Er en brukt Mercedes S-klasse et godt kjøp?

Mercedes lager noen av de beste luksuriøse bilene på markedet. Blant de beste Mercedes-Benz-modellene er Mercedes S-klasse. Men er en brukt S-klasse en god bil å kjøpe? 

Avhengig av dine behov og budsjett, kan en brukt Mercedes S-klasse være et godt eller dårlig kjøp. En brukt Mercedes S-klasse er et godt kjøp for folk på jakt etter en rimelig luksus sedan med high-end funksjoner. Tvert imot kan det være et dårlig kjøp for personer som ønsker et pålitelig og drivstoffeffektivt brukt kjøretøy.

Mercedes S-klasse leveres med avanserte funksjoner, materialer av topp kvalitet og førsteklasses ingeniørkunst. De nyeste S-klasse-modellene består vanligvis av den nyeste Mercedes-teknologien, noe som gjør dem til en av de mest sofistikerte bilene på markedet. Så uansett om det er nytt eller brukt, kan du stole på at S-klasse har avanserte funksjoner og teknologi.

S-klassen kommer i mange trims. Dessuten har kjøpere valget mellom å velge en sedan, Maybach sedan, coupes, AMG speedsters og cabriolets. Disse gir kjøpere forskjellige alternativer å velge mellom. 

Funksjoner av Mercedes S-klasse

Utseende

Som de fleste luksuriøse biler, Mercedes-Benz S-klasse kommer med en vakker design som kommandoer oppmerksomhet på veien. Det spiller ingen rolle om det er en ny eller brukt S-klasse, den eksepsjonelle designen vil fortsatt skille seg ut fra resten. Imidlertid har de nyeste modellene gått gjennom modifikasjon og har ikke tung bruk av tegnlinjer.

Interiøret i S-klasse oser av luksus og overdådighet, og holder beboerne komfortable. Og med høyteknologiske funksjoner og førsteklasses infotainmentsystem, vil beboerne aldri mangle luksus og underholdning. Bilen er også romslig med skinnseter og en stor koffert.

  Hva er den beste brukt luksusbilen?

Prestasjon

Mercedes-Benz S-klasse yter avhengig av trimmen du velger. Totalt sett er det en kraftig bil med eksepsjonell håndtering. Som nevnt tidligere har den 6 trims å velge mellom, noe som gir kjøpere flere alternativer å velge mellom.

Sikkerhet

Når det gjelder sikkerhet, mangler S-klasse aldri funksjoner som holder passasjerene trygge og sikre. Noen av sikkerhetsfunksjonene inkluderer aktiv styringsassistent, blindpunktassistent, aktiv kjørefeltsendringsassistent, PRE SAFE, stabilitetskontroll og mye mer.

Pris

En ny Mercedes-Benz S-klasse har en startpris på $ 110,850, mens en brukt Mercedes-Benz S-klasse varierer fra $ 1,800 til $ 7,200. Vær oppmerksom på at prisen på en brukt S-klasse varierer avhengig av trim, tillegg, miles dekket og modellår. 

Hva er de vanlige problemene med en brukt Mercedes S-klasse?

Før du kjøper en brukt Mercedes-Benz S-klasse, er det viktig å vite noen av utfordringene du vil møte. Som nevnt tidligere, er den største utfordringen med å eie en brukt Mercedes S-klasse den høye kostnaden for vedlikehold og reparasjon. Med det i tankene, her er noen av de vanlige problemene som Mercedes S-klasse eiere står overfor:

  • Automatisk girkassefeil – dette problemet er mer vanlig i dieselmodeller.
  • Motoren kan mislykkes i å starte på nytt
  • Start- eller stoppsystemet kan avsluttes
  • Oljelekkasje fra turboladeren
  • Feil i bakre setebelte

De fleste av de ovennevnte problemene bør løses av en spesialisert forhandler. Bare små problemer som dekkskift eller oljeskift bør gjøres av bileieren. Også riktig vedlikehold av den brukte bilen kan forlenge levetiden og unngå mindre reparasjoner.

FAQ

Er Mercedes S-klasse pålitelig?

Ja, Mercedes S-klasse er pålitelig sammenlignet med lignende biler i sin klasse, for eksempel Audi A8 eller BMW 7-serien. Det er imidlertid ikke den mest pålitelige Mercedes-Benz-modellen, da E-klasse tar den tittelen hjem. Totalt sett er det en trygg og luksuriøs bil med førsteklasses sikkerhetsfunksjoner.

  Er Mercedes fortsatt laget i Tyskland?

Men når du sammenligner det med biler som Lexus LS, vil du oppdage at Mercedes-Benz S-klasse henger etter i pålitelighet.

Hvorfor brukes Mercedes S-klasse så billig?

Hovedårsaken til at en brukt Mercedes S-klasse er så billig er på grunn av de høye vedlikeholdskostnadene. Selv om disse bilene er så billige, må du håndtere sammenbrudd. Også reservedelene er kostbare, og det krever en spesialisert forhandler for å håndtere det.

Hva er den beste brukt Mercedesen å kjøpe?

Den beste brukte Mercedes-Benz-modellen er E-klasse. Denne modellen har vært den mest fremragende Mercedes-modellen i lang tid. Ikke bare er E-klasse pålitelig, men det er også trygt og komfortabelt. Den har minst problemer og skiller seg ut fra andre brukte Mercedes-modeller på markedet.

Er Mercedes S-klasse bedre enn E-klasse?

Det kommer an på hva du leter etter. Hvis du vil ha en mer pålitelig og rimelig luksus sedan, E-klasse er den bedre bilen. Men hvis du vil ha en svært avansert og luksuriøs bil, er S-klasse den bedre bilen. I tillegg er S-klasse kraftigere med noen ekstra tommer og større lasterom.

Mercedes E-klasse er klassifisert av EPA som en mellomstor sedan, mens Mercedes S-klasse er klassifisert som en stor sedan. Totalt sett er begge disse bilene utstyrt med avanserte funksjoner og fungerer utmerket. Så det endelige valget er ditt. Likevel er S-klassen dyrere enn E-klasse.

  Best brukt BMW X3 å kjøpe

Hvilket år er S-klasse den mest pålitelige?

Den mest pålitelige Mercedes-Benz S-klasse er 2009 Mercedes S-klasse. Selv om denne modellen er mer enn 11 år gammel, er den en av de fineste bilene Mercedes noensinne har produsert. S-klasse 2009 har et luksuriøst interiør og enestående ytelse.

Den har tre trimalternativer å velge mellom, som inkluderer en 4dr 5,5-liters 4Matic firehjulsdrevet modell og to modeller med et bakhjulsdriftsystem. Overraskende nok er disse modellene billige, men kommer med spesielle funksjoner, for eksempel ombordnavigasjon, adaptive seter, Distronic  Plus Cruise Control og mye mer.

2009 Mercedes S-klasse er en av de fineste og mest pålitelige Mercedes S-klasse modeller noensinne bygget. Den har også mange sikkerhetsfunksjoner som stabilitetskontroll, bremseassistanse og aktive kollisjonsputer. På tidspunktet for avdukingen var det en av de mest avanserte bilene på markedet.

Konklusjon

Totalt sett er Mercedes-Benz S-klasse et godt kjøp. Til tross for at den ikke er like pålitelig som E-klasse, tilbyr denne bilen komfort, sikkerhet og eksepsjonell ytelse. Det er også mer romslig med mange høyteknologiske funksjoner. Hvis du er villig til å bruke for å opprettholde det riktig, vil du ikke ha noe å angre på. 

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter