Hvilken SUV har minst veistøy?

Lydisolasjon er en av de viktigste aspektene ved en luksuriøs SUV. Det er vanskelig å forestille seg en luksusbil som ikke drar nytte  av utstrakt bruk av lyd-deadening materialer eller doble vinduer. Dessuten er de fleste nyere SUV-er designet mer aerodynamisk for å redusere støy ytterligere.

Den roligste kompakte SUV-tittelen blir bestridt av Audi Q5, Mercedes GLC, BMW X3,Volvo XC60, Porsche Macan. Men du kan få en stille kompakt SUV-opplevelse selv om du velger rimeligere alternativer som Mazda CX-5, Chevy Equinox  eller Honda CR-V.

Hvis du vil at din mellomstore SUV skal  være så stille som mulig, kan det være lurt å sjekke ut Volvo XC90, Audi Q7, Mercedes GLE,Porsche Cayenne eller BMW X5. Selv om du kan finne ut rimeligere SUV-er som faktisk er stille, kan de ikke matche nivåene av rolig auditiv blankhet disse utøvende SUVene gjør.

SUVer i full størrelse bør derimot prioritere komfort, luksus,stil, teknologi og stillhet. Og ingen gjør det bedre enn Rolls Royce Cullinan. Men hvis du vil ha et rimeligere alternativ, tilbyr Kia Telluride en ganske stille opplevelse. I det utøvende segmentet er Range Rover, BMW X7 og Mercedes GLS de roligste av gjengen.

Stillegående kompakt SUV

Compact SUV-segmentet  blir  et av de mest populære bilsegmentenesom eksisterer, og det er ganske åpenbart hvorfor så mange bilprodusenter bare fortsetter åpumpe kompakte SUV-er. Og med så hard konkurranse er det mange fantastiske alternativer å velge mellom.

Men Audi Q5, BMW X3, Volvo XC60, PorscheMacan  og Mercedes GLC er de mest raffinerte kompakte SUV-ene som er til salgs. Som en  flott all arounder, en SUV som  kan kjøre dynamisk og komfortabelt med bare et trykk på en knapp, virker Audi Q5 som en perfekt mellomgrunn mellom sport og komfort.

  Hvilken bil har minst problemer?

Deter mer eller mindre den samme historien med XC60 selv om svensken ikke er så raffinert som Q5. BMW X3 og Porsche Macan er dine sporty valg av gjengen, og det er visse tider når du føler et økt nivå av støy som trer inn i hytta.

Og til slutt, Mercedes GLC er satt ut for å oppnå de høyeste nivåene av komfort og luksus, og selv om luksus er mer eller mindre det samme som alle de andre av de utøvende kompakte SUV-segmentet, er komfortnivåene faktisk høye, og GLC er sannsynligvis den roligste  kompakte SUV-en som er til salgs.

Stillegående mellomstor SUV

Hvis du bestemmer deg for å oppgradere fra en kompakt SUV til en mellomstor SUV, ser du på en jevn støt i pris, byggekvalitet, plass,kraft  og viktigst luksus og komfort. Volvo XC90 er et utrolig populært valg for eldre mennesker, da det tilbyr en ekstremt stille hytte og motorkombinasjon.

Den Audi Q7 derimot er enda større enn XC90, og hvis du velger en dieselmotor, du kommer ikke til å høre motoren som du gjør i en diesel  XC90. Audis 3.0L diesel kan bare høres ved oppstart på kaldere morgener.

Mercedes GLE og BMW X5 er plassert litt annerledes. X5 tilbyr en sportier kant, en mer engasjerende stasjon som noen ganger kan sees  som hele opplevelsen er bare litt mindre raffinert. Det er for det meste en tynng  preferanse, men GLE virker som en mer rolig opplevelse.

  Hva er Mercedes-SUV-en i toppklasse?

Alle disse mellomstore SUV-ene er ekstremt stille. De kan velges ut vil doble vinduer, dedikerte dekk som reduserer dekkstøy, og alle disse kan endre høyden slik at de kan tilpasse en perfekt aeroprofil  som er optimal for støyreduksjon.

Stillegående SUVer i full størrelse

Enten du har en stor familie, eller du bare vil ha den beste SUV-opplevelsen der ute, vil en SUV i full størrelse få deg til å føle deg som kongen av veien. Og heldigvis er alternativene her rikelig, og de spenner fra relativt rimelig til øyevannende dyrt.

Fra bunnen, Kia Telluride. Mens noen kan nekte luksusaspektet, er det 100% sant at Telluride slår langt over grensen og at nivåene av komfort og stillhet faktisk er imponerende. Men Telluride kommer til kort sammenlignet med Merc GLS, BMWX7  og Range Rover.

Range Rover vinner her som det tilbyr den roligste opplevelsen, selv om toppenavlinjen Maybach og Alpina versjons  av GLS og X7 er enda mer komfortable og stille. Men den ubestridte kongen av alle SUVer i full størrelse er den eneste Rolls Royce Cullinan.

Det er veldig vanskelig å snakke om komfort og luksus uten å nevne Rolls Royce, da dette Goodwood England-merket lenge har vært kjent for å produsere de roligste og mest rolige post-overdådige luksusbilene på planeten.

Delen Vanlige spørsmål

Er sedans roligere enn SUV-er?

Oftere enn ikke vil du møte en sedan som er roligere  enn en SUV. Det er bare det faktum at en sedan sitter lavere til bakken, noe som gjør det lettere å være mer glatt og dermed  roligere. Men noen avanserteSUV-erprøver å det med utvidet bruk av lyddøding.

  Hvordan hindrer jeg bilen i å ruste?

Det hele koker ned til det aktuelle segmentet fordi en $ 200k SUV definitivt ikke kommer til å tilby deg en mer eksklusiv opplevelse sammenlignet med en $ 100k sedan. Og støynivået og raffinementet til stereosystemet  vil sannsynligvis også skalere opp med prisen på den aktuelle bilen.

Hvilken kupé SUV har minst veistøy?

Denne tittelen blir bestridt av Lamborgini  Urus, Audi Q8, Porsche Cayenne Coupe, BMW X6og Mercedes GLE Coupe. Og quietest coupe SUV av dem alle er Audi A8 som Audi med vilje gjorde Q8 motsatt side av spekteret sammenlignet med sin større bror – Urus.

Alle disse nevnte coupeSUV-ene  er ekstremt stille, og å velge den ene over den andre er definitivt avhengig av andre aspekter og ikke stillhetsnivåene.

 

Hvilken elbil SUV har minst veistøy?

Elbiler har ikke en motor som kjører, så hele opplevelsen er mye mer annerledes. Men likevel er Tesla Model X, Tesla Model3  og Audi e-Tron EV-SUV-ene med lavest støy som trenger inn i hytta.

Det er verdt å nevne at dette segmentet er i sin spede begynnelse, og om noen år eller så vil vi sannsynligvis ha 5 ganger så mange EV SUVer som vi gjør nå.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter