Hva er den beste Mercedes SUV å kjøpe?

Mercedes tilbyr for tiden en SUV for alle tenkelige formål. SUV-serien starter med den minste SUV-crossoveren, GLA, og går helt opp til 7-seters GLS i full størrelse og G-klassen.

Å velge den beste avhenger av en streng balanse mellom dine behov og ønsker. Men du vil ikke ta feil ved å tro at G-klassen er den beste SUV-en å kjøpe i den nåværende Mercedes-serien. G-klassen starter på $ 132k, men etterspørselen etter disse er så høy som prislappen.

På den annen side, den beste Mercedes SUV for deg å kjøpe kan være GLC fordi den tilbyr nesten alt en Mercedes SUV kan tilby, men til en mer oppnåelig inngangspris.

Store Mercedes SUVer

Større Mercedes SUVer er veien å gå hvis du trenger en romslig, komfortabel, funksjonsrik SUV som er i stand til sporadisk eller til og med hyppig terrengbruk med en hyggelig statusoppgradering. Disse SUV-ene er dyre. Den tidligere nevnte G-klassen starter på $ 132k, men er ganske trygg når det gjelder avskrivning sammenlignet med andre større Mercedes SUVer.

G-klassemodeller på lavere nivå mister opptil 50% av verdien etter 5 år. Dette kan virke som en dårlig investering, men disse tallene er de beste når det gjelder avskrivninger for store Mercedes SUVer. For eksempel koster en base trim GLS rundt $ 80k, og avskriver rundt 60% eller enda mer i de første 5 årene.

Hvis du trenger mer sitteplass enn G-klassen, er det mer fornuftig å vurdere GLS, som passer komfortabelt 7 passasjerer.

Hvis G-klasser ikke er din kopp te, og du ikke trenger en 7-seters behemoth som GLS, kan det å velge GLE være det beste alternativet.

En base trim GLE 350 koster rundt $ 55k, men den mister mer enn 60% av verdien etter 5 år.

  Mest luksuriøse Mercedes SUV?

Som disse tallene kan antyde, koster G-klassen mer på forhånd, men kan være en bedre investering etter et par år. G-klassen er den mest ønskelige Mercedes SUV som bare øker i popularitet, er den mest dyktige off-road, og tilbyr god ytelse på veien også.

Kompakte SUV-er i mellomstørrelse

Mellomstore og kompakte SUV-er blir mer og mer populære, og Mercedes fortsetter å utvide SINE SUV-tilbud i dette segmentet.

Den mest populære Mercedes SUV i dette segmentet og en av de beste Mercedes SUVer på markedet er GLC. GLC er en nyutviklet Mercedes-modell, et resultat av en grundig redesign av den avdøde GLK. Mercedes har innsett at denne typen SUV-er er utrolig populære, og med GLC gjorde Mercedes virkelig leksene sine.

GLC starter på rundt $ 43k, og avskrivningseffektene av GLC tilsvarer rundt 60% av verdien av bilen på 5 år.

GLC tilbyr komfortable sitteplasser for 5 passasjerer, et raffinert design inne og ute, og en sofistikert kjøreopplevelse som ikke er langt fra de større Mercedes-tilbudene.

GLC er absolutt en av de beste Mercedes SUVene å kjøpe for øyeblikket, spesielt i det mindre SUV-segmentet, da det tilbyr de fleste funksjoner som større modeller gjør til en mer beskjeden prislapp.

Nylig ga Mercedes også ut den minste SUV-en i katalogen sin kalt GLB-klassen. Og siden da former GLB seg til å bli en hit. GLB har allerede vunnet flere bilmagasinpriser for å være den beste familiebilen der ute, og det er av en grunn. GLB er ganske stor og romslig, hovedsakelig på grunn av sin boxy form, og tilbyr stor verdi på rundt $ 38k.

  Hvilken er den beste Mercedes-motoren?

SUV markedshensyn og eldre modeller

Å dømme SUV-markedet generelt, er det ganske åpenbart at det ikke er tegn til å bremse ned i den rene populariteten SUVer genererer i dag.

For et par år siden lå forbrukerbilmarkedet for det meste rundt sedaner. Men i dag blir SUVer de mest ønskelige bilene, og modeller som GLC skyter i været i popularitet. Men hvis du tror at nye Mercedes SUV-priser er ganske oppblåst, kan du velge et mer bevist alternativ i bruktbilmarkedet.

Modeller som GLK, eller de nyeste ML- og GL-modellene har sett en god del avskrivninger og kan kjøpes til beskjedne priser i disse dager. Disse SUV-ene leverer kanskje ikke alt de nye gjør, men for det meste vil du få pengene dine verdt.

En god grunn til å vurdere en tidstestet brukt modell er fordi avskrivningseffektene knyttet til nyere modeller ennå ikke er utbedret.

Mer om SUV-er

Hva er alternativene til en Mercedes SUVer?

Hvis en tre-spiss stjerne ikke passer din fancy, kan du alltid velge konkurransen. BMW og Audi tilbyr like gode, eller noen ganger enda bedre alternativer. Modeller som X6 og Q8 er utrolig populære og selges i høyere mengder enn GLE-kupéen.

Den største SUV BMW for tiden tilbys er X7. Per nå vil du ikke ta feil hvis du velger enten GLS eller X7, fordi begge disse er fantastiske store SUV-flaggskip, men X7 virker absolutt mer spennende, i det minste for nå mens vi venter på at en ny GLS skal ankomme.

Hva er den beste Mercedes elektriske SUV?

I EV SUV-segmentet tilbyr Mercedes for tiden EQC, og mange nye EV SUV-modeller blir snart utgitt. Dette segmentet er noe av et utstillingsvindu for anerkjente tyske produsenter, og du kan forvente en heftig økning i tilgjengelige modeller de neste par årene.

  Hvilken Volvo SUV er den største?

EQC er en noe elektrifisert versjon av GLC, og de fleste fordeler og ulemper med GLC gjelder også her. EQC starter på rundt $ 68k og er et anstendig priset alternativ hvis du er ute etter en planetvennlig Mercedes SUV.

Hva er forskjellen mellom å kjøre en SUV og en sedan?

Hvis du er noen som ikke har gjort overgangen mot SUVer fra det nedre tyngdepunktet biler, bør du vurdere disse punktene som en referanse til hvordan du bruker en SUV på en daglig basis.

SUVer tilbyr et høyere tyngdepunkt som i stor grad påvirker måten en SUV kjører på, så hvis du er en ytelsesorientert sjåfør, og har en tendens til å nyte sporty kjøring, er SUVer ikke noe for deg. Videre er SUV-er mindre effektive, tyngre og større i alle dimensjoner.

Videre er SUVer ikke så komfortable som sedans eller mindre biler. Det er mest fordi SUV-er har stivere suspensjoner for å motvirke den magre bilen med et høyere tyngdepunkt i hjørnene.

På oppsiden kommer du til å føle deg mer kommanderende kjøring på veien, og du kommer til å kunne krysse alle slags terreng som en sedan eller en mindre bil aldri kunne.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter