Mercedes AMG GLC Coupe – Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Mercedes er en av de tyske bilgigantene, og de er godt kjent over hele verden for sine ekstravagante biler. GLC-Klasse av Mercedes omhandler subcompact SUVer og AMG Coupe-modellene er 5-dørs coupe SUVer med en enda bedre motor og mange flere funksjoner.

Oversikt

Mercedes GLC-klasse kupé har en helt annen form sammenlignet med sine andre modeller. AMG-modellene har to typer drivlinjer, og de spenner fra 3,0 L V6-motor til den største 4,0 L V8 Biturbo-motoren. Bilen leveres med et standard AWD-system og mange andre funksjoner som forskjellige kjøremoduser, luftfjæring, etc.

Pålitelighet

Pålitelighet er en kritisk komponent før du kjøper et kjøretøy av hver kjøper, siden det hjelper enkeltpersoner med å bestemme om de skal kjøpe en bestemt bil eller ikke. Mercedes-biler har vært pålitelige; Imidlertid har de vært kjent for sine høye vedlikeholdskostnader. GLC-Class Coupe har en ganske god pålitelighetspoengsum på 78 av 100 av J.D Power.

Sikkerhet

Sikkerhetsfunksjoner har alltid vært et plusspunkt for tyske kjøretøy fordi de har laget ganske trygge biler med et betydelig antall sikkerhetsfunksjoner. Mercedes-biler presterer veldig bra i kollisjonstester. AMG GLC-klassen har blitt krasjtestet av IIHS og NHTSA, og den har fått en god sikkerhetsvurdering. Bilen har også mange sikkerhetsfunksjoner som blindpunktovervåking, kollisjonsvarsel, nødbremser, etc.

Avskrivningssats

Videresalgsverdi er i tillegg en betydelig faktor for å bestemme påliteligheten til et kjøretøy. Mercedes-biler eldes vanligvis ganske bra, noe som gjør at de holder sin verdi. De vanlige Mercedes-kjøretøyene devaluerer rundt 45% etter 5 år, og AMG GLC-klasse Coupe devaluerer rundt 52% etter 5 år som er nesten standard for mange Mercedes-biler.

  Cadillac XT6 Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnader er den viktigste funksjonen for å bedømme påliteligheten til enhver bil. Mercedes-biler er vanligvis ganske komplekse, og de koster mye for vedlikeholdet. GLC-Class Coupe har høye vedlikeholds- og reparasjonskostnader på nesten $ 1,000 årlig, noe som er ganske høyere enn mange av konkurrentene.

FAQ

Er Mercedes-AMG GLC-klasse Coupe en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Mercedes-AMG GLC-klasse Coupe er en All Wheel Drive bil.

Hvor mange seter er det i Mercedes-AMG GLC-klasse Coupe?

Mercedes-AMG GLC-klasse Coupe er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Liten SUV 4WD

Hva er hestekreftene i en Mercedes-AMG GLC-klasse Coupe og har den en turbo?    

Mercedes-AMG GLC-klasse Coupe har 385 hestekrefter og 384 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-6 med en forskyvning på 3.0 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte Injeksjon.

Hvor mye bakkeklaring har Mercedes-AMG GLC-Klasse Coupe?

17,02 cm (6,7 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-AMG GLC-klasse coupe har 20 X 8,5 tommers aluminium forhjul og 20 X 8,5 tommers aluminium bakhjul.

Er Mercedes GLC verdt å kjøpe?

Mercedes-Benz GLC 300 er et godt valg hvis du leter etter en liten luksus SUV. GLC 300 er priset til $ 43,200. Selv om denne prisen virker høy for en kompakt SUV som Mercedes, er den faktisk ganske rimelig.

Hva er bedre GLC eller GLC Coupe?

Hvis du vil ha en luksuriøs tur som kan håndtere alt fra bykjøring til off-roading, vil GLC-kupé være det beste alternativet. Den har mer kraft, mer komfort og mer stil enn GLC.

  Hvilken er bedre - GLK eller GLC?

Den 2022 GLC Coupe leveres som standard med 4MATIC (r), permanent firehjulsdrift, og 2022 GLC SUV gjør ikke. Dette er en viktig forskjell når det gjelder ytelse. Begge modellene har drivstoffbesparende ECOSTART(r) og 9G-TRONIC (r) automatgirkasse med skift padler.

Er GLC Coupé en familiebil?

GLC Coupe er en fem-seters familie SUV som GLC-klassen har. Imidlertid har den også en lavere taklinje for å matche kupéprisen. For de fleste fungerer Coupe fortsatt bra som en familiebil.

Hvilken er bedre BMW X3 eller Mercedes GLC?

MotorTrend-testing har vist at GLC overgikk X3 i akselerasjon og bremsing. X3 xDrive30i akselererte fra 0-60 mph på 6.3 sekunder. En 2017 GLC300 som vi hadde i et år var i stand til å gjøre det samme på 6.9 sekunder. Imidlertid tok en 2020-modell  bare 5,4 sekunder.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter