Hva er den kraftigste Mercedesen?

Mercedes har produsert noen av de kraftigste, mest avanserte, luksuriøse og raskeste bilene gjennom årene. Men hvilken Mercedes-bil er den kraftigste?

Tittelen på den kraftigste Mercedes-Benz går til Mercedes-Benz SLS AMG Coupe Electric Drive. Jeg vet at mange av dere er overrasket over at Mercedes-Benz AMG GT Black-serien ikke tar tittelen for den kraftigste Mercedesen.

Mercedes-Benz SLS AMG Coupe Electric Drive produserer en enestående effekt på opptil 741 BHp, mens Mercedes-Benz AMG GT Black Series leverer en total effekt på opptil 720 BHP. SLS elektrisk stasjon produserer også 738 lb-ft dreiemoment.

Funksjoner av Mercedes-Benz SLS AMG Elektrisk Stasjon

Mercedes-Benz SLS AMG Electric Drive er fremtidens bil. Utgitt i 2013, er denne slanke og kraftige sportsbilen kraftigere enn AMG GT Black Series, men den elektriske kraften varer ikke lenge. Det er derfor noen fortsatt foretrekker sistnevnte fremfor SLS AMG ED.

Som elbil produserer Mercedes-Benz SLS AMG Electric Drive ingen lokale karbondioksidutslipp, noe som gjør den miljøvennlig. Derfor er det billigere å vedlikeholde enn Mercedes-AMG GT Black-serien som trenger drivstoff for å kjøre. Vær oppmerksom på at denne bilen kan akselerere fra 0 til 60 mph på 3,7 sekunder.

Som de fleste sportsbiler kommer denne enheten med et helelektrisk firehjulsdriftssystem. På toppen av det er den utstyrt med fire motorer koblet opp til to girkasser med 12 batterimoduler. De fleste av disse batteriene er satt opp i det ubrukte rommet der overføringstunnelen vanligvis er satt opp.

Siden batteriet veier for mye 548 kg, må de nedenfor. Når de er fulladet, vil disse batteriene gi deg strøm som kan dekke opptil 255 miles. Dette er ikke gode nyheter sammenlignet denne bilen med eksepsjonelle elbiler som Tesla Model S med en rekkevidde på over 400 miles.

  Hvor lang tid tar det å produsere en Mercedes?

Bortsett fra å ha en kort rekkevidde, tar Mercedes SLS AMG Electric Drive også mange timer å lade helt opp. Hvis du lader fra en ladestasjon, må du vente i minst 20 timer for å lade denne kraftige sportsbilen fullt ut. Dette er mye tid med tanke på at mange elbiler tar mindre enn 12 timer å lade helt opp.

I tillegg trenger 60 kWh litium-ion-batteripakken 220 volt for full lading innen 20 timer. Både batteriet og programvaren som styrer det ble utviklet av Formel 1-ekspertene hos Mercedes AMG High-Performance Powertrains. Derfor er det eksepsjonelt i ytelse.

Til tross for flere utfordringer, tilbyr Mercedes SLS AMG GT Electric Drive fortsatt en jevn tur. Alt du trenger å gjøre er å velge de riktige dreiemomentvektorinnstillingene for å nyte turen. Veksle mellom komfort og sportsmodus for å se adrenalinet stige og nyte turen.

Med en basispris på $ 500,000 XNUMX, er Mercedes-Benz SLS AMG GT Electric Drive ikke en bil for alle. Men hvis du vil oppleve den kraftigste og utslippsfrie Mercedes-AMG sportsbilen, er denne bilen verdt å investere i.

Hvorfor Mercedes-AMG GT Black-serien anses som kraftig?

I likhet med Mercedes-Benz SLS AMG GT ED leverer Mercedes-AMG GT Black-serien en utmerket effekt på opptil 720 hestekrefter. Dette betyr at SLS AMG Electric Drive er den eneste Mercedes-modellen med mer kraft med 741 hestekrefter.

  Hva er forskjellen mellom Mercedes-Benz C-klasse og E-klasse?

Før Mercedes SLS AMG Electric Drive ble introdusert i 2013, var AMG Black Series den kraftigste Mercedes-AMG-modellen på markedet. Den 2021 Mercedes-AMG GT Black-serien kommer med en fremragende AMG V8-motor som leverer totalt 720 hestekrefter og 590 lb-ft dreiemoment.

Dessuten akselererer denne bilen raskere enn SLS AMG Electric Drive, da den kan akselerere fra 0 til 60 på bare 3,1 sekunder. Dessuten er denne bilen mer pålitelig ettersom den kjører på drivstoff, i motsetning til SLS AMG Electric Drive som bare er avhengig av elektrisk strøm. 

Totalt sett er begge disse bilene kraftige og raffinerte. Den endelige avgjørelsen avhenger av om du vil ha en elektrisk eller drivstoffdrevet bil. Imidlertid er SLS AMG Electric Drive litt dyrere enn AMG GT Black Series. 

FAQ

Hva er den kraftigste Mercedes SUV?

Mercedes-Benz har produsert noen av de fineste SUV-ene på markedet. Men selv om G-klasse er en toppmoderne Mercedes SUV, er den ikke den kraftigste. Tittelen på den kraftigste Mercedes SUV går til 2021 GLS med maksimalt 603-HP og 627 lb-ft av dreiemoment.

Den minst kraftige Mercedes-Benz GLS-modellen leveres med 362 hk og 369 lb-ft dreiemoment. Sammenlignet med G-klasse, den minst kraftige G-klasse kommer med 416-HP og 450 lb-ft av dreiemoment, mens den kraftigste G-klasse har 577-HP og 627 lb-ft av dreiemoment.

Hva er den raskeste Mercedes-bilen?                 

Den raskeste Mercedes-Benz bilen er Mercedes-AMG GT 63 S 4-dørs kupé. Dette kan akselerere fra 0 til 60 på bare 3,1 sekunder. På toppen av det leverer den kraftige motoren opptil 630 hk, noe som er eksepsjonelt. Andre bemerkelsesverdige raskere Mercedes-modeller er 2021 AMG GT 63, AMG E 63 S Sedan og AMG S 63 Coupe.

  Beste Mercedes hybridbiler

Hvilken bil er kraftigere – Mercedes-AMG GT Black Series eller BMW M5 CS?

Når det gjelder strøm, har Mercedes og BMW produsert noen av de kraftigste sports- og luksuriøse bilene. Disse to bilmodellene er noen av de kraftigste på markedet. Men når det gjelder ren kraft, tar Mercedes-AMG GT Black-serien dagen.

Mercedes-AMG GT Black-serien leverer opptil 720 hk, som er en av de beste på markedet. På den annen side produserer BMW M5 CS totalt 627 hk. Derfor er AMG GT Black Series kraftigere med en forskjell på 93 hk.

Konklusjon

Hvis du leter etter den kraftigste Mercedes-modellen, er Mercedes-Benz SLS AMG Electric Drive den kraftigste Benz med 741-hk. Den følges tett av Mercedes-AMG GT Black-serien i 2021 med en total effekt på 720 hk. SLS AMG Electric Drive kjører på et 60 kWh litium-ion-batteri med en rekkevidde på 255 miles.

Edwin Odipo

Biler gjør livet vårt enkelt. Du kan besøke din fjerne venn, slektning eller til og med haste til matbutikken noen få kilometer fra hjemmet ditt med stor letthet. Tenk hvordan livet var før oppfinnelsen av biler ?? For meg er biler en velsignelse som gjorde livet mer praktisk. Derfor skriver jeg om biler for å hjelpe folk med å oppfylle deres behov. Enten det er å kjøpe bil, selge bil, reparere og alt de trenger å vite om biler. Kommentarer: edwin.odipo@luxurycarsa2z.com

Nyheter