Hvor lang tid tar det å produsere en Mercedes?

De fleste standard bilmerker som Toyota, Nissan og Honda tar omtrent 30 timer å produsere bilene sine. Men hvor lang tid tar det for Mercedes å produsere bilene sine?

Det avhenger av Mercedes-merke og -modell. Noen Mercedes-modeller som C-klasse tar 2 dager, mens SLK 4-dager, og SL ca 8 dager. Imidlertid, hvis det er en tilpasset bestilling, kan du forvente at Mercedesen din tar mellom 1 og 3 måneder å fullføre.

Andre faktorer som bestemmer hvor lang tid det tar å bygge bilen din inkluderer tiden på året. Når du bestiller bilen din på den travleste tiden av året, for eksempel i mars og begynnelsen av september, kan du forvente at det vil ta lengre tid. En annen faktor som bestemmer hvor lang tid din Mercedes-Benz tar å bygge er plasseringen av anlegget.

Det er imidlertid viktig å merke seg at bilproduksjonen din kan bli forsinket hvis den ikke oppfyller kvalitetsstandarder eller hvis noen deler utvikler problemer. For eksempel kan frontrute-, førerassistanse- eller drivlinjeproblemer gjøre Mercedes-produksjonen forsinket med uker eller måneder, avhengig av problemet.

Kan jeg spore mercedesen min som bygges?

Ja, det kan du. Denne tjenesten er imidlertid bare tilgjengelig for Mercedes-Benz-kunder fra Tyskland. De kan bruke den nye ‘Gledelig forventningstjeneste’. Denne tjenesten leveres gjennom Mercedes Me og tilbys kun til kunder når de bestiller en ny bil.

Kunden er bare nødvendig for å logge inn på Mercedes Me-kontoen sin, og de vil få tilgang til et eksklusivt nettsted som varsler dem om hvor bilen deres er i produksjonsprosessen for øyeblikket. Dessuten vises kundene flere multimediaressurser av bilene sine når den beveger seg nedover produksjonslinjen.

  Hva er de beste dekkene for Mercedes ML350?

Dessuten gir denne tjenesten kundene muligheten til å endre bilen sin etter hvert som den produseres. De kan endre noen multimediedeler eller til og med endre fargen fra smarttelefonen. Likevel er denne tjenesten bare tilgjengelig for en håndfull Mercedes-modeller, som inkluderer CLS, E-klasse, S-klasse, B-klasse, CLA, CLS Shooting-bremse, ad CLA-skytebrems.

Hva er prosedyren for å produsere en Mercedes-Benz?

Som de fleste biler kommer de fleste deler av Mercedesen til monteringsanlegget som er klare til å settes opp. For eksempel kommer ting som seter, ledningssele, radio og motorer for å drive alt tilbehør til monteringsanlegget som er klart for installasjon. Imidlertid er Benz-kroppen vanligvis laget på det endelige monteringsanlegget og.

I motsetning til andre deler av bilen, styres kroppen vanligvis gjennom mye av monteringsprosedyren. Derfor er det veldig komplekst. For eksempel er stål av forskjellige bildeler stemplet og støpt i form. Deretter er de forskjellige materialene riktig plassert i henhold til ingeniørens design og sørger for ting som penetrasjonsbeskyttelse, krumme soner og skapintegritet.

Etterpå sveises de forskjellige materialene robotisert inn i en enhet som ser ut som et kjøretøy, som vanligvis kalles «hvit kropp». Kroppen undersøkes deretter for hånd og laserstyrte systemer. Deretter rengjøres den, belegges med en underjakke, tørkes og undersøkes på nytt.

Hvis kroppen passerer inspeksjon, er den deretter fargebelagt med maling, tørket og får en klar frakk. Det siste trinnet er å passere det i ovnen for å bake finishen og styrke malingen. Når utsiden er ferdig, går bilen gjennom produksjonslinjen for å være utstyrt med drivverk, interiør og alle de andre delene.

  Hvilken Mercedes har en dual-clutch overføring?

Vær oppmerksom på at montering av kropp og eksteriør er mye raskere enn å installere interiøret og andre viktige deler. Det kan ta mindre enn en dag å montere utsiden, men flere dager å sette sammen de indre delene.

Hvor produseres forskjellige Mercedes-modeller?

Til tross for at de fleste Mercedes-Benz-modellene er laget i Tyskland, er andre modeller laget av forskjellige planter i rundt 22 land. Hovedkontoret til Mercedes-Benz ligger i Stuttgart, men selskapet har flere fabrikker rundt om i landet.

Mercedes Tyskland planter

 • Affalterbach – lager AMG-motorer, AMG performance Studio
 • Berlin – lager motordeler og mye mer
 • Bremen – produserer C-klasse, E-klasse, GLC-klasse, GLC Coupe, SL og SLC
 • Hamburg – lager aksler og akseldeler, eksosutslippsdeler, styresøyler og mye mer
 • Kamenz – bygger litium-ion-drivbatterier
 • Kolleda og  Arnstadt  – lager Mercedes-motorer og AMG-motorer
 • Rastatt – produserer Mercedes-Benz A-klasse, B-klasse og GLA-klasse
 • Sindelfingen – produserer Mercedes-Benz E-klasse, CLS-klasse, S-klasse, Mercedes-AMG GT familie, og Mercedes-Maybach.

Mercedes USA-anlegg

Det er bare ett Mercedes-anlegg i USA, og det ligger i Tuscaloosa, Alabama. Dette anlegget produserer Mercedes-Benz SUVer som Mercedes-Benz GLE-klasse, GLE-Coupe og GLS-klasse. Det produserer også den bemerkelsesverdige Mercedes C-klasse sedan.

Andre Mercedes-anlegg rundt om i verden

 • Beijing, Kina – produserer Mercedes-Benz C-klasse, E-klasse, GLA-klasse, GLC-klasse og motorer
 • Hambach, Frankrike – dette anlegget gjør den «smarte  ForTwo» modellserien av Mercedes smarte biler.
 • Kecskemet, Ungarn – produserer Mercedes-Benz B-klasse, CLA-klasse og CLA skytebrems
 • Øst-London, Sør-Afrika – produserer Mercedes-Benz C-klasse
 • Sebes og  Cugir, Romania – lager motor-, overførings- og overføringsdeler.

FAQ

Hvor mange Mercedes er laget på et år?

Det er ganske utfordrende å komme med et spesifikt antall ettersom Mercedes har hatt økt salg gjennom årene, noe som har presset dem til å øke produksjonen. Likevel har selskapet opprettholdt salget på over $ 2 millioner de siste 3 årene, noe som er eksepsjonelt. Så dette betyr at Mercedes produserer over 2 millioner biler hvert år.

  Hvilken er den glatteste ridning Mercedes SUV?

Hva er det første Mercedes-Benz-anlegget utenfor Tyskland?

Det første Mercedes-Benz produksjonsanlegget utenfor Tyskland ble etablert i Argentina. Bygget i 1951, er dette anlegget fortsatt i drift og lager flere Mercedes-modeller. Noen av bilene som er laget i dette anlegget er Mercedes-lastebiler, Vito og Sprinter-varebilen.

Kan du forhandle om en Mercedes?

Ja, det kan du. Hvis du kjøper Mercedesen din fra en forhandler, kan du forhandle om prisen. Du må imidlertid vite forhandlerkostnadene for den nye Mercedes-Benz, slik at du kan ha innflytelse når det gjelder forhandlinger. Hvis du vil spare penger, bør du forhandle fra MSRP ned og ikke fra kostnadene opp.

Konklusjon

I gjennomsnitt tar det omtrent 2 til 6 dager å lage en Mercedes-Benz. Dette varierer imidlertid fra en Mercedes-modell til en annen. Mercedes-Benz A-klasse, B-klasse og C-klasse tar mindre tid å konstruere enn E-klasse og S-klasse. Andre faktorer som bestemmer produksjonshastigheten inkluderer reparasjoner som trengs og hvor bilen produseres.

Edwin Odipo

Biler gjør livet vårt enkelt. Du kan besøke din fjerne venn, slektning eller til og med haste til matbutikken noen få kilometer fra hjemmet ditt med stor letthet. Tenk hvordan livet var før oppfinnelsen av biler ?? For meg er biler en velsignelse som gjorde livet mer praktisk. Derfor skriver jeg om biler for å hjelpe folk med å oppfylle deres behov. Enten det er å kjøpe bil, selge bil, reparere og alt de trenger å vite om biler. Kommentarer: edwin.odipo@luxurycarsa2z.com

Nyheter