Hva er den mest luksuriøse konvertible bilen?

Konvertible biler er laget for de som liker øyeblikkets ånd, vinden i håret og følelsen av motoring. Konvertible biler er ikke laget for de som anser biler som A til B destinasjon arbeidshester, heller for de som tilber hvert øyeblikk de bruker på den åpne veien.

Enten det er en kystvei eller et fjellpass om sommeren, vil kabrioletbiler bli kjørt på naturskjønne ruter fulle av sensorisk glede. Selv de største taklukene som er tilgjengelige, kan ikke sammenlignes med hvordan det føles  å kjøre en luksuriøs kabriolet, og dette er de mest luksuriøse  pengene kan kjøpe.

Den mest luksuriøse kabrioleten der ute er utvilsomt Rolls Royce Dawn. Imidlertid, hvis $ 400k er too mye for en helgecruiser, kan du også vurdere den mer «tilgjengelige» Bentley Continental GTC. Disse to er de mest luksuriøse, mest komfortable kabrioletene som er til salgs i dag.

Vær det som mulig, ikke alle elsker å cruise rundt i kabrioletene sine, noen foretrekker litt mer spenning enn det. Hvis du er en av disse, sørg for å sjekke ut den naturlig aspirerte V12-drevne Lamborghini Aventador S Roadster.  Men hvis du foretrekker en frontmotor eksotisk GT, sjekk ut Ferrari 812 GTS.

Rolls Royce Dawn – Post overdådig luksus

Rolls Royce Wraith på 400 000 dollar er selve høydepunktet for bilperfeksjon. Hver overflate inne i Rolls Royce Dawn er foret med det mest utsøkte skinnet, aluminium av høyeste kvalitet og mest karakterfulle trekanter i fullnarvet korn.

Hvis du parer det med en twin-turbo V12-motor som skyver ut 563 hestekrefter, skulle du tro at Dawn er noe av en sportsbil, men det er det ikke. Rolls Royce tror ikke på «luksusbiler med en sporty kant.»  Rolls mener at luksusbiler bør være 100% luksus, komfort, raffinement og stil, og det er åpenbart i det øyeblikket du går inn i Dawn.

  Hvilken farge setetrekk er best for en hvit bil?

Bentley Continental GTC – En ekte luksusbil med en sporty kant

For noen år siden har Bentley gitt ut tredje generasjon av den elskede Bentley Continental GT som er en klar oppgradering over den utgående modellen fra alle vinkler. Fra en mer strømlinjeformet, mer sofistikert design preget av sterke hydroformede aluminiumspaneler helt opp til krystalllignende frontlykter, er den nye Continental en ting av skjønnhet.

Du kan få den nye Conti enten som kabriolet eller en 2-dørs kupé. Du kan også velge mellom en sportier twin-turbo V8 modell eller en twin-turbo V12 cruiser. Den nye Continental tilbyr et utrolig interiør med fantastisk oppmerksomhet på detaljer og et grundig omgivelsesbelysningssystem som gjør at hytta føles dyr og overdådig.

Lamborghini Aventador S Roadster

Det er to typer luksusbiler i disse dager. På den ene siden har du Rolls Royce, Maybach, Bentley som lager de fineste, mest komfortable luksusbilene for de mest vellykkede. På den annen side har du Ferrari, Lamborgini og McLaren som spesialiserer seg på high-end ytelse luksus eksotiske biler, og ingen bil skriker eksotisk så mye som Lamborghini Aventador gjør.

Selv om Aventador snart skal avvikles, er appellen til denne V12-drevne plakatbilen like sterk som den noen gang var.  Snart vil vi ikke kunne nyte biler som disse, noe som også skal bety at verdiene til disse  bare går opp etter noen år.

  Hva slags biler er sovende biler?

Ferrari 812 GTS

Ferrari 812 GTS er den beste Ferrari-modellen du kan kjøpe i dag. Selv om SF90 er flagship Ferrari-modellen av dagens lagoppstilling, er 812 GTS hva en ekte Ferrari skal være, og sannsynligvis også den siste Ferrari av sitt slag. Takket være en skrikende V12-motor, en lynrask girkasse med dobbel clutch, er 812 den kraftigste og raskeste bilen på denne listen.

812 ser fantastisk ut, høres fantastisk ut og kjører fantastisk, og det er knapt noen der ute som tror at 812 GTS ikke er de beste konvertible GT-pengene kan kjøpe i disse dager.  Du må imidlertid være forsiktig med å kjøre dette dyret, da 800hp + ikke er laget for alle. Denne bilen kan bite deg hvis du ikke er forsiktig, og det er slik en ekte Ferrari skal føle seg.

Delen Vanlige spørsmål

Hva er den best brukte luksus kabrioleten?

Den best brukte luksus kabriolet er definitivt Mercedes Benz S-klasse kupé fordi den fortsatt tilbyr 90% av hva en moderne luksusbil tilbyr, men for langt mindre penger. S-Class Coupe ser fantastisk ut, og den tilbyr to bredskjerms dashbordskjermer som kan vise alt du noen gang vil ha fra en luksusbil.

En av de beste aspektene ved S-klasse kupé er setene fordi de er støttende og komfortable på samme tid, noe som betyr at S-Klasse kupé er både atletisk og luksuriøs på samme måte Bentley Continental er, men igjen, for mye mindre penger.

  Hva er den mest pålitelige firehjulsdrevne bilen?

Hva er den best verdiorienterte konvertible på markedet?

Den beste verdiorienterte kabrioleten på markedet er $ 25k Mazda MX-5 Miata. Denne kompakte sportsbilen er ansett som den beste 2-seters sportsbilen når det gjelder verdi. Men hvis du vil ha en verdiorientert 4-seters kabriolet, må du huske å sjekke ut den utgående BMW 4-serien kabriolet.

BMW 4-series er en perfekt blanding av komfort og sportiness som det tilbyr en dynamisk chassis som er ganske godt  dempet.  Alt dette betyr at BMW 4-serien er både morsom å kjøre som en luksus cruiser, eller en helg canyon carver, spesielt så hvis du velger sportier M versjoner.

Blir soft-top kabrioleter normen i disse dager?

I løpet av det siste tiåret eller så beveger de fleste produsenter seg sakte bort fra hard-top kabrioleter fordi de er tunge, vei too komplekse og dyre å lage. Dette betyr at soft-top kabrioleter sakte blir normen mens hardtops er mindre og mindre hyppige etter hvert som tiden går.

En vanlig kritikk av soft-top luksusbiler er at de ikke er på langt nær så quiet eller komfortable som hardtop kabrioleter, men Rolls Royce og Bentley har klart å vise at deres konvertible modeller er like  komfortable som deres coupe / 4-dørs varianter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter