Hva er den raskeste Mercedes Benz?

Hvilken Mercedes er den raskeste, er et ganske komplisert spørsmål å svare direkte på. Gjennom årene har Mercedes produsert mange raske biler, noen av dem er i stand til å sprinte fra 0 til 60 mph på rundt 3-4 sekunder, og mange av dem topper på godt over 200mph.

I disse dager klarer GT 63 4-dørs Coupe å treffe 60 mph fra en stillstand på rundt 3.1-3.2 sekunder og er sannsynligvis den raskeste 0-60 Mercedes i produksjon for øyeblikket. Når det gjelder toppfart, tar Mercedes SLR Stirling Moss førsteplassen med en toppfart på 217 mph.

Raskeste Mercedes sedans

I dag produserer Mercedes utrolig dyktige sedans. Sedans som AMG E63 S er firehjulsdrift, BiTurbo, V8-drevne speedstere som er i stand til å nå 60 mph fra en stillstand på mindre enn 3,5 sekunder. Disse tallene er sinnssyke for en familie sedan. For ikke lenge siden var disse tallene utelukkende forbundet med superbiler.

Med en imponerende tid på 3.1-3.2 sekunder, den nevnte GT 63 4-dørs kupé tar nummer én plass som den raskeste akselererende Mercedes-modellen. Både E63 S og GT 63 klarer å nå disse dumme tallene på grunn av de 4matic + firehjulsdrevne systemene, en raskt skiftende automatgirkasse med lanseringskontroll og den nydelige V8.

Så langt som toppfart vurderes, gt 63 også tar nummer én plass som den raskeste sedan topping ut på 192mph. AMG E63 S tar andreplassen med en toppfart på rundt 186-190 mph. Tar tredje er 2010-2014 Mercedes CL63, som også er i stand til å nå 186mph.

Raskeste Mercedes SUVer

Etter hvert som SUV-er fortsetter å øke i popularitet, har Mercedes utvidet sine SUV-tilbud, og kommer ut med raske AMG-varianter av vanlige Mercedes SUVer. SUVer er ikke i stand til å nå de samme tallene som sedans gjør på grunn av økt vekt og kompromitterte aero profiler.

  Hvilken Mercedes har de beste og mest komfortable setene?

Men GLE 63 S Coupe klarer å treffe 60 mph på rundt 3.7-4.0 sekunder. Disse tallene er enda mer imponerende med tanke på formen og størrelsen på SUVer. For ikke så lenge siden traff de kraftigste superbilene som Ferrari Enzo 60 mph i lignende tider.

GLC 63 AMG klarer også å treffe 60 mph rundt 3.7-4.0 sekunder. Både GLE og GLC topper seg på rundt 174 mph. Bak ligger GLE 63 i den vanlige formen som styrer 173 mph med en lignende 0-60 tid som de nevnte SUVene.

Raskeste Mercedes super / sportsbiler

Sportsbiler og superbiler er laget med tanke på ytelse, så det er bare logisk for denne typen biler å oppnå de mest imponerende tallene. Og det er sant, men disse bilene er ikke laget primært for å oppnå de beste 0-60 ganger, og det er grunnen til at GT 63 4 dørkupé er den raskest akselererende Mercedes.

Den raskest akselererende nåværende produksjonen Mercedes super sportsbiler er ulike varianter av 2-dørs AMG GT-modellen. Den raskest akselererende er den splitter nye GT Black Series, oppnår 60mph i 3.2 sekunder, og klarer å nå en topphastighet på 202mph.

Den raskeste Mercedes-bilen totalt sett er imidlertid SLR Stirling Moss, som er i stand til å nå 217 mph, med en respektabel 0-60 tid på 3,4 sekunder. Følgende er CLK GTR, med en topphastighet på 214 mph. Tredjeplassen er okkupert av den legendariske Mercedes SLR Mclaren 722 som var en felles produksjon mellom Mercedes og Mclaren i en respektabel 210mph.

  Beste Mercedes brukt SUV

Mercedes vil snart starte produksjonen av den nylig utgitte hyperbilen kalt The Project 1. Bilen har en motor som ble funnet i Mercedes F1-bilen. Bilen forventes å produsere oppover 1000hp med en toppfart på mer enn 217 mph, og en 0-60 gang på mindre enn 3 sekunder.

Mer om raske biler

Hva er den høyeste toppfartsbilen i verden akkurat nå?

Målet med å være den raskeste i verden er et fristende forslag for enhver bilprodusent som konkurrerer i topphastighetssegmentet. Biler som den legendariske McLaren F1, Ferrari F40, Bugatti EB-110, Bugatti Veyron for å nevne noen, er noen modeller som har blitt ansett som de raskeste i verden på et tidspunkt.

I dag er dette segmentet utrolig populært, og å ha tittelen på den raskeste bilen i verden gjør sikkert underverker når det gjelder salg. Produsenter har en tendens til å bygge rekord-oppnående biler fordi nummer én bilen alltid selger godt.

I dag er den raskeste bilen i verden Buggati Chiron SuperSports som klarte å oppnå en eyewatering 304mph (490kph). Før Chiron ble tittelen holdt av Koenigsegg Agera RS, en svensk hyperbil med en rekordfart på 458 km/t.

Hva er den raskeste akselererende bilen i verden akkurat nå?

Måten å bygge den raskeste akselererende bilen er helt annerledes enn det er å lage en toppfartsløper av en bil. Toppfartsbiler er vanligvis lange og glatte med en kraftig topp, men raske biler er de med litt mer vekt og firehjulsdrift.

Elektriske hyperbiler er de nye kongene av akselerasjon. Per nå er den raskest akselererende EV Rimac Concept Two, med en 0-60 tid på 1,8 sekunder, den kommende Tesla Roadster forventes også å være i samme region.

  Hvilken Mercedes er diesel?

Disse imponerende tidene er fordi elbiler produserer 100% av dreiemomentet ved 0 RPM, mens en tradisjonell forbrenningsmotor må ødelegge opptil en viss RPM før de produserer toppmoment.

De raskeste ikke-lektriske bilene er Bugatti Chiron med en 0-60-tid på rundt 2,3 sekunder, etterfulgt av den fantastiske Porsche 911 Turbo S med en 0-60 tid på rundt 2,4 sekunder.

Hva gjør en rask bil?

For å oppnå maksimal ytelse må en bil utformes på en bestemt måte. De fleste raske biler er stive, ubehagelige, små, høye og dyre. Det er lettere å oppnå en høyere topphastighet hvis en bil er lettere, bare har to seter og ikke har stereo, og ingen ac-enhet.

Noen biler går til og med så langt som å lage vinduene plast og ta ut nesten alle lyddøde materialer. Det er grunnen til at noen biler som Buggati Chiron eller Porsche Turbo S er så fantastiske.

Disse bilene er utrolig raske, men også enkle å kjøre og veldig komfortable, de tilbyr toppmoderne teknologi, de er romslige og ikke for høye. De tilbyr justerbare oppvarmede seter og ratt, og har et førsteklasses surroundsystem med flere høyttalere. Likevel klarer de fortsatt å slå rekorder i topphastighets- og akselerasjonsavdelingen.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter