Hvorfor Mercedes er dårlige biler

Mercedes-Benz er et av de mest ærverdige luksusbilmerkene på markedet. Uansett har den også sin stygge side som du bør vite om før du kjøper en.

Mercedes-Benz biler er veldig dyre å kjøpe, og de har en dårlig videresalgsverdi. På toppen av det er dette trestjerners merket dyrt å vedlikeholde og reparere. I motsetning til konvensjonelle biler krever Mercedes-biler spesialisert håndtering for å unngå brudd på garantiene.

Her er noen grunner til at Mercedes er dårlige biler:

Pålitelighet

Før du kjøper en Benz, gjør undersøkelser og finn ut mer om historien og omdømmet. Dette er fordi noen Mercedes-modeller er veldig upålitelige. De begynner å utvikle problemer etter å ha dekket bare 100 000 miles. Imidlertid vil de fleste Mercedes ikke begynne å utvikle problemer før etter 100,000 miles.

Noen av de vanlige Mercedes-problemområdene er rust, overføring og luftfjæring. Vurder å kjøpe en Mercedes-modell som E-klasse, som er en av de mest pålitelige luksusbilene på markedet. På den annen side har Mercedes-Benz C-klasse flest problemer.

Dårlig videresalgsverdi

En annen ulempe med Mercedes er at de har en av de verste videresalgsverdiene. Selv om dette luksusbilmerket har en bedre videresalgsverdi enn Audi og BMW, er det vurdert lavere enn Lexus og Porsche. Ifølge Kelly Blue Book-studier har både Porsche og Lexus en videresalgsverdi på over 45%, mens Mercedes faller under dette merket.

Det anslås at de fleste Mercedes-modeller vil miste 42% av videresalgsverdien i løpet av de første 4 årene. Dette betyr at du vil selge bilen din til nesten en kastepris etter 5 års eierskap. Dette er grunnen til at brukte Mercedes-modeller er så billige.

  Hva er den beste Mercedes SUV å kjøpe?

Dyr reparasjon og vedlikehold etter garantien

Har du noen gang lurt på hvorfor noen mennesker ikke eier en Mercedes-Benz i mer enn 4 år? En Mercedes-Benz-garanti varer i 50 000 miles eller 4 år. Garantien dekker material- og produksjonsfeil i denne perioden.

Når garantien er tom, kan du angre den dagen du kjøpte Mercedesen din hvis du ikke har råd til de dyre reparasjonskostnadene. Kostnaden ved å reparere og vedlikeholde Benz-skyrockets når garantiperioden er over.

Kostbare reparasjonsdeler

Bortsett fra å ha kostbare reparasjoner etter garantien, vil du også støte på dyre reservedeler. I motsetning til Toyota deler som koster noen få hundre dollar, de fleste Mercedes-Benz deler er tusenvis av dollar.

De fleste forhandlere vil råde deg til å få originale deler fra Mercedes som de varer lenger. Disse er dyre, men vil gi deg trygghet og en følelse av sikkerhet. Det er også noen ettermarkedsdeler tilgjengelig, som er billigere, men ikke langvarige.

Mercedes-Benz Autoriserte serviceforhandlere

Ikke bare vil du bli møtt med byrden av å kjøpe dyre originale MB-deler, men du må også betale ublu avgifter til spesialiserte Mercedes-forhandlere. Dette er autoriserte Mercedes-forhandlere med riktig utstyr for å håndtere Benz. Imidlertid er kostnadene deres veldig dyre.

Overkonstruerte og kompliserte systemer

En av hovedårsakene til at Mercedes-Benz-biler ikke alltid er pålitelige, er på grunn av deres overkonstruerte og kompliserte systemer. Du vil oppdage at nesten alle Mercedes-systemer er ekstremt komplekse. Så hvis bilen din utvikler et lite problem, må du sannsynligvis bruke mye for å rette opp problemet.

Gode ting å vite om Mercedes og pålitelighet

Er Mercedes-biler pålitelige?

Mercedes-Benz biler er ikke bare luksuriøse, men også teknologisk avanserte. Siden de har mange kompliserte systemer, gjør dette dem upålitelige i det lange løp. Imidlertid er ikke alle Mercedes-modeller upålitelige. Mercedes-Benz E-klasse er en av de mest pålitelige luksusbilene på markedet.

  Hva er den mest luksuriøse klassen av Mercedes?

Har Mercedes mange problemer?

Ja, Mercedes-biler utvikler vanligvis noen problemer som kan være vanskelig å håndtere. Så før du kjøper en Mercedes etter eget valg, er det viktig å vite hvilke problemer den spesielle modellen står overfor. De fleste Mercedes-modeller utvikler problemer etter 100 000 miles.

Imidlertid starter alvorlige Mercedes-problemer etter 100.000 miles. Derfor er det sannsynligvis ikke et godt valg å kjøpe en Mercedes-Benz-modell med mer enn 150 000 miles på seg.

Noen av de vanligste Mercedes-problemene inkluderer rust, luftfjæringsfeil, lavt bremsetrykk, utslitt katalysator og overføringsproblemer.

Bør jeg kjøpe en Mercedes?

Mercedes-Benz er en klassebil. I tillegg hever det statusen din ettersom folk antar at Mercedes-eiere har tunge lommer. Likevel har denne bilen sin andel av problemer. Ikke bare er det dyrt å kjøpe, men også å vedlikeholde. Du må også besøke en sertifisert forhandler for å håndtere bilen din.

Er Mercedes mer pålitelig enn Audi og BMW?

Mercedes, Audi og BMW er kjente luksusmerker. Mercedes er mer komfortabel enn BMW og Audi, mens BMW yter bedre med utmerket håndtering. Audi faller mellom disse to som det er mer behagelig enn BMW og yter bedre enn Mercedes.

Når det gjelder pålitelighet, slår ingen tyske luksusmerker Mercedes-Benz. Mercedes-biler er ikke bare pålitelige, men også de mest komfortable og sikreste på markedet. De er mer holdbare enn Audi og BMW.

  Hva er den beste Mercedes for unge sjåfører?

Hvorfor brukes Mercedes så billig?

Brukte Mercedes er billige fordi de er veldig dyre å vedlikeholde og reparere. Når en Mercedes går tom for garanti, dobles kostnadene ved vedlikehold og kjøp av deler nesten. Som et resultat har mange Mercedes-eiere en tendens til å kvitte seg med bilen etter at garantien går.

Videre leies et stort antall nye Mercedes-Benz-modeller ut. Når leasingperioden er over, selges disse bilene til en overkommelig pris sammenlignet med hva de kan koste mens de fortsatt er nye. Mange benytter seg av dette og kjøper tidligere leide biler.

Fortsatt verdt det

Generelt tilbyr Mercedes-Benz noen av de beste bilene på markedet. Ikke bare er Mercedes-biler komfortable, luksuriøse og svært avanserte, men de er også trygge. Bilene er imidlertid kostbare og svært dyre å vedlikeholde. De har også en dårlig videresalgsverdi, og noen modeller er upålitelige.

Hvis du har tenkt å selge din Mercedes-Benz etter noen år med eierskap, kan du ende opp med å angre på å få det i utgangspunktet. Når garantien er over, vil kostnadene for reparasjoner og vedlikehold være utenfor diagrammene.

For å konkludere, er det verdt å ofre det dårlige til det gode som Mercedes tilbyr. Den har mange gode ting sammenlignet med andre luksusbiler i samme klasse. 

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter