Hvilken Mercedes har to batterier

De fleste biler leveres med et enkelt batteri under panseret, eller i bagasjerommet. But noen eldre Mercedes-modeller som S, CLS,  CL,  SLeller  E-klasse tilbyr rørei  bagasjerommet, og under panseret, eller noen ganger ipassenger’sfootwell.

Dette skyldes den økte elektrisiteten som krever noen Mercedes-modeller erfaring på grunn av  mange funksjoner og accesories. Batteriet foran kalles startbatteriet, og det på baksiden kalles forbrukerbatteriet.

Disse batteriene kontrollerer forskjellige aspekter av kjøretøyet, og Mercedes ønsket å sørge for at dette doble batterioppsettet er i stand til å drive alle luksus- og sikkerhetsfunksjonene som er pakket i disse modellene fullt ut.

Startbatteri

Et startbatteri som navnet antyder, brukes til å starte opp motoren. Disse batteriene er forskjelligeiandre på grunn av evnen til å gi mye energi ved første oppstart. Dette betyr at disse batteriene bare er anledningersombrukes til å gistørre kapasitet.

Disse batteriene består av mange tynne blyplater, disse platene er specifically designet for slike sporadiske korte burst store kapasitet bruk scenarier. Disse batteriene er ikke egnet for lengre, jevnere strømbehov.

Det er grunnen til at Mercedes bestemte seg for at en god idé ville være å bruke et ekstra batteri lenger, jevnere strømbehov. På denne måten starterbatteriet vil be brukes til å starte bilen og noen  andre spesifikke kort bdinst strømkrever bare, noe som vil øke levetiden til batteriet.

De fleste Mercedes-modeller bruker et AGM-type startbatteri som tilbyr høy accessory laster, men modellene med to batterier bruker vanligvis spesifikke blybatterier. Mercedes anbefalte batterimerker er  Mercedes-Benz,  Exide, AC Delco, Optima, Bosch, Varta.

  Lager Mercedes en selvladende hybrid?

Forbruker batteri

Som nevnttidligere, er formålet med forbrukerbatteriet å drive all ekstra elektronikk med en jevnt fordelt strømbehov. Dette betyr at dette batteriet er det vanlige generalforsamlingen batteri som er specifically designet for å  levere  continuous elektrisitet til A / C, lys, radio, kameraer, sensorer, radarer,  etc.


Noen modeller som SL-Klasse  (R230) eller W221 S-klasse er mer kraft-sulten ennandre. SL tilbyr en uttrekkbar hard-top som bruker mye energi mens du opererer. På grunn av dette, og det faktum at mange eiere har en tendens til ikke å kjøre SL for ofte, betyr at denne modellen kan gå tom for juice litttidlig.

Hvis du ikke kjører SL på en stund, kan forbrukerbatteriet discharge til det punktet at selve bilen vil begynne å slå av mange av funksjonene, men takket være startbatteriet vil du fortsatt kunne starte bilen.

Dette er et vanlig problem for mange eksotiske biler som har en tendens til å tilby mindre batterier på grunn av vekt-sparer grunner. Og nesten alle produsenter anbefaler at du alltid holder bilen på en trickle lader, og C-Tek er en av de ledende trickle lader produsenter på markedet.

Slik bytter du bilbatteri

De fleste batterier varer i ca 3-6  år, og hvis du merker at frontlyktene dimmer, eller at noen av bilensaccessories mister strøm, betyr dette at det er på tide at du bytter batteri. Men i dagensdag og aldermed Covid-restriksjoner, er detikke så lett å bare gå inn i en bilbutikk og demog  et batteribytte.

  Hvilken Mercedes har den største bagasjerommet?

Du kan  bytte batteri selv ved å følge disse enkle trinnene. Først av alt, bør du parkere bilen på en jevn overflate  som  ikke er omgitt av vann, gnister, åpne flammer  eller trafikk. Ta nøkkelen ut av tenningen,  sett bilen i parken, åpne hetten og koble fra det gamle batteriet.

Du bør også bruke vernehansker på grunn av bilbatteriets sure egenskaper. Koble alltid fra minuskabelen først for å unngå elektriske shorts. En negativ kabel er vanligvis svart og inneholder en synlig – betegnelse på den. Først da kan du koble fra den positive (+,  røde) og sikre dem med kabelbånd.

Løsne kontaktene og ta ut batteriet. Ta deretter det nye batteriet, smør terminalene og fest det til braketten. Koble til den positive kabelen først, og pass på at kabelen ikke berører noe inne i bilen. Koble deretter den svarte kabelen på samme måte, sett på dekselet, lukk hetten og start bilen.

Delen Vanlige spørsmål

Hvilke batterier er i de  nyeste Mercedes-modellene?

Moderne Mercedes-modeller bruker ekte Mercedes litium-ion-batterier. Disse batteriene er spesifikkeforMercedes Benz-modeller, og ingen andre batteriprodusenter bygger batterier bare for Mercedes-modeller.

Dette betyr at disse batteriene er ditt beste valg hvis du kjører en moderne Mercedes. Disse batteriene oppfyller alle de høyeste standardene som kreves for kraft – sultneMercedes-modeller. Mange andre batterier vil også gjøre susen, men disse batteriene er sikkert de som anbefales av Mercedes.

  Slik oppdaterer du Mercedes COMAND-fastvare

Hvordan skal jeg kvitte meg med det gamle bilbatteriet?

Bilbatterier inneholder giftig bly og syre, noe som sikkert  betyr at du ikke bare kan kaste dem ut hvor som helst. Disse batteriene skal alltid resirkuleres. De fleste batteributikker og butikker vil vanligvis ta ditt eldre batteri til resirkulering når du kjøper et nytt.


Mange forhandlere vil selge deg batteriet for mindre penger hvis du slår inn det gamle batteriet. Dette er for å oppmuntre mange eiere til å velge batterigjenvinning, da disse batteriene er ekstremt skadelige for environment, og menneskers helse også.

Er bilbatterier farlige?

Bilbatterier avgir vanligvis hydrogengass under lading. Denne gassen er ekstremt brannfarlig, så en liten gnist might  forårsake batterieksplosjoner. Videre, mensdu hopper-starteren bil, bør du aldri koble begge kablene til batteriet.

Koble den positive, den negative skal kobles til bakken på kjøretøyet bort fra batteriet for eksplosjon-unngå formål. Du bør også bruke vernebriller og hansker når du fikler med batteriet, bare for å sikre at ingenting går galt.

Unngå kontakt med potensielle søl fra batteriet, oghåndter dem kun med kraftigevernehansker. Videre kan du ikke hoppe-starteet frossent batteri, da dette også kan føre  til  en eksplosjon.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter