Mercedes-Benz GLK – Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Som tysk bilprodusent er Mercedes et av de mest luksuriøse, premium og pålitelige merkene i markedet i mer enn hundre år. GLK-klassen er en serie kompakte crossover SUVer som ble erstattet med GLC-klasse i 2015.

Oversikt

GLK-klassen ble introdusert i 2008 og den ble avviklet på bare 7 år. SUV-ene har vært ganske gode på kort tid. Det er to bensinalternativer i denne serien av en 3,0 L V6 og en 3,5 L V6-motor. annet enn det er bilen fullpakket med mange funksjoner som et AWD-system, et 7-trinns automatgirsystem, etc.

Pålitelighet

Pålitelighet diskuteres ofte som en av de viktigste bekymringene for kjøpere før du kjøper noe kjøretøy. Mercedes har vært i markedet og de har satt sitt preg, men de ekstremt luksuriøse bilene er også høye i vedlikeholdskostnader. GLK-klassebilene har vært ganske solide, og de har en pålitelighetsrangering på 5 av 5 av J.D Power.

Sikkerhet

Sikkerhetsfaktoren er en del av påliteligheten, og det er også en avtale for mange mennesker. Mercedes, akkurat som andre tyske biler, har rykte for gode sikkerhetstiltak. GLK-klassen har blitt krasjtestet av IIHS, og får en perfekt poengsum i krasjtestene sine. Videre inkluderer sikkerhetsalternativene blindpunktovervåking, ryggekamera, kjørefeltsassistanse, etc.

Avskrivningssats

Avskrivningsraten er også ganske viktig for mange mennesker fordi det er mange biler der ute som mister verdien veldig raskt. Mercedes har et godt rykte for å holde verdien, og de mister rundt 45% av sin opprinnelige verdi etter 5 år. GLK-klassen har vært avviklet i flere år, så den har mistet mesteparten av verdien.

  Mercedes AMG GLC Coupe - Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnader er den viktigste faktoren for pålitelighet av biler, og mange tror at Mercedes-biler koster mye mer i vedlikeholdet enn sine andre rivaler i USA. GLK-klasse biler har en gjennomsnittlig vedlikeholdskostnad på rundt $ 900 årlig.

FAQ

Er Mercedes-Benz GLK-klasse en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Mercedes-Benz GLK-klassen er en All Wheel Drive bil.

Hvor mange seter er det i Mercedes-Benz GLK-klassen?

Mercedes-Benz GLK-klassen er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Liten SUV 4WD

Hva er hestekreftene i en Mercedes-Benz GLK-klasse og har den en turbo?    

Mercedes-Benz GLK-klassen har 200 hestekrefter og 369 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Twin Turbo Diesel I-4 med en forskyvning på 2.1 L Drivstoffsystemet er: Diesel Direkte injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i Mercedes-Benz GLK-klassen?

65,9 kubikkfot ( 1 866 m3 )

Hvor mye bakkeklaring har Mercedes-Benz GLK-klassen?

20,07 cm (7,9 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-Benz GLK-klasse har 19 X 7.5 tommers aluminium forhjul og 19 X 7.5 tommers aluminium bakhjul.

Hvor lenge vil en Mercedes GLK vare?

Mercedes-Benz GLK350 kan vare i 13-17 år med regelmessig vedlikehold. Mercedes kan vare fra 200.000 til 250.000 mpg før de trenger større reparasjoner. Dette er basert på en gjennomsnittlig årlig kjørelengde på rundt 15.000.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter