Hva er den styggeste bilen?

De sier at skjønnhet er i øyet til betrakteren, men noen biler tilbyr utseende bare en mor kunne elske. Estetikk er ekstremt subjektivt, men det er noen få biler der ute som anses som fryktelige-ser av stort sett alle med et godt sett med øyne.

Biler som Fiat Multipla og Pontiac Aztec er kjent av disse grunnene, og det er ganske vanskelig å ikke tro at disse to til og med  objektivt appalling-ser. Tittelen  »styggeste bil i verden» er omstridt av disse to dårlig favoriserte lekterne, de er absolutt bygget annerledes.

Biler som Toyota  Mirai, Mitsuoka Nouera, Nissan Juke, Subaru Tribeca, Chrysler PT Cruiser,  og Nissan Juke  er  mildt sagt tvilsomme.   Men noen multi-millioner dollar biler lagetav designfokuserte merker som Lamborgini Veneno og McLaren Senna er også omstridte.

På slutten av dagen er skjønnhet virkelig subjektiv, så deter vanskelig å si om man har rett eller galt. Men de nevnte bilene er oftere enn ikke å toppe de fleste av de elektroniske styggeste billistene med en god grunn.

Pontiac Aztec

Pontiac Aztec er et ganske vanlig syn i USA, og det virker som en amerikansk versjon av Fiat Multipla, og det er sannsynligvis den styggeste vanlige bilen i USA. Det er ganske interessant hvordan dette designet noen gang ble godkjent.

Aztec ble utgitt i 2000, og den ble gjort kjent av en excentric ledende karakter i en av de mest berømte TV-programmene i moderne tid. Men deter trygt å si at det utvidede søkelyset ikke hjalp Aztec til å bli noe mer enn downrett stygg.

Fiat Multipla

Fiat Multipla er en ganske populær bil, men ikke av de riktige grunnene. Multipla er en flott familiebil med en romslig hytte som er i stand til å imøtekomme opptil 6passasjerer. Multipla er likepedmed masse cubby hull og koppholdere, og taket er utrolig høyt, men å starte en familie som eier  Multipla er en achievement påegen hånd.

  Beste bil for jakt

Multipla ble utgitt i 1998, og mange nettsteder og bilmagasiner ble fullstendigutnevnetat    2004-restilen til Multipla ikke lenger lignet en »psykotisk tegneserieand». Multipla solgte best i Italia, noe som er ganske weird med tanke på at Italia ga oss Alfa Romeo, Ferrari, Maserati  og Lamborghini.

Toyota Mirai

Toyota Mirai er en veldig interessant bil fordi den drives av hydrogen, og er en av de svært få populære hydrogenbilene der ute. Men med en så kontroversiell design ser det ut til at interessen for hydrogenbiler  bare har gått ned med utgivelsen av Mirai.

Mirai er weirdly proporsjonert, window linjene er utrolig høye, og kroppen krøller er så uttalt at det virker som designerne bare ikke kunne bestemme når de skal slutte å style  den. Det er ingen hemmelighet at mange moderne Toyota-biler er litt overstilt, men Mirai i 2014 tar det absolutt til neste nivå.

 Chrysler PT Cruiser

Chrysler PT Cruiser var alltid en bil for bare en håndfull kjøpere. Hele »billig bil ser luksus» Chrysler design language på 2000-tallet har gitt et anstendig antall ganske stygge biler.

Chrysler 300C var en billig Bentley knock-off og ble kjøpt av folk som ønsket å lure alle de eier en luksusbil. PT Cruiser hentet inspirasjon fra fortidens biler, men kombinerte den med det kjedeligste designspråket fra 2000-tallet noensinne.

  Hvilken bil er best for dårlige veier?

Lamborghini Veneno

Lamborghini Veneno er utrolig. Denne bilen er begrenset til bare en håndfull  roadster- og coupe-former, og startprisen var nord for 4 millioner dollar. Man skulle tro at med  en slik pris var skjønnhet lett å komme forbi, men deterikke nødvendigmedsannheten.

Denne V12-drevne fullblodssuperbilen er enten elsket eller hatet, men stort sett alle har en mening om den. Og det var sannsynligvis det Lamborghini ønsket, en slående bil som sikkert kommer til å utløse samtale whernoensinnedet går. Og  de lyktes i hvert fall.

McLaren SENNA

Bare for å få dette ut av veien, er McLaren Senna  en av de mest dyktige bilene som noen gang er produsert. Designspråket til McLaren Senna var svært avhengig av aerodynamikk, og deter trygt å siat Senna handler mer  om funksjon enn form.

Og selv om det endelige resultatet er en utrolig dyktig bil, var designet litt meh. Senna er bare litt for fiddly og inkonsekvent, og den store bakfløyen hjelper absolutt heller ikke. Dette  er spesielt åpenbart hvis du vurderer predecessor  av  McLaren  Senna, den fantastiske McLaren P1.

Delen Vanlige spørsmål

Hva er den vakreste bilen som noen gang er laget?

Skjønnhet er subjektiv, men knapt noen kommer til å argumentere for Mercedes 300SL, Ferrari 250 GT CS, Aston Martin DB5og  Jaguar  E-Type når det gjelder bil skjønnhetskonkurranser. Å velge den vakreste bilen er mye vanskeligere enn det er å velge  en stygg.

Biler som Bugatti Type 57 Atlantic, Alfa 8C 2900, Jaguar XK 120, Lamborghini Countach er også i contention for det beste-serbil noensinne. Men det er så mange beautiful-ser biler det  er bare umulig å velgeen enkelt.

  Ti biler du ikke bør kjøpe nytt (kjøp dem brukt i stedet)

Ser eldre biler bedre ut enn moderne biler?

Å svare på dette spørsmålet er ganske vanskelig. Men det er trygt å si at eldre biler ikke var så kompliserte eller store, og at sikkerhetsstandardene ikke var så intense som de er nå. Mange moderne biler er utsatt for forskrifter, og detersannsynligvis derfor mange tror vi allerede har passert designtoppen av biler.

Og folk har en tendens til å appreCIAte eldre biler mer fordi de minner oss om hvordan ting en gang var, litt enklere og mindre cluteredmedteknologi. Eldre biler har sine egne historier, og det er ikke sannsynlig at dette vil skje igjen.

 

Er moderne-dag bildesign litt for overstilt?

Moderne bildesign er definitivt litt to ooverstyled for øyeblikket. Biler begynner å se mer og mer like ut, og designidentiteten til mange produsenter er constantly endring. Mange bilmanufacturers tilbyr de samme designelementene i hele serien, og det reduserer på en måte den spesiellety av noen modeller.

Par det med stadig strengere restriksjoner og EV-teknologi, kan bildesign til og med bli svært avhengig av funksjons  som rekkevidde, aerodynamikk  og effektivitet. Dette gjentar bare ytterligere det faktum at topp bildesign er for lengst borte.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter