Hvilken Mercedes er V12?

V12-motorer finnes vanligvis i avanserte luksusbiler eller superbiler. Som et luksusmerke har Mercedes omtalt V12-motoren i noen av sine toppbiler.

Mercedes-Maybach S 650 og Mercedes-AMG S 65 har en V12-motor. En V12-motor er en av de kraftigste motorene som noen gang er laget. Derfor er det populært i alle premiummerker. Imidlertid er denne motoren også dyr å vedlikeholde og produserer mye utslipp.

Men hvis du er klar til å bruke for å få det beste av det beste når det gjelder ytelse, er V12-motoren en av de beste. Både Mercedes-Maybach S 650 og Mercedes-AMG S 65 er en sann definisjon av luksus og overflod. Likevel er de ikke enkle på drivstofføkonomi, og vedlikehold av dem er også dyrt.

Mercedes-Maybach S 650

Utseende

Denne luksuriøse sedan har en lengre lengde enn den vanlige S-klasse. Det kan også skryte av en kommanderende Maybach grille som gjør at den skiller seg ut fra andre sedans på veien. På toppen av det består det av to-tine lakk som gir det en majestetisk finish.

Maybach S 650, som koster rundt $ 200,000 XNUMX, har et panoramatak som bringer inn naturlig belysning og 20-tommers multispoke hjul som gir det et sporty utseende. Kjøpere vil også elske all-LED utvendig belysning og har valgfrie funksjoner å velge mellom.

Inne i denne utøvende bilen vil du elske den håndlagde, utsøkt ferdige hytta med utvidet tre trim og all-LED interiørbelysning. Dessuten har den også Nappa skinntak / dørkarpe / konsoll trim. Bilen er ekstremt behagelig, takket være de imponerende store setene.

  Hvilken er den beste 90-tallet Mercedes Benz?

Eieren vil også glede seg over flere underholdningsfunksjoner som 12,3-tommers høyoppløselig sentralskjerm, head-up-skjerm, command-system med styreplatekontroller, Burmester high-end 3D surround-lydsystem, baksete underholdningssystem, HD-radiomottaker, FrontBass-system og mye mer.

Prestasjon

Bortsett fra de luksuriøse funksjonene du får, fungerer Mercedes-Maybach S 650 på et høyt nivå. Dette er på grunn av sin kraftige håndlagde 6.0-liters V12 turbocharged motor. Motoren leverer opptil 621 hk ved 4800 o/min. På toppen av det har den en 7-trinns automatisk girkasse og bakhjulsdriftssystem.

Å kjøre denne boksen er morsomt og glatt, da det kommer med høyteknologiske funksjoner som ECO start / stopp-systemet. Videre har den dynamisk valg, dreiemomentvektorbrems og elektromekanisk servostyring. Med en drivstofføkonomi på 16 mpg kombinert, er denne bilen verdt å ha.

Sikkerhet

Du kan aldri nevne Mercedes uten å nevne sikkerhetsfunksjonene. Selv om du får kraften til en V12-motor, kan du slappe av i visshet om at du er trygg mens du kjører denne tyske luksusbilen. Noen av de beste sikkerhetsfunksjonene er PRE-Safe og magisk synskontroll.

Andre sikkerhetsfunksjoner inkluderer bremseassistanse, adaptiv bremseteknologi, elektronisk stabilitetsprogram, avansert overvåkingssystem for dekktrykk, aktiv parkeringsassistent og aktiv kjørefeltsassistanse. Disse funksjonene sikrer at sjåføren og passasjerene er trygge ved å varsle føreren om fare selv før det skjer.

Mercedes-AMG S 65

Utseende

En annen Mercedes-modell som leveres med en V12-motor er Mercedes-AMG S 65. V12-motoren er omtalt i Mercedes-AMG S 65 sedan, coupe og cabriolet. I motsetning til Mercedes-Maybach S 650, er denne sedan enda dyrere som det går for rundt $ 230,000.

Men når det gjelder utseende, kommer AMG S 65 med en eksklusiv AMG V12 kroppsstil, som er nydelig og sporty. Bilen er vakkert designet med all-LED utvendig belysning. Den har også all-LED interiørbelysning, en håndlaget hytte, panorama takluke og AMG Nappa lær ytelse ratt.

  Hvilken Mercedes har to batterier

Det er den sanne definisjonen av luksus og ytelse. Interesserte kjøpere vil også like oppvarmet ratt, avansert AMG instrumentering og kontroller, og 20-tommers AMG smidde twin 5-snakket hjul. Disse og mange andre funksjoner gjør AMG S 65 til en av de beste AMG-ene som noen gang er produsert.

Prestasjon

Mercedes-AMG S 65 sedan leveres med en 6.0-liters V12 bi-turbo motor som leverer opptil 621 HP ved 4800 RPM. Videre har den en AMG speedshift pluss 7-trinns overføring og ECO / Start-system. I likhet med Maybach V12 har denne AMG V12 også en kombinert drivstofføkonomi på 16 mpg.

Sikkerhet

Som AMG-modell er Mercedes-AMG S65 V12 raskere enn Maybach S 650 V12, men de har også lignende sikkerhetsfunksjoner. Den har de vanlige Mercedes-funksjonene som PRE-Safe, oppmerksomhetsassistanse, aktiv kjørefeltsassistent, elektronisk stabilitetskontrollprogram, magisk synskontroll og mye mer.

Fremtiden til V12

Hvilken Mercedes-motor er like kraftig som V12?

Mercedes-Benz 4-liters twin-turbo V8-motor er det nærmeste V12-motoren. Når Mercedes faser ut V12-motoren, planlegger den å erstatte den med den 4-liters twin-turbo V8-motoren. Denne motoren er nesten like kraftig som V12, men den er mer miljøvennlig.

Hvorfor avvikles V12?

V12-motoren avvikles på grunn av forurensning til miljøet. Ettersom kloden jobber for å gå bort fra fossilt brensel, er motorer som V12 blant de største C02-produsentene, og utfasing av dem vil bidra til å forbedre forurensningssituasjonen på planeten vår.

  Hva er den beste Mercedesen for off-road?

Lager Mercedes-Benz V12-motorer?

Ja, det gjør de. Mercedes-Benz har laget noen av de kraftigste V12-motorene på markedet. Den mest bemerkelsesverdige Mercedes V12-motoren er M120 V12, som også ble justert og brukt i den aller første Pagani Zonda. Bortsett fra denne motoren, kan Mercedes også skryte av andre varianter av M275 V12 Bi-turbo-motoren.

Hvorfor velge en bil med V12-motor og ikke en V6 eller V8?

Dette er fordi en V12-motor gir effektpulser oftere enn motorer med seks eller åtte sylindere. Kraftpulsene har trippel overlapping som kvitter seg med gapet mellom effektpulser og muliggjør større raffinement og glatthet i luksusbiler.

Er Mercedes V12-motoren dyr å vedlikeholde?

Ja, det er det. Generelt er Mercedes-biler dyre å vedlikeholde. Men når du går for en Mercedes-Benz bil med en V12-motor, blir det enda dyrere å vedlikeholde. Dette er fordi det ikke er drivstoffeffektivt som andre Mercedes-motorer. Hvis V12 utvikler et problem, vil reparasjon av motoren også være svært kostbar.

Bunnlinjen

Mercedes-Maybach S 650 og Mercedes-AMG S 65 er de eneste V12 Mercedes-Benz-kjøretøyene. Derfor er de veldig kraftige, men dyre å vedlikeholde. De bruker også mye drivstoff, men presterer eksepsjonelt bra. Snart vil Mercedes fase ut V12-motoren helt på grunn av de nye utslippsreglene.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter