inne i en pickup-seng er litt vanskeligere enn det er på et sett med dedikerte takskinner. Hvisdu følger instruksjonene nøye, bør du trygt sikre kajakkene uten mye bry. Bruk alltid riktig utstyr og kontroller festestroppene for slitasje fra tid til annen.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter