Hvilken Mercedes har ekstern start?

Mercedes-Benz tilbyr noen av de mest teknologisk avanserte kjøretøyene på markedet. En av de unike funksjonene de tilbyr er en ekstern start.

Helt nye Mercedes-Benz-modeller leveres med en ekstern start. Dette er en ny funksjon som ble innlemmet i Mercedes-biler produsert fra 2016 og senere. Den eksterne starten er en del av Mercedes mbrace connect-pakken, som er en av pakkene som tilbys av mbrace-programvaren.

Mercedes-Benz mbrace-funksjonen ble en standard i 2016. Startpakken kommer med en seks måneders gratis prøveperiode med kjøp av en hvilken som helst Mercedes-modell produsert fra 2016, og en tre måneders gratis prøveperiode leveres til forhåndseide bilkjøp.

Det er også viktig å merke seg at det er startpakke som kan oppgraderes til å inneholde enten mbrace Plus, Mercedes-Benz Apps eller begge deler. Velg en pakke som passer best til dine behov og budsjett.

Hva er Mercedes mbrace?

Mercedes mbrace er en samling av tjenester og teknologifunksjoner i bilen. Programvaren gjør det mulig for sjåføren å ha ekstern tilgang til bilen sin via Mercedes me-appen. Derfor kan du starte bilen, låse dører eller låse opp dører hvor som helst ved hjelp av Me-appen på telefonen.

Hvilke pakker tilbyr Mercedes-Benz mbrace?

Bortsett fra connect-pakken, tilbyr Mercedes mbrace også tre andre pakker. Disse inkluderer sikre, concierge og underholdende pakker. Imidlertid er den eksterne starten en del av connect-pakken, som leveres som standard i fem år med alle de nyeste Mercedes-Benz-modellene.

Ting du kan gjøre gjennom Mercedes me-appen

Mbrace-programvaren lar deg utføre disse funksjonene gjennom Mercedes me-appen din:

  • Start bilen eksternt fra hvor som helst
  • Lås eller lås opp bildørene dine eksternt
  • Diriger en adresse til navigasjonen
  • Behold tidligere innstillinger for klimakontroll når du engasjerer ekstern start
  Hva er den raskeste Mercedes Benz?

Fordeler med ekstern start

Den eksterne starten, som er en del av tilkoblingspakken med mbrace, gir mange fordeler for brukeren. For eksempel kan den huske den forrige klimainnstillingen på bilen når du starter den. Som et resultat vil bilen bli satt til forrige temperatur eller tilstand den var i før den ble slått av. 

Så hvis du bor i et varmt miljø, vil mbrace-funksjonen sikre at bilen din avkjøles før du kommer inn. Den er enkel å bruke, da du kan betjene den fra telefonen din ved hjelp av Mercedes me-appen. Du kan også bruke programvaren til å finne eller spore Mercedesen din hvis du for eksempel ikke husker hvor du parkerte.

Programvaren er enkel og rask å få kontakt med Roadside Assistance eller sende diagnostiske data til din Mercedes-forhandler. Takket være den eksterne diagnostikken for den raske og enkle tjenesten som den eksterne starten tilbyr. Med disse fordelene, denne programvaren verdt å ha på din Mercedes bil.

Vanlige spørsmål om mercedes-ekstern start

Kan jeg installere en ekstern start på min Mercedes-Benz e320-modell fra 1998?

Nei, det kan du ikke. Mercedes-Benz remote start-pakken leveres som standard for Mercedes-Benz biler produsert fra 2016 og videre. De kan også installeres på de fleste Mercedes-modeller produsert mellom 2005 og 2016. Men for eldre modeller laget i 2000 eller tidligere, vil denne enheten ikke fungere på dem. 

Dette er fordi de fleste Mercedes-modeller laget på slutten av nittitallet til midten av 2000-tallet ikke er kompatible med den eksterne startpakken. Hovedårsaken bak dette er typen immobilisatornøkkel de er utstyrt med som ikke er kompatibel med den eksterne startpakken.

  Hva er den billigste Mercedes-bilen?

Hvordan kan jeg starte 2020 Mercedes-modellen min eksternt?

Ta fabrikktasten fob og trykk på panikkknappen en gang i et halvt sekund og slipp den. Deretter vil du se parkeringslysene blinke en gang for å bekrefte. Etterpå starter bilens motor innen 5 sekunder. Så snart bilens motor starter, blinker parkeringslysene en gang hvert 5.

Etter at du har startet bilen med nøkkelfoben, vil startsystemet fortsette å kjøre motoren i rundt 15 minutter. Etter 15 minutter, hvis du ikke har kommet inn, vil kjøretøyet slå seg av. Vær oppmerksom på at bilen kan startes opptil 5 ganger mellom normaltast eller trykknappstart.

Alternativt kan du bruke smarttelefonkontrollere eller en 1-veis eller 2-veis langtrekkende fjernkontroll. For å bruke disse alternativene tilstrekkelig, må du se i brukshåndbøkene deres.

Hvordan vet jeg om kjøretøyet mitt har en ekstern start?

Hvis det er en Mercedes-Benz, kommer alle modeller laget etter 2016 som standard med denne funksjonen. Eldre modeller, for eksempel de som ble laget mellom 2010 og 2015, har imidlertid en knapp på nøkkelfoben for fjernstart. Andre bilprodusenter har vanligvis et klistremerke under panseret som sier om bilen er utstyrt med en ekstern start.

Kan jeg starte Mercedesen min med telefonen min?

Ja, det kan du. Mercedes me connect-appen gir deg full kontroll over bilen din. Dette er fordi den huser alle dine eksterne tilgangstjenester, inkludert kjøretøylokator, ekstern motorstart, ekstern billås og mye mer. Derfor kan du få tilgang til og betjene bilen din hvor som helst.

Kan noen stjele Mercedesen min hvis jeg bruker ekstern start?

Nei. Selv om fjernstart slår på bilen og starter motoren, vil dørene fortsatt være låst. Og hvis en tyv klarer å komme seg inn i kjøretøyet, kan bilen ikke kjøres bort uten å oppdage tilstedeværelsen av nøkkelfoben inne i kjøretøyet.

  Hvorfor er Mercedes så tung?

Er Mercedes-Benz mbrace-funksjonen gratis?

Nei, det er ikke gratis. Mercedes-Benz-mbrace kommer med en seks måneders gratis prøveperiode med et nytt kjøp av en Mercedes, og en tre måneders prøveperiode tildeles for forhåndseide bilkjøp. Etter det starter Mercedes-mbrace-pakken vanligvis fra $ 280 per år.

Mercedes-Benz mbrace startpakke inkluderer sikkerhet, sikkerhet, bekvemmelighet og ekstern tilgang tjenester som aldri har blitt sett før. De gjør ikke bare kjøring Mercedes morsom, men også trygt og praktisk. Dette er bare noen få av funksjonene som er inkludert i Mercedes-Benz mbrace-pakkeabonnementet.

Avsluttende tanker

Alle Mercedes-modeller laget etter 2016 kommer med en ekstern startfunksjon. Noen modeller kan imidlertid også utstyres med fjernstartfunksjonen. Tvert imot er Mercedes-modeller laget på slutten av 1990-tallet og begynnelsen av 2000-tallet ikke kompatible med det eksterne startsystemet.

Fjernstartfunksjonen forenkler ting for brukeren, da han / hun kan kontrollere bilen sin hvor som helst. Videre kan sjåføren starte bilen eksternt, låse og låse opp bildører eksternt, eller til og med sende en adresse til navigasjonen din. Denne pakken forenkler ting for Mercedes-brukeren.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter