2022 Mercedes GLE vs Audi Q7

Det mellomstore luksus-SUV-segmentet er et av de mest ønskelige segmentene for de fleste SUV-entusiaster der ute. Mellomstore SUV-er er store, men ikke altfor så få kjøreopplevelsen til å føles busslignende, og de er kompakte nok til at de kan være spennende å kjøre i sine mest sporty trimnivåer.

Mercedes Benz GLE er en av, om ikke den mest populære mellomstore luksus SUV der ute fordi det merker så mange bokser. Den Audi Q7 er også en ganske populær mellomstor luksus SUV, men det nyter ikke samme status som GLE gjør selv om det best GLE i visse områder.

Begge SUV-ene  tilbys med luftfjæring som forbedrer den generelle kjørekvaliteten drastisk  , og du bør velge den.  Komfortmessig kan Q7 litt ut av GLE, men dette er svært avhengig av trimnivået, felgstørrelsen og måten du kjører bilen på.

Uansett er begge disse de aller beste echelon av premium mellomstore luksussegmentet, noe som betyr at kjøpsbeslutningen din sannsynligvis også vil være basert på merkelojalitet. GLE føles mer eksklusivt, men i virkeligheten føles the Q7 litt bedre bygget.

2022 Mercedes GLE – En mer slående og ønskelig SUV

Med en startpris på rundt $ 54,000 XNUMX, er GLE godt innenfor grensene for premium mellomstore SUV-segmentet.  Grunnen til at de fleste ønsker GLE så mye er fordi den ser mer luksuriøs ut enn konkurransen både fra utsiden og innsiden.

Selv om interiørdesignet til GLE er langt fra nytt, ser det fortsatt det nyeste ut takket være det doble skjermdesignet med enkeltpanelpanel. Resten av GLE-hytta er ikke så futuristisk som de to skjermene, men plassen som tilbys er anstendig, bortsett fra den valgfrie tredje raden med seter som bare er tilgjengelig for barn.

  Audi S4 Pålitelighet

På veien føler GLE seg kommanderende og tillitsinspirerende, ikke for å være sporty, men for å føle seg mer high-end enn noen av konkurrentene.  GLE er også en klasseleder når det gjelder sikkerhet og infotainmentsystemfunksjonalitet.

Alt i alt er GLE en av de beste mellomstore SUVene der ute, noe som betyr at du ikke kan gjøre en feil hvis du anser det som din neste bil.

2022 Audi Q7 – En mer under radar luksus tilnærming

Den 2022 Audi Q7 starter på rundt $55,800 som knytter den direkte mot GLE.  Q7 er imidlertid litt bredere og lengre, noe som gjør at den føles mer betydelig på veien. Interiøret er nesten identisk, og begge disse er romslige nok for 99% av folk der ute.

Q7 føles litt mer raffinert på veien takket være bedre lydisolasjon, men forskjellene er så marginale at det gjør liten eller ingen forskjell i den virkelige verden.  Q7 tilbyr mer plass i tredje seterad, noe som betyr at det er bedre for større familier, selv om setene bare er designet for barn.

Motorene som tilbys er rikelig kraftige og er nesten identiske med GLE når det gjelder drivstoffeffektivitet. Audi biler er ofte ansett som litt kjedelig fordi de ikke streber etter å presse designgrensene for mye.

Dette kan imidlertid også være en god ting hvis du vil fly under radaren.  Alt i alt tilbyr Q7 en lignende opplevelse som GLE, men det mangler når det gjelder ønskelighet og popularitet.

  Hvilken Mercedes er diesel?

Konklusjon – Mercedes Benz GLE er det bedre valget

Hvis du bruker oppover $ 60,000 PÅ en SUV, vil du at den skal være kjent, og det er der de fleste forskjellene mellom disse to bor. Q7 er bare litt mer begrenset og mindre dristig både på utsiden og innsiden.

Teknologimessig er de nesten identiske, noe som betyr at du ikke vil ta en dårlig beslutning hvis du velger noen av dem.  Sikkerhetsmessig er de også utrolig like fordi IIHS vurderte begge disse med sitt mest prestigious toppsikkerhetsvalg + 5-stjerners vurdering.

Space-wise, de er nesten identiske, men Q7 tilbyr litt mer plass, spesielt når du vurderer lasteplass og den valgfrie tredje raden med seter. MB UX infotainment systemet er litt mer avansert og bedre integrert than Audi MMI som også er en fordel for GLE.

Hvis du er en Audi-fan, bør du gå for Q7, hvis du er en Mercedes-fan, bør du gå for GLE. Forskjellene mellom disse to er marginale for det meste, noe som betyr at begge disse er verdige til deres premium luksus SUV-merker.

Delen Vanlige spørsmål

Er Mercedes Benz GLE mer pålitelig enn Audi Q7?

Ifølge noen få troverdige kilder på nettet som J.D. Power, virker GLE som en marginalt mer pålitelig bil mellom de to. Vedlikeholdsmessig er det lite mellom de to, men det må sies at Audi er den litt billigere bilen å eie.

  Mercedes VS Lexus vedlikeholdskostnader?

Alt dette avhenger imidlertid av hvilken motor du går for, kjørelengden og hvordan du pleier å bruke bilen din. Alt i alt  er begge disse gjennomsnittlige til over gjennomsnittet når det gjelder eierkostnader og generell pålitelighet.

Er Mercedes GLE en bedre terrengbil enn Audi Q7?

Verken Q7 n eller GLE ble designet for off-roading formål, men hvis du utstyrer dem deretter, vil du bli overrasket over  hvor i stand begge disse kan være. Audi tilbyr den velprøvde Quattro all-hjulet-stasjonen system som er et synonym for all-weather evne.

Mercedes tilbyr imidlertid en mer omfattende terrengpakke som skal gjøre det mulig for GLE å takle mer utfordrende terreng.

Er Mercedes GLE en bedre vinterbil enn Audi Q7?

Når det gjelder snø- og iskjøring, er Audi Q7 plukket av gjengen fordi den tilbyr Audis overlegne Quattro AWD-system. Imidlertid gjør et riktig sett med vinterdekk begge disse like dyktige.

Alt i alt bør du ikke bekymre deg for snø eller is hvis du får noen av disse, men sørg for å velge et anstendig sett med vintergummi også.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter