Beste kupéer for høye sjåfører

Coupe biler er ikke hva de pleide å være. En kupé var opprinnelig en 2-dørs bil, nå bruker selv 4-dørs biler kupébetegnelsen, og til og med noen SUVer kalles også kupéer.

Uten,en ekte kupé er en 2-dørs bil med skrånende taklinje, og grunnen til at så mange forskjellige biler blir kalt kupé skyldes at kupé er kult igjen. Hvis du vil ha en mindre coupe på startnivå,er en Hyundai Genesis Coupe, BMW 2-serie  eller Infiniti Q60 flott alternativs.

Hvis du vil ha en sporty premium coupe, er BMW 4-serien og  Ford Mustang helt øverst i coupe-markedet. Begge disse tilbyr god plass og ikonisk status, punchy motoralternativerog  en rekke teknologifunksjoner.

Men hvis du vil ha de høyeste kuppene der ute, er det en Bentley Continental GT, Mercedes Benz S-Klasse Coupe, og BMW 8-serien er de å gå til. Helt øverst i luksus coupe matkjeden sitter Rolls Royce Wraith, men den  iøynefallende  prisen er virkelig  urokkelig.

Beste mindre kupp på startnivå for høye personer

En coupe på startnivå virker kanskje ikke så premium ved første øyekast, men det er mange gode alternativer i dette segmentet. Hyundai Genesis tilbyr 39.2 inches av driverens takhøyde og 44.1 inches av driverens benplass som gjør det til en av de romsligeste kupéene der ute.

Den samme historien gjelder for Infiniti G80, G80 er ganske rimelig brukt, og den tilbyr en Mercedes-hentet motor. Videre tilbyr G80 39.4 inches av førerens takhøyde og 43.8 inches av driverens benplass som er mer enn nok for noen opp til 6 fot 9.

En BMW 2-serien kan bare være den beste mindre kupé der ute fordi jeg t tilbyr et fantastisk chassis som er utrolig morsomt å kjøre, og mange tror at BMW M2 er den mest dynamisk tilfredsstillende BMW M-bilen  de siste årene.

  Hva er den romsligeste sedanen?

Par det med 40.1 inches av driverens takhøyde og 41.5 inches av driverens benplass, 2-serien virker som et flott kjøp. I tillegg er BMW 2-serien heller ikke så dyr fordi  du får alle teknologifunksjonene  som vanligvis er forbundet med de dyrere bilene i  3- og 4-serien.

Beste sporty premium kupéer på mellomnivå for høye sjåfører

Hvis du planlegger å bruke litt mer penger sammenlignet med en Genesis eller en Infiniti, er det mange alternativer å velge mellom, og alle disse er mer enn romslige nok til å komfortabeltacco mmodate noen.

Ford Mustang GT tilbyr den beste motoren ut av alle bilene som er oppført her. En 5.0L Coyote V8 som kan parres meden manuell girkasse virker som en no-brainer. Mustang tilbyr også 37.6 inches av driverens takhøyde og 44.5 inches av driverens legroom som er bra for alle opp til 6 fot 8.

BMW 4-serien er en av, om ikke den mest populære mellomstore kupé på salg, og deterikke vanskelig å se hvorfor. 4-serien tilbyr flott utseende og numerousunne motoralternativer som garantert vil satisfy selv de mestkrevende av entusiaster.

Par det med 39.8 inches av driverens takhøyde og 42.2 inches av driverens benplass, kan 4-serien også komfortabelt accommodate alle mindre enn 6 fot 9. Men hvis du raner de bakre passasjerene fra seteplassen, kan selv en høyere person komfortabelt kjøre 4-serien.

Beste high-end luksus kupéer for høye sjåfører

Coupes er laget for å se upmarket,rask  og ønskelig. Og alle disse avanserte kuppene er nettopp det. De er komfortable nok til å krysse kontinentale reiser, og raske nok for de fleste racerbaner. Og uansett hvilken av disse du foretrekker, er det veldig vanskelig å ta feil valg.

  Hva er den billigste måten å sende bilen min på?

Bentley Continental GT er en definitiv britisk luksusbil. Innhyllet i lær, tilbyr GT enten en W12 eller en V8-motor som begge er gode nok for oppover 550hp. Førerens takhøyde måles til 40.1 tommer og førerens benplass er også ganske romslig for 99% av folk der ute.

Mercedes Benz S-Klasse Coupe er også en ganske konkurransedyktig luksus kupé. Forskjellen mellom Mercedes og Bentley er det faktum at Continental fortsatt er i produksjon, og S-klasse er ikke. Noe som gjør S-klasse til et røverkjøp sammenlignet med Continental, og  de tilbyr også nesten identisk innvendig plass.

BMW 8-serien Coupe er litt mer kompakt sammenlignet med S-klasse og Bentley, men 8-serien er like imponerende og romslig nok for høyere drivere. Og den høyeste enden kupé på  markedet i dag er Rolls Royce Wraith som også er mer enn nok for høyere drivere, men prisen starter på $ 332k.

Delen Vanlige spørsmål

Bør jeg kjøpe en mindre eller en større kupé?

Størrelsesforskjellene i kupéer er ikke som størrelsesforskjellene i noen andre bilsegmenter. Dette betyr at en større kupé ikkekrevermer ledig plass fordi noen kupéer er utrolig store,  men detilbyr ikke såmye plass.

Størrelsen er noe forbundet med stylingen, og stylingen er veldig viktig hvis du vil kjøpe en kupé. Dessuten er praktisk,luksus  og komfort kvaliteter som vanligvis er reservert for større kupéer. Men hvis du vil ha en sportsbil, er en mindre kupé veien å gå.

  Hvordan får de biler i kjøpesentre

Bør jeg kjøpe en kabriolet eller en kupé?

Vel, hvis du bor i et mildt klima som lar deg sette taket ned og nyte det mer enn bare noen få ganger i året, gå for en kabriolet. Reer  egentlig ikke så mange forskjellermellom kupéer og kabrioleter i tillegg til selve taket, og disse to deler vanligvismange deler.

En kupé er bedre for mindre kroppsrull og et stivere chassis, noe som betyr at kupéen skal håndtere hjørner bedre. Så hvis du vil ha en dynamisk sporty opplevelse, gå for en kupé, men hvis du foretrekker cruising med toppen ned, kan du gå for en kabriolet.

Er en kupé den verste typen bil en høy person kan kjøpe?

Det kan være. Selv om alle kupéene som er oppført her er rikelig romslige for høyere sjåfører, hvis du ofte planlegger å transportere flere passasjerer samtidig, er en kupé det verst tenkelige valget. Coupes har vanligvis en lavere taklinje som frarøver mye bak-sete takhøyde.

I tillegg, hvis du velger en 2-dørs kupé med lavere kjørehøyde, må du hele tiden komme deg ut av bilen for at noen skal kunne bruke baksetene. Hvis du er en yngre person, er dette kanskje ikke noe problem, men hvis du er  senior, har du det bedre med en SUV.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter