Hvilken er den glatteste ridning Mercedes SUV?

Den glatteste ridning Mercedes SUV er Mercedes GLS. Selv om GLS ikke er helt en S-klasse på stylter som Mercedes liker å kalle det, tilbyr GLS absolutt en komfortabel, jevn opplevelse.

Den mellomstore GLE tilbyr også en jevn tur, sammen med stort sett alle nye Mercedes SUV hvis den ikke er utstyrt med off-road pakken eller store størrelse hjul eller sporty suspensjoner. Mercedes prioriterer komfort når det gjelder SUV-er, og alle moderne Mercedes SUVer gjenspeiler absolutt det.

English version: quietest suv 2022

Mercedes GLS

Mercedes GLS-serien starter med $76k GLS450 utstyrt med en 3.0-liters inline 6-motor assistert med Mercedes EQ-Boost-teknologi. Alle versjoner av GLS er utstyrt med en 9-trinns girkasse som også er skreddersydd for å gi en jevn giringsopplevelse, noe som ytterligere øker kjørekomforten.

Den neste modellen i oppstillingen, og også den høyeste trim Mercedes GLS, er $ 99k GLS580. Denne versjonen av GLS er utstyrt med en 4,0-liters BiTurbo V8, også assistert med Mercedes EQ Boost-teknologi. 21-tommers hjul er standard på denne versjonen, men du kan velge mindre hjul som bidrar til å øke glattheten på turen.

Det viktigste utstyret for økt kjørekomfort er AIRMATIC-fjæringen. Dette systemet er rettet mot å finne en perfekt balanse mellom en myk, komfortabel tur og en komponert rullefri kjøreopplevelse i svingene. Dette systemet gjør det mulig for sjåføren å velge den perfekte kjørehøyden for alle miljøer.

Dette systemet er også i stand til å bestemme den perfekte kjørehøyden, avhengig av kjøreforholdene og kan også kompensere for eventuell ekstra vekt som legges til kjøretøyet.

  Hva er forskjellen mellom Mercedes-Benz C-klasse og E-klasse?

Mercedes GL

Hvis du har et budsjett og fortsatt vil ha en stor, komfortabel SUV, kan den brukte Mercedes GL-klassen bare passe deg best. GL opphørte produksjonen i 2019 og ble senere erstattet med den nevnte GLS.

GL er utstyrt med et anstendig luftfjærfjæringssystem, kalt Magic Carpet Ride. Dette systemet er rettet mot å gi komfort, men noen anser det for å være «for puteaktig».

Noen kunder foretrekker denne typen tur, da det virker ekstremt behagelig, selv om offeret i dynamikken kan være en turn-off for andre. Likevel er GL fortsatt en dyktig SUV og kan kjøpes for mye mindre enn den nye GLS.

Den nyere GLS er rettet mot å finne en balanse mellom sport og komfort, men GL prioriterer komfort på bekostning av substandard dynamikk. Det er et spørsmål om smak som hvilket system du faktisk foretrekker, men GLS tilbyr mer funksjonalitet og et flerbruks fjæringssystem som passer til flere kjøremiljøer.

Maybach GLS

Hvis du ikke har et budsjett, og du vil ha den beste mercedes SUV noensinne produsert, den nye Maybach GLS er utvilsomt den beste. Maybach GLS tilbyr luksus uten grenser og er rettet mot å heve sansene dine og ta av belastningen med daglig pendling.

Maybach GLS er utstyrt med AIRMATIC suspensjon, men systemet i Maybach GLS er litt mer avansert- Når sammen med Maybach-grade Active Body Control, denne SUV kan gli deg til din destinasjon i wafting mote.

Den aktuelle modellen er GLS600 Maybach. Fra rundt $ 160k, er denne SUV mye dyrere sammenlignet med den «vanlige» top-of-the-line Mercedes GLS 580, men den prøver å gjøre opp for det ved å gi deg mer av alt.

  Vanlige problemer med Mercedes W205

Denne modellen deler samme drivlinje som GLS580, men kraften økes fra 483hp til 550hp. Maybach GLS er en fantastisk SUV, men den høye prislappen er noe vanskelig å rettferdiggjøre siden Maybach i hovedsak tilbyr de samme underlagene som GLS580.

Finne en jevn tur

Hvilken er den glatteste ridning SUV på salg i dag?

Den mest komfortable SUV på markedet er utvilsomt Rolls Royce Cullinan. Rolls starter på rundt $ 330-340k, og den tilbyr en 6.7-liters V12-motor som skyver ut 563hp. Cullinan veier så mye som 3 tonn og er rettet mot komfort og eneste komfort.

Og det er hovedforskjellen mellom Cullinan og alle andre premium SUV på markedet. De fleste SUV-er, inkludert GLS, er rettet mot å finne en perfekt balanse mellom sportiness og komfort, men ikke Rolls.

Å gi en anstendig komfortabel kjøreopplevelse, og en anstendig sporty opplevelse samtidig er praktisk talt umulig, da disse er to motsatte sider av spekteret. Og Rolls er tydelig og fast bestemt på å prioritere komfort. På grunn av dette er Cullinan rett og slett uovertruffen når det gjelder en jevn kjøreopplevelse.

Slik øker du kjørekomforten til bilen din ytterligere

Ride komfort kan manipuleres drastisk. Den samme bilen kan tilby forskjellig kjørekvalitet, avhengig av kjørehøyde, hjulstørrelse, spjeld og fjæringsoppsett, samt dekkene.

Kjørehøyden spiller også en viktig rolle, da den perfekte fjæringsreisen gjør at bilen kan holde seg jevn uansett terreng. En bil utstyrt med 22-tommers hjul vil aldri være så behagelig som en bil med 19-tommers hjul. Det er rett og slett mye mindre dekk for å suge opp støtene.

  Hvilken SUV er best å sove i?

Spjeld- og fjæringsoppsett bør kontrolleres fra tid til annen, da de kan variere gjennom bilens levetid. Videre kan dekkene du bruker på bilen din også skifte kjørekvaliteten mot komfort, eller stivere sporty kjøring.

Er Mercedes AMG-modellene like komfortable som de vanlige Mercedes-modellene?

Nei, det er de ikke. Mercedes AMG er det polare motsatte av Maybach.

AMG tilbyr stivere fjæringsoppsett som primært er fokusert på sporty kjøring. Noen mercedes-modeller med lavere trim som 53 eller 43 AMG-variantene er mer sammensatte, men AMG 63 S-variantene er vanligvis enten altfor stive i sportsmodus, eller altfor puteaktige i komfortmodus.

Hvis du er i markedet for en komfortabel SUV, er en vanlig Mercedes-modell et bedre alternativ enn en AMG-modell. Hvis du vil ha den beste turen Mercedes tilbyr, bør du bare gå videre og kjøpe S-klassen fordi GLS ikke kan matche S-klassen, ikke engang i Maybach-trim.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter