Hvor pålitelige er Volvo SUVer?

Volvo SUVer er noe gjennomsnittlige når det gjelder pålitelighet.

Volvo lager sikkert trygge og holdbare biler, men de har lidd i pålitelighetspoeng. De hadde i gjennomsnitt 204 problemer per 100 biler i 2016. Imidlertid har de absolutt jobbet med å forbedre påliteligheten. I 2021 forbedret Volvo pålitelighetspoengene til 185 problemer per 100 biler.

Pålitelighet er også noe avhengig av modellen. 2021 XC40 er ganske pålitelig, men XC90 har lidd drastisk når det gjelder pålitelighetspoeng.

Volvos generelle pålitelighet

Volvo har markert seg med trygge og sterke biler. Imidlertid har de manglet når det gjelder pålitelighetspoeng på grunn av noen problemer de siste årene. Disse problemene begynte da Volvo begynte å lage moderne biler med nye og komplekse materialer. Heldigvis har de jobbet med dette, og til slutt har forbedret vurderingene sine de siste 5 årene.

Volvo har en ReliabilityIndex-poengsum på 127, og rangerer den 23 av 40 merker. Dette er absolutt ikke den beste poengsummen, men det er fortsatt bedre enn mange andre store luksusbilprodusenter som Audi, Tesla og BMW.

Consumer Reports har rangert Volvo som nummer 24 i rangeringen. Og JD Power har rangert alle Volvos SUV-er som over gjennomsnittet. XC40 har absolutt forbedret pålitelighetsomdømmet til Volvo og bidratt til å bringe Volvo SUVer til over gjennomsnittet vurderinger når det gjelder pålitelighet.

XC90 er ikke veldig pålitelig, men sammenlignbar med konkurrenter

XC90 har mange fordeler. Det er den eneste 7-seters Volvo-bilen, og den er relativt rimelig sammenlignet med konkurrentene. Videre har den også et AWD-alternativ, noe som gjør det ganske bra i off-roading opplevelser. Sikkerhets- og luksusfunksjonene gjør det til et slag.

  Land Rover Range Rover Pålitelighet

Pålitelighetspoengene til XC90 er imidlertid litt bekymringsfulle. XC90 har en samlet pålitelighetspoengsum på 50,65, der en 57 er en gjennomsnittlig poengsum.

Hvis vi ser på noen andre konkurrenter som Audi Q7, BMW X5, Ford Explorer eller Acura MDX, alle av dem også lignende score i denne indeksen. Dette betyr at alle de andre store SUVene som XC90 også mangler pålitelighet.

Årsaken til at store SUV-er har en tendens til å være upålitelige er på grunn av det store lastebilkabinettet og mer komplekse operativsystemer. SUV-er opplever denne typen problemer. Den gjennomsnittlige årlige reparasjonskostnaden for XC90 er $ 851, som fortsatt er lavere enn Q7, X5 og noen andre store SUVer.

Imidlertid utgjør de sanne luksus- og sikkerhetsfunksjonene som XC90 vanligvis gjør opp for eventuelle pålitelighetsproblemer. Den er stadig rangert som en av de sikreste SUV-ene noensinne av NHTSA og IIHS. Derfor er SUV fortsatt en av de beste.

XC60-ratene bedre i pålitelighet

XC60 er en kompakt luksus crossover SUV. Det er i utgangspunktet en mindre XC90 med en mindre motor. Bilen er basert på den nye SPA-plattformen, som er kjent for sin stabilitet. Den yter relativt bedre enn XC90 når det gjelder pålitelighet.

Den har en samlet pålitelighetspoengsum på 76,5, noe som faktisk er veldig bra i denne kategorien. XC60s konkurrenter inkluderer BMW X5, Audi Q5, Acura RDX og Kia Sorento. Alle av dem har lavere pålitelighetspoeng enn XC60. Den høyest rangerte av konkurrentene er Audi Q5, som scorer 70.

XC60 fungerer også veldig bra i årlige reparasjonskostnader. Den har en årlig reparasjonskostnad på $ 746, noe som er ganske gjennomsnittlig. Andre konkurrenter som Audi eller BMW har høyere årlige reparasjonskostnader, mens Kia og Acura har lavere årlige reparasjonskostnader. Likevel er XC60 bedre når det gjelder sikkerhet og økonomi enn andre.

  Polestar vs Volvo pålitelighet - som er bedre?

XC40 er Volvos mest pålitelige modell

Volvo XC40 er en kompakt SUV som virkelig er en juvel i Volvos krone. Den har de beste pålitelighetspoengene til enhver Volvo-bil. Det er også den beste Volvo-bilen å kjøpe for tiden. Den tilbyr alt som den beste bilen skal ha. Det er drivstoffeffektivt, rimelig, komfortabelt og en av de sikreste.

Turen er også bedre enn andre Volvo SUVer. JD Power ga den en forventet pålitelighetspoengsum på 71, som ikke er den beste, men bedre i sin egen kategori. Bilen er også bedre når det gjelder reparasjonskostnader og samlet verdi.

Drivstofføkonomien til bilen er strålende, og den er enda bedre i plug-in hybridmodellen. Sikkerhetsfunksjonene er igjen noen av de beste, og det er noen ekstra sikkerhetsfunksjoner som standard i denne Volvoen. XC40 er mindre enn de to andre Volvo SUVene, men det er ganske praktisk.

Den nye Volvo C40

Volvo planlegger å lansere sin helt nye Volvo C40 i 2022. Det er en helelektrisk subcompact luksus crossover SUV. Det ville være den andre helelektriske Volvo-bilen, og den er basert på den nye Volvo CMA-plattformen. Volvo forbedrer fortsatt kvaliteten på SUV-ene sine dag for dag.

Volvo SUVer har ok pålitelighet

Volvo SUVer mangler kanskje pålitelighetspoeng på høyt nivå, men de er fortsatt bedre enn konkurrentene. Sikkerhetsmålingene og luksusen er det som setter dem foran andre. Det avhenger egentlig bare av kjøperen hvilken SUV som passer deres behov mest, men Volvo SUVer er fortsatt pålitelige nok.

  BMW Z4 Pålitelighet

FAQ

Er SUV-er pålitelige?

Jo større kjøretøyet er, jo flere problemer står det vanligvis overfor, samt noen problemer med drivstoffeffektivitet. SUVer bruker mer drivstoff, og dette forårsaker i sin tur en miljøfare. Dieselbaserte SUV-er forårsaker enda mer problematisk.

SUVer brukes også vanligvis under tøffere forhold som høyt terreng, noe som forårsaker høye vedlikeholds- og reparasjonskostnader. Alt dette bidrar til den lave påliteligheten til SUVene. Den høye bakkeklaringen er for visse off-roading opplevelser, men dette forårsaker flere rollover problemer. SUVene lider også når det gjelder bremser.

Hvorfor liker folk SUV-er?

Ønsket om SUV-er har økt i det siste. Kjøring på tøffere veier og høyt terreng gjør dem populære. Folk elsker dem også på grunn av deres høye bakkeklaring og sporty former. De kommer også godt med når det gjelder å bære et større antall mennesker.

Hvorfor er SUV-er populære i USA?

SUVer har blitt så populære i USA på grunn av deres funksjoner og evner. Større kjøretøy kan bære flere mennesker og flere ting, noe som viser seg å være kostnadseffektivt for amerikanere. Amerikanere er kjent for alt større.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter