Hva er de beste dekkene for Mercedes ML350?

Mercedes ML-modellen er den nå nedlagte mellomstore SUV-en som ble erstattet av GLE for noen år siden. ML-klassen SUV var ekstremt populær før avviklingen, og det er en god del interesse for disse modellene på bruktmarkedet de siste årene, spesielt for  den nyeste modellens.

ML350 er en SUV som er i stand til lett off-roading, men de fleste ML-modeller ble spesielt brukt til on-road formål. Selv om ML350 er et ganske dyktig kjøretøy, uten skikkelige dekk, er alle biler dømt til aldri å nå detir  fulle potensialet.

ML350 er vurdert for 255/50R19,  265/45R20  dekk, og alle dekkene som har på seg disse spesifikasjonene kommer til å passe ML350 helt fint. Mercedes og mange uavhengige forhandlere og dekkbutikker anbefaler dekk laget av Yokohama, Pirelli,  Falken,Nitto, Bridgestone, Continental, Dunlop, Toyo, Michelin,  Atturo  Hankook  og Goodyear.

Beste sommerdekk for ML350

Mercedes ML350 er ganske stor og tung, og på grunn avdette  er ML vurdert for ganske brede dekk. For sommerkjøring formål  de fleste dekk er rettet mot å oppnå høyest mulig nivå av grep uten å ofre komfort.

Sommerdekk må kunne tåle A-, B- eller C-nivåer av motstand mot varmeoppbygging, medA-rangertedekk som de mestmotstandsdyktige og C-nivådekketer  minst motstandsdyktig. Sommerdekk tilbyr også det høyeste ytelsesnivået, men uten den betydelige slitasjen forbundet med dedikerte ultraytelsesdekk.

Spesifikk ytelse-orienterte sommerdekk anbefalt for ML350-serien fra Pirelli P-Zero Rosso-dekk, eller  Atturo  AZ850/800, og Bridgestone Dueler H/P Sport. For sommerturformål anbefales ML350-modeller å bruke Goodyear  EfficientGrip  ROF-dekkene.

Hvis du vil oppnå de høyeste ytelsesnivåene om sommeren,  uten komfortofferet, er spesifikke dekk som de velprøvde Goodyear Eagle F1-dekkene eller de like kjente Pirelli P-Zero-ene sikker på å tilby rikelig med grep. Andre ultrahøy ytelse-nominelle dekkalternativer for ML350 er Continental  ContiSport-kontaktene  eller Michelin Latitude Sport 3-ene.

  Mercedes 300D Pålitelighet - Er det en pålitelig bruktbil?

Beste vinterdekk for ML350

Å velge riktig vinterdekk for ML350 er svært pålitelig på den spesifikke regionen du bor i, mengden snø og is, og temperaturområdet du sannsynligvis vil oppleve om vinteren. Vinterdekk er laget annerledes, med et annet formål i tankene.

Mens sommerdekk vanligvis er opptatt av å tilby fantastisk grep,komfort  og stillhet, er vinterdekk for det meste rettet mot å oppnå det høyeste nivået av sikkerhet og sikkerhet på  glatte  overflater. Dette er spesielt viktig hvis du planlegger å kjøre ML gjennom snø eller is, eller du planlegger å bruke ML til lengre og hyppigere reiser.

Spesifikke snø- og isdekkalternativer spenner fra de velkjente Michelin Latitude X-Ice Xi2- eller Continental  WinterContact  SI-dekkene og Pirelli-skorpionene. Noen dekk som Bridgestone  Blizzak  DM-V2, Dunlop SP Winter Sport 3D  eller Yokohama  IceGuards anbefales  også for snødekte og isete kjøreforhold.

Hvis du planlegger å ta ML350 i alvorlig isete forhold, er piggdekk også et alternativ. Men vær oppmerksom på at piggdekk er laget spesielt for ekstremt glatte forhold, og de er ikke laget for hyppig bruk på asfalterte  overflater. Piggdekkalternativer for ML350 er Hankook Winter Pike’s, Toyo Observer G3-ICE-dekkene  eller  Atturo  AW-730’s.

Beste all-season og ultra-ytelse rangerte dekk for en ML350

All-season dekk er laget for å representere en mellomgrunn mellom den ekstreme vintertilstanden-orientert snø- og isdekk og de mykeste mersommervennligedekkene for varm sol-asfalterte overflater. Selv om dekk hele sesongen ikke er laget for å konkurrere med noen av deres  dedikerte kalde eller varme kolleger, er de fortsatt i stand til å tilby anstendig ytelse for de fleste situasjoner.

  Hvilken Mercedes har padleskiftere

Best all-season touring dekk alternativer for ML350 er Bridgestone Dueler H / L  Alenza  Plus, Michelin Premier LTX, Toyo Celsius CUV, Continental 4X4 Kontakt, Goodyear Eagle LS-2 ROF, Dunlop  Grandtrek Touring A / S, Michelin Cross-Climate SUV, eller Pirelli Scorpion Verde Hele sesongen.

Ultraytelsesdekk er laget for å tilby det høyeste ytelsesnivået, men de lider når det gjelder slitasje,komfort  og levetid. Ultraytelsesdekk er klassifisert for bane- og veibruk, men de er ikke laget for snødekte og isete forhold.

Best ultra-ytelse dekk alternativer for ML350 er Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 eller 3-er, Continental  ContiSportContact  5’s, Pirelli P Zero PZ4, Hankook  Ventus  S1 evo2 SUV, Michelin Pilot Sport 4 SUV.

Delen Vanlige spørsmål

Hvorfor koster SUV-dekk mer enn vanlige dekk?

Mange SUV-dekk kan koste enda dobbelt så mye som du måtte betale hvis du hadde en sedan. Dette skyldes for det meste at dekkene som er klassifisert for SUV-er er større, kraftigere og noen ganger orientert for mild til tung terrengbruk.

Mange andre variabler kan også påvirke den endelige prisen du betaler i en dekkbutikk. Slike variabler er fraktkostnader som vanligvis er høyere for SUV-er, da SUV-dekk vanligvis er større og tyngre, og de kan også kreve mer balansering.

Hva er gjennomsnittlig levetid for SUV-dekk?

Mange variabler kan svinge  levetiden til SUV-dekk i begge retninger, but det er generelt avtalt at dekk i detminste skal  inspiseres eller til og med erstattes hvert 6. Og du bør definitivt  bytte ut  dekkene  hvert  10.    

  Mercedes vs BMW pålitelighet, som er mer pålitelig?

Moderne dekk har spesifikke designasjoner på dem som forteller deg alderen på dekket. Noen SUV-er er tyngre enn andres, noen brukes først og fremstpå veien, mens noen av dem regelmessig krysser tøffere terreng. Alle disse variablene kan drastisk redusere gjennomsnittlig levetid for et dekk.

Hva er de verste dekkene for en ML350?

I tilfelle du lurte på, har noen få nettbutikker snakket om billige kinesisk-laget dekkalternativer til respektfulle, kjente merker som Continental,Michelin  eller Pirelli. Noen av disse merkene kalles Chaoyang  eller lignende, og det meste av internett er ikke glad i denne typendekk.

Det er en generell consensoss om billige dekk, på sammemåte er det en generell consensus på billige alternativer for alt. Penger snakker, og du får det du betaler for. Og du bør aldri billig ut på en av de viktigste aspektene ved bileierskap  som dekk.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter