Krever Mercedes premium gass

Alle Mercedes-modeller, uansett modell eller segment krever førsteklasses blyfri bensin. 91 oktan er det minste som er akseptabelt av Mercedes-forhandlere og servicebutikker. Dette er mest fordi premium bensin øker sjansen for at Mercedesen du kjører vil vare veldig lenge.

Noen bilprodusenterkrever ikke at du bruker premium gass, men Mercedes og mange andre premium luksusmerker gjør det, da premium gassbruk vil være til nytte for deg i det lange løp.

Moderne Mercedes-motorer er ganske komplekse, fullpakket med mange forskjellige sensorer og elektronikk. For å sikre riktig effektivitetogsammenheng er premium gass et must. Mange kunder har rapportert at hvis du bruker vanlig drivstoff i din »premium gass vurdert» bil, vil kontrollmotorlyset til slutt slå seg på.

Forskjell mellom høy oktan (premium) og lav oktan bensin

Octane rating er for det meste forbundet med tiden det tar drivstoffet ditt å nå tenningsstadiet, premium gass er ikke nødvendigsarily en bedre kvalitet drivstoff, det handler mer om hvor fort drivstoffet antennes. Lavere oktanrangerte drivstoff vil antennes langt raskere  enn høyoktanrangert drivstoff, høyere oktanbrensel har generelt en høyere motstand mot pretenning.

Nyere Mercedes-motorer har et høyere kompresjonsforhold, dette betyr også at motoren skaper høyere prekombinasjonstemperaturer. Noen bilmanufacturers bruker motorer  som  ikke skaper slike temperaturer, deter grunnen til at de er vurdert forvanlig drivstoff.

Hvis du bruker vanlig drivstoff i Mercedes-motorensom opplever høyereforbrenningstemperaturer, kan det faktisk skade motoren din og forårsake motorslag på grunn av forhånds detonasjoner, pluss at det også vil senke drivstoffeffektiviteten, så det er ikkesålutely ingen grunn til at du ikke bruker premium blyfri for Din Mercedes.

  Hva er de beste dekkene for Mercedes ML350?

Vanlig drivstoffbruk med lavt oktan i en Mercedes

På dette tidspunktet bør du være godt klar over at du ikke bør bruke vanlig gass på Mercedes-biler, men hvis du gjør det, er det dette som kommer til å skje. Hvis du begynner å bruke vanlig bensin, vil ingenting skje, men bare i begining skjønt.

Det er en stor misforståelse der ute som for det meste er takket være begrepet »premium» bensin vs »vanlig» bensin, og de fleste tror det’er tenterally »premium» vs »vanlig». Men terminologien  formidler ikke helt riktig budskap. Det er ingen »premium» kvalitetsøkning nødvendigvis, den eneste sanne forskjellen er pretenningsmotstanden.

Så hvis du bruker vanlig gass i Benz, vil du oppleve pre-ignitipå, også kjent som  pre-detonasjon, og du vil sannsynligvis også høre det hvis du lytter nøye. Motoren gjør en bankende effekt, og den høres ikke så sammenhengende ut som den vanligvis gjør.

Førsteklasses høyoktan drivstoffbruk i vanlige drivstoffrangerte biler

Men hva omdeter omvendt? La oss si at  bilen din er vurdert for vanlig lavoktan bensin. Hvis du bruker premium gass i et slikt tilfelle, vil du praktisk talt ikke høste noen fordeler. Det eneste som garantert vil skje er smerten du vil forårsake for lommeboken din.

AAA anslår at sjåførenkaster  bort så mye som 2 $ milliarder per år på å bruke premium gass på ikke-premium gassrangerte biler. Folk tror at de tar bedre bile av bilene sine ved førsteklasses gassbruk, men sannheten er at de bare kaster bort penger.

  Lager Mercedes elbiler?

Bensin og vin har svært få  ting til felles, men i begge tilfeller tror folk at en høyere pris skal diktere høyere kvalitet, men det er rett og slett ikke tilfelle. Hvis du er usikker på hvilken gass som anbefales for bilen, kan du se ibrukerhåndboken.

»Premium gass sikrer høyere effekt» er en av de vanligstemisforståelsene om  førsteklasses drivstoff. Faktum er at motorer med høyere kompresjonsforhold vanligvis er premiummerkede motorer som faktisk vil lage mer kraft enn motorene som krever vanlig drivstoff. Men selve drivstoffet gjør absolutt ingen forskjell.

Delen Vanlige spørsmål

Hvor mye mer koster premium gass?

Ifølge AAA koster premium gass så mye som 60%,  eller enda mer i noen tilfeller comparød tilvanlig drivstoff. Premium gass koster mer på grunn av høyere nivåer av pretenningsmotstand, noe som betyr at selve drivstoffet er mye mer raffinert sammenlignet med vanlige nivåer for fortenningsmotstand for drivstoff.

Premium gass koster mer på grunn av miljømessige årsaker også, deterfordi premium drivstoff koster mer å lage, og å raffinere. Videre tilsier tilbuds- og etterspørselslovene også at premiumgass faktisk skal koste mer penger sammenlignet med vanlig drivstoff fordi vanlig drivstoff-klassifiserte biler er etillevarslende  flertall.

Hvor farlig er motor banking?

Motor banking er effekten av drivstoff og luftblanding jeggniting seg selv på grunn av høyere motortemperaturer,  og ikke ved tennpluggs. Thans effekt skjer vanligvis  i samme øyeblikk som når tennpluggen selv også tenner drivstoff og luftblanding. Så i hovedsak er det du får to forskjellige eksplosjoner i sylinderen, i  stedet for en.

Hvis dette vedvarer i lengre tid, er det en sjanse for at fortenningen faktisk kan skade stemplene, til og med kutteely i noen tilfeller. Både  prisene og  inconvenience som  er  knyttet til en slik hendelse er extre  mely høy. Så bare bruk vurderingen anbefalt av manufacturer, og du bør være helt og positivt fin.

  Hvilke Mercedes-modeller er hybride?

Hva om jeg ved et uhell setter diesel i min gassdrevne bil?

Du tror kanskje at slike ulykker ikke skjer for ofte, men dessverre gjør de det. Er kommet land som USA, hvor bensin er det dominerende drivstoffalternativet, skjer dette ikke så ofte. Gassdyser er vanligvis en different farge sammenlignet med diesel nozzles, og de er også annerledes formet av disse spesifikke grunnene.

Selv om det kan virke bra i begynnelsen, er det mest fordi du fortsatt kjører på den gjenværende gassen i drivstoffsystemet. Dieselen nådde ennå ikke selve motoren

Diesel er mye tykkere sammenlignet med gass, dette betyr at selve pumpen vil slite med å pumpe dieselen inn i motoren, dessuten vil filtrene også gjøre det vanskeligere for diesel å nå selve motoren. Så du vil mest sannsynlig bare ende opp med en tilstoppet motor, ikke bekymre deg, motoren din kommer ikke til å eksplodere.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter