Mercedes VS Lexus vedlikeholdskostnader?

Mercedes og Lexus kan skryte av noen av de vakreste og mest høytytende bilene. Men hvilket merke er billigere å vedlikeholde?

Lexus er litt billigere å vedlikeholde enn Mercedes-Benz. Dessuten rangerer Lexus høyt på de fleste pålitelighetsrangeringer. Lexus registrerer også færre problemer per 100 biler enn Mercedes. Det anslås at Lexus registrerer 81 problemer per 100 kjøretøy, mens Mercedes registrerer 122 til 134 problemer per 100 kjøretøy.

Årlige vedlikeholdskostnader for Mercedes og Lexus

Mercedes og Lexus er luksusbiler. Mercedes er imidlertid dyrere å vedlikeholde enn Lexus. I gjennomsnitt må du kanskje bruke minst $ 550 årlig for å opprettholde en Lexus. Tvert imot, du må kanskje bruke minst $ 900 årlig for å opprettholde en Mercedes. Det er en forskjell på rundt $ 350, noe som er mye.

Kostnaden kan til og med gå opp hvis du eier en avansert Lexus- eller Mercedes-modell. Totalt sett er Lexus blant de billigste luksusbilene å vedlikeholde, mens Mercedes er blant de dyreste luksusbilene å vedlikeholde. Dette er fordi Mercedes opplever flere problemer enn Lexus og delene er også dyrere.

Vanlige reparasjoner på Lexus og Mercedes-Benz

Før du kjøper noen av disse luksusbilene, er det viktig å finne ut noen av tingene du vil håndtere ofte. Noen av de vanlige tingene du må håndtere på en Lexus er oljeskift, dekkutskifting, tennplugg og bremseklosser. Fordelen er at de fleste av disse delene er enkle å fikse og lett tilgjengelige.

Mercedes-Benz opplever også noen problemer, som inkluderer oljeskift, dekkutskifting, utskifting av vannpumpe, utskifting av bremseklosser og tennplugger. Vær oppmerksom på at noen problemer er vanlige i visse typer Mercedes-modeller. Så velg din Mercedes-modell klokt hvis du vil minimere antall problemer du kan møte årlig.

  Er Mercedes en luksusbil i Tyskland?

Som nevnt tidligere, er det billigere å opprettholde en Lexus enn å vedlikeholde en Mercedes-Benz. For eksempel vil en vanlig oljeskift i en Lexus koste rundt $ 140, mens en oljeendring i en Mercedes vil koste rundt $ 170. På den annen side vil bytte av vannpumpe koste rundt $ 550 på en Lexus og $ 800 på en Benz.

Hva er de billigste og dyreste Lexus- og Mercedes-modellene å vedlikeholde?

Selv om kostnadene ved å vedlikeholde luksusbiler er høyere enn konvensjonelle biler, er ikke alle luksusbiler dyre å vedlikeholde. Å vite hvilke biler som er billigere å vedlikeholde fra Lexus og Mercedes kan spare deg mye over en periode på 5 år.

Splitter nye Mercedes og Lexus er ikke veldig krevende når det gjelder reparasjon og vedlikehold. Du trenger bare å ta bilen for planlagt vedlikehold som anbefalt av produsenten. Men etter 3 års bruk kan bilen begynne å utvikle problemer, noe som kan drive eierkostnadene opp.

Så hvis du vil bruke mindre på Mercedes eller Lexus etter 3 års eierskap, bør du vurdere å få en Lexus NX eller Mercedes-Benz E-350. Begge disse bilene er billige å vedlikeholde over en periode på 5 år. I løpet av denne tiden trenger du kanskje bare å bruke rundt $ 3,800 på Lexus NX og $ 4,050 på Mercedes E350.

Lexus NX og Mercedes E350 kan være billigere å vedlikeholde, men det er ikke det samme tilfellet med Lexus GS 350 eller Mercedes-Benz S63 AMG. Disse to er noen av de dyreste luksusbilene å vedlikeholde i løpet av 5 år. Og etter hvert som bilalderen blir eldre, øker kostnadene ved vedlikehold.

  Hvem får flere jenter - BMW eller Mercedes?

Hvordan Lexus og Mercedes planlagt servicevedlikehold sammenlignet med hverandre?

Lexus og Mercedes er to avanserte bilmerker som produserer noen av de beste luksusbilene på markedet. I tillegg har disse to merkene planlagt servicevedlikehold for å sikre at bilen kontrolleres slik at den kan fungere optimalt.

Lexus planlagt servicevedlikehold skjer etter 10,000 miles og det koster minst $ 300. På den annen side, Mercedes planlagt service vedlikehold funksjoner service A og Service B. Service A finner sted etter 10,000 miles og koster minst $250, mens service B finner sted etter 20,000 miles og koster minst $600.

Sørg alltid for å besøke en forhandler eller sertifisert mekaniker for planlagt servicevedlikehold. Dette bidrar til å holde bilen i sjakk og unngå unødvendig reparasjon og vedlikehold fra å finne sted. Som et resultat vil det drive kostnadene ved vedlikehold ned etter noen års eierskap.

FAQ

Hvilken bil er bedre – Lexus eller Mercedes?

Hvis du vil ha en høytytende, luksuriøs, komfortabel og trygg luksusbil, er Mercedes det beste valget. Men hvis du vil ha en drivstoffeffektiv, pålitelig og holdbar luksusbil, tar Lexus dagen. Alt-i-alt, begge disse bilene er eksepsjonelle med førsteklasses funksjoner.

Så du bør velge en bil som oppfyller dine behov og budsjett. Mercedes er mer prestisjefylt, mens Lexus er rimeligere.

Har Mercedes og Lexus en garanti?

Ja, det gjør de. Både Mercedes og Lexus kommer med garantier. Mercedes tilbyr sine kunder 4 år eller 50 000 miles garanti, mens Lexus gir 4 år eller 50,000 miles garanti. Dessuten kan du forlenge garantien for å sikre at du er dekket i lang tid.

  Mest luksuriøse Mercedes SUV?

Hvilken luksusbil er den billigste å vedlikeholde?

Den billigste luksusbilen å vedlikeholde er Lexus. Det følges tett av Volkswagen, Jeep, Infiniti og Acura. Imidlertid er den dyreste luksusbilen å vedlikeholde BMW. Det følges også tett av Mercedes, Volvo, Audi og Cadillac.

Hvilke Lexus- og Mercedes-modeller er de mest pålitelige?

Lexus og Mercedes er to luksusbiler med eksepsjonelle biler som tilbys. Den mest pålitelige Lexus-modellen er Lexus GS, mens den mest pålitelige Mercedes-modellen er Mercedes E-klasse. Begge disse bilene vil redusere de totale kostnadene ved å vedlikeholde dem. Derfor vil du ende opp med å spare mer enn noen annen Lexus- eller Mercedes-modell, henholdsvis.

Konklusjon

Både Mercedes og Lexus er to fantastiske luksusbilmerker. Mercedes er imidlertid dyrere å vedlikeholde enn Lexus. Så hvis pålitelighet er det du leter etter i en luksusbil, er Lexus det beste valget. Men hvis du vil ha komfort, sikkerhet og høyteknologisk ingeniørkunst, er Mercedes den ideelle bilen.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter