Hvorfor avskrives BMWs så raskt?

Til tross for at BMWs er luksusbiler som er kjent for sin tilfredsstillende kjøreopplevelse, avskriver de raskere enn de fleste kjøretøymerker. Den største grunnen til det er stigmaet rundt BMW-drivere. Uerfarne eller hensynsløse sjåfører betyr aggressiv kjøring og mindre vedlikehold, noe som i stor grad senker prisen på brukte BMWs ned, noe som ofte gjør dem til en god avtale.

De fleste nye tyske biler avskrives raskt av noen av de samme grunnene som BMW. La oss ta en titt på hvorfor.

Nedbrytbar gummi

En av de største årsakene til at BMWs avskrives raskt, er bruken av nedbrytbar gummi som den tyske regjeringen har pålagt alle bilprodusentene i landet. Alle store bilprodusenter i Tyskland som Porsche, Volkswagen, Opel, BMW, Audi, Mercedes-Benz og andre følger disse retningslinjene.

Syntetisk gummi varer mye lenger enn 10 år, men har vært forbudt. På grunn av den nedbrytbare gummien som brukes, har mange deler på din gjennomsnittlige BMW en tendens til å bryte ned etter noen års service. Dette er en av hovedårsakene til at brukte BMWs bryter ned så lett, deres plastdeler er nedbrytbare og ikke syntetiske.

Hvis tyske biler ble bygget med de samme gummidelene som japanske biler eller amerikanske er, ville motorene deres sannsynligvis være ustoppelige og ville vare i mange år.

Reparasjoner for BMWs er mer komplekse enn de burde være

Tyske biler, nemlig BMWs, er ikke enkle å jobbe med i det hele tatt. En enkel reparasjon bør ta mellom 2 – 3 timer, men på en BMW eller en Mercedes-Benz ville det ta dobbelt eller tredoble den tiden, og for ikke å nevne at lønnskostnadene er mye høyere.

Til tross for at en gummipakning kan koste mindre enn $ 10 selv, kan det til slutt koste mer enn $ 1000 å erstatte siden det vil ta noen timer for en mekaniker å nå den på grunn av en stor V12-motor, som knapt passer i motorrommet, noe som gjør det nesten umulig å nå en enkelt bolt å fjerne.

  Hva er billigere å vedlikeholde, BMW eller Mercedes?

Husk at eldre biler trenger flere reparasjoner enn nyere, alt dette blir tatt med i prisen, siden du normalt forventer reparasjoner når du kjøper en bruktbil. Dette er en av hovedårsakene til rask avskrivning av BMW-biler.

Nye sjåfører velger ofte BMWs

Det er et stigma rundt BMW-sjåfører for å være aggressive, uerfarne og uhøflige. Aggressiv kjøring forårsaker slitasje på både innvendige, utvendige deler og motoren på kjøretøyet ditt. BMW-drivere er jerks, eller i det minste filmer skildrer dem slik.

Til tross for filmer som øker bevisstheten om forbrukere over hele verden for bilmerket, fører det deg også til å tro at hvis du kjøper en BMW brukt, kan det være på randen av ødeleggelse allerede.

Uansett om dette er sant eller ikke, senker det i stor grad prisen på brukte BMWs. Det virkelige problemet her er at det er mange nye sjåfører som hopper inn i BMWs og uerfarne sjåfører betyr mindre vedlikehold for kjøretøyet, noe som fører til avskrivninger og motorskader over tid.

Leieavtaler står for mer enn 50 prosent av BMW-kjøretøyene

Tilbud og etterspørsel spiller en viktig rolle i å danne prisen på ethvert produkt der ute, uavhengig av merkebildet. Siden det er mange leide BMWs, betyr det at det er en stor tilstrømning av 2 og 3 år gamle BMWs som treffer bruktbilmarkedet. Jo flere biler det er av en viss modell på markedet, jo mer konkurranse er det å selge, så prisen minker sterkt.

  Hva koster BMW-dekkerstatningen?

Førsteårsavskrivningen av BMW-modeller er brutal. BMW, som er et statussymbol, er avhengig av at kundene nyter lukten av ekte skinn i en bil, som forsvinner etter den første eieren. Videre, når du leier en bil og garantien er i ferd med å avsluttes etter det tredje året av eierskapet, har du en tendens til å se på hvordan du skal kvitte deg med den raskt.

Mange vet dette og er ikke villige til å kjøpe en brukt BMW med mindre den har en god rabatt siden de må betale for reparasjonene etter garantien.

BMW er en bil av presis engineering

Som et kjøretøy med presis prosjektering trenger BMWs riktig vedlikehold og service. Hvis bilen din er utenfor garantien og den er reparert hos en lokal mekaniker, som ikke er lisensiert til å gjøre BMW-reparasjoner, kan de ha gjort mer skade enn godt på bilen.

Eiere har en tendens til å selge kjøretøyene sine rett før de viser tegn på behov for en stor service eller reparasjon av en grunn. Etter et par av disse salgene har publikum nå fått et grep om det faktum at de skal være forsiktige med falske BMW-selgere.

Mange anmeldere deler at hvis du prøver å spare penger ved ikke å erstatte alle komponentene i BMWs kjølevæskesystem regelmessig (hvert hundre tusen miles), kan du ende opp med en blåst hodepakning som vil koste mer enn $ 4,000 å reparere.

Problemer med å kjøpe en brukt BMW

Hva er de vanligste problemene brukt BMWs-opplevelse?

De mest populære BMW-modellene opplever vanlige problemer som feil i tidsbeltet, elektronikkfeil og en høytrykks drivstoffpumpe, noe som kan føre til dårlig akselerasjon, og føre til at motoren hakker med høyere hastighet. Dette kan ytterligere skade det eller til og med stoppe det fra å snu i det hele tatt.

  Hvilken BMW har en V8-motor?

Er det verdt det å kjøpe en brukt BMW-bil?

BMWs er absolutt ikke for alle. BMW biler tilbyr ren kjøreglede, men til prisen av ganske mye reparasjon kostnader. Til slutt kan den sterkt nedsatte prisen på en brukt BMW ende opp med å koste deg mye mer i form av reparasjoner og eierkostnader.

Husk det når du kjøper en brukt BMW. Til tross for problemene leverer BMW kraft og underholdning som ingen andre kjøretøy, noe som gjør brukte BMWs til et populært valg. Bare sørg for at du finner en som er godt ivaretatt og hvis du er i god stand.

Hvilke er de mest pålitelige BMW-modellene?

De mest pålitelige BMW-modellene du kan kjøpe er E90 325i og 328i. BMWs i 1990-tallets 3-serie ble kjent for sine nesten skuddsikre motorer som har en tendens til å vare mer enn 200 000 eller til og med 300 000 miles ved noen anledninger. Andre flotte BMWs å kjøpe er 2000 – 2006 BMW 3-serien, som har en tilsvarende pålitelig drivlinje.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter