Vanlige Ford Fusion problemer

Ford Fusion har vært en av de mest populære mellomstore familie sedans helt siden den først ble utgitt tilbake i 2005. Dessverre bestemte Ford seg for å avvikle Fusion for markedsåret 2022 fordi de nå fokuserer på å lage SUVer, lastebiler og crossovere for å holde tritt med de økte kravene i dagens bransje.

Selv om noen Ford-biler som Fusion og Focus var relativt populære til de ble sparket, mener Ford at crossovers, lastebiler og SUVer bare kommer til å fortsette å bli mer og mer populære etter hvert som årene går. Hvis du er interessert i å kjøpe en Ford Fusion, må du vurdere 2nd hånd bruktbil markedet.

Pålitelighetsmessig ser Ford Fusion ut til å være en anstendig bil, men det er noen problemer som er verdt å dvele ved. For det første ser automatgiret ut til å være ganske problematisk, og det er også problemet med hovne slepemuttere.  Mange eiere har rapportert at bilen også har en tendens til å lide av servostyringsrelaterte problemer.

Motorene på hånden synes å være anstendig også, men de er ikke perfekt som de også opplever problemer. Til slutt må fjæringen også nevnes, da det ikke er det best bygde mest pålitelige fjæringssystemet der ute.

Ford Fusion – Transmisjon problemer

Overføringsrelaterte problemer ser ut til å være de mest omtalte problemene med Ford Fusion. Modellår mellom 2006 og 2018 er de mest klagede Fusion-modellene av dem alle.  Mange eiere rapporterte at overføringsproblemer og overføring ble uberegnelig eller forsinket.  Videre var det mange klager på at girkassen var veldig treg til å svare på  førerens innganger generelt.

  Skoda Octavia toppakningsproblemer

80k mile-merket ser ut til å være der disse problemene er mest utbredt, men noen eiere klaget over at disse fant sted selv for biler med mindre enn 15k miles.  Programvaren bør oppdateres  , og du bør muligens også erstatte Powertrain Control Module (PCM) eller Transmission Control Module (TCM) for å løse problemet completely.

 

Ford Fusion – Hovne lug nøtter problemer

Ford Fusion opplever problemer med hovne slepemuttere, spesielt i modellårene etter 2010.  Problemet er forårsaket av stålbolter som bruker aluminiumskapsler  som endrer seg i form etter en stund. Dette er ganske rart som de fleste bilprodusenter der ute, kanskje til og med alle av dem, bruker stål for hele forsamlingen som ikke tillater hevelse.

Problemet med aluminiumshetter er at de har en tendens til å hovne opp hvis de blir utsatt for sterkt sollys en stund, og hvis du dreiemoment dem for mye. De slipper også fuktighet som kan forbedre korrosjonsprosessen. Fordi disse kappene endrer form, kan du ikke bruke en standard skiftenøkkel for å ta dem ut.

Ford Fusion – Servostyringssystem problemer

Mange nyere Fusion-modeller, spesielt de som ble laget i 2011, er også utsatt for en rekke servostyringssystemrelaterte problemer. En haug med eiere rapporterte at  EPAS (Electronic Power-A ssist Steering) system kan noen gangers helt bryte ned.

80k mil-merket er for det meste der dette problemet finner sted, men noen kilder sier at disse kan forekomme mye tidligere enn det.  Den dårlige nyheten er at en EPAS-reparasjonsjobb vanligvis koster ganske mye penger, så mye at noen mekanikere vil belaste deg mellom $ 1000 og $ 2000 for det.

  Problemer med Hyundai-batteriet

Ford Fusion – Motor problemer

Motoren gasspjeld kroppen synes å være den mest utbredte motor-relaterte problemet med Ford Fusion, spesielt for modeller laget i 2010. Imidlertid har mange andre problemer med motoren blitt rapportert, men ingen av dem er like vanlige som den med gasspjeldhuset.

Noen estimater sier at det koster mellom $ 75 gå $ 1000 for å fikse alle disse, noe som egentlig ikke er en dårlig ting med tanke på at vi snakker om motorproblemer.

Ford Fusion – Suspensjon problemer

I begynnelsen har vi sagt at Ford Fusion har et mindren-ideelt fjæringssystem som ikke nødvendigvis betyr at det forårsaker alvorlige problemer. Problemet her er at mange Ford Fusion-modeller med litt miles påm begynner å oppleve rare lyder som kommer fra undersiden av bilen, som alle indikerer at mange fjæringskomponenter er utslitte og rett og slett slitne.

Svingstangen går noen ganger ut, og den enkleste måten å fortelle er om bilen lener seg til den ene eller den andre siden. Støt og stivere kan også mislykkes, og den enkleste måten å fortelle er om dur turen er hard og hvis bilen føles ustabil.

FAQ Seksjon

Er Ford Fusion en god bil?

Ford Fusion kan være en god bil hvis du vet hvordan du kjøper en brukt. Disse bilene er ikke spesielt upålitelige eller problematiske, men enkelte eksempler er faktisk bedre enn andre. Derfor må du følge nøye med på mange av bilens viktigste problemer som er oppført i denne artikkelen.

Du bør gjøre en inspeksjon før kjøp for å være 100% sikker på at bilen du ser på er god og kan kjøpes.  Hvis du gjør alt som er oppført, og du sørger for å få et eksempel med ikke for mange miles på klokken, kan Fusion være et godt kjøp.

  Vanlige problemer med Fiat 500L Living

Kommer Ford Fusion tilbake?

For et år eller to siden uttalte Ford offisielt at de kommer til å avvikle Fusion helt, men det er noen biter av offisiell informasjon som ser ut til å det.  Dømme etter den aller nyeste info, er Fusion faktisk kommer tilbake som en hybrid som kommer til å reimagine Ford tilnærming til å lage sedans.

Ford sa at den nye fusjonen vil være mye mer futuristisk, og at den vil prøve å holde tritt med sine crossover / SUV-fettere som ser ut til å få all glansen i det siste.

Er Ford Fusion en luksusbil?

Ford Fusion er ikke en luksusbil, men den kommer i noen ganske luksuriøse trimnivåer, noe som betyr at den er nesten på en luksusbil. Fusion har alltid vært Ford designet for de som ønsker en finere bil sammenlignet med Focus eller  Fiesta.

De nyeste Fusion-modellene ser ut til å bygge bro over gapet mellom overkommelig pris og luksus på en måte som potensielt kan skade fremtredende europeiske luksusmerker.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter