Vanlige overføringsproblemer med Ford Focus

Ford Focus er en av verdens mest berømte hatchbacks, noe som betyr at stort sett alle er klar over Focus. Det er en bil som klarer å selge ganske bra over hele verden, selv i dagens dag og alder når SUVer og crossovers styrer markedet. Ford bestemte seg imidlertid for å trekke fokuset tilbake til fordel for å lage flere SUV-er og crossovers.

Dette betyr at det er mange potensielt store Ford Focus brukte biler på markedet, bare venter på å bli snappet av sine potensielle nye eiere. Før du kjøper noe, må du imidlertid være klar over alt som følger med en brukt Focus, først og fremst i pålitelighets- og pålitelighetsavdelingen.

En av de mest omtalte komponentene i en Ford Focus er overføringen som ikke er den aller beste automatiske girkassen på planeten. Det lider av vanlige problemer som problemer med å stoppe, riste og grøsse, og nøling som ser ut til å være vanlig på mange Ford Focus-modeller.

Alt i alt er Focus en ganske populær andre hard bil av en grunn, da den virkelig klarer å tilfredsstille hatchback-markedets nisje veldig bra.  Hvis du er interessert i en, må du sørge for å gjøre en pre-kjøp inspeksjon for å være 100% sikker på at bilen er i god stand.

Ford Focus overføring stalling problemer

På grunn av en feilkalibrering til  overføringskontrollmodulen, er focus kjent for å noen ganger stoppe.  Ford anerkjente dette problemet, og de uttalte at den automatiske overføringen som finnes i Focus «kan vise periodiske bekymringer for tap av overføringsengasjement mens du kjører, periodisk ingen start eller tap av strøm.»

  Ford Fusion hybrid pålitelighet

Mange kunder har rapportert disse problemene, og den vanligste forekomsten er at bilen plutselig skifter til nøytral, og det ber varsellampen  «transmission problem service». Eiere oppgir at disse problemene er utbredt både på lave hastigheter og høye hastigheter som på en motorvei. Det kommer ikke som noen overraskelse at et overføringsproblem som dette ved motorveihastigheter til og med kan forårsake en ulykke.

Det er noen data som indikerer at dette problemet også er knyttet til en defekt kobling. Noen sier til og med at en defekt giringsenhet også kan være tilfelle. Uansett hvilken av disse som er problemet, må du ta bilen din til en Ford-forhandler hvis du noen gang kommer over noen av disse problemene, da du ikke vil at de skal skje igjen.

Ford Focus overføring risting og rystende problemer

Avtalentil mange kunder som kjøpte forskjellige generasjoner av Focus, overføringen er ikke spesielt jevn eller innbydende fordi den kan riste og noen ganger til og med grøsse på en voldelig måte. Ford sier at «en grad av vibrasjon, eller grøsser, når den helt nye automatiske girkassen opererte med lav hastighet,» og sa det var, «lik det som oppleves med en manuell girkasse.»

Imidlertid er ikke alle overbevist om at disse problemene er så lite som Ford vil at du skal tro.  Mange eiere har klaget over disse eksakte problemene, men på en måte der bilen føles utrygg, ustabil og ofte på randen av stalling.  Fordi disse problemene ofte opplevesunder akselerasjon, hvis du stopper i et travelt kryss, kan du bli bakvendt veldig enkelt.

  Problemer med Fiat Ducato 2.3 Multijet-motoren

Noen sier at dette til og med førte til at transmisjonens clutch sviktet helt og etterlot dem strandet på siden av en vei. Uansett hva en Ford-forhandler kan fortelle deg, bør du få overføringen din sjekket fordi altfor mange eiere klaget over at disse problemene til slutt resulterte i noe mer alvorlig.

Ford Focus overføring nøling problemer

Ford Focus-overføringen er også kjent for å gli eller nøle mens  du går gjennom gir. Ifølge erfarne Ford-mekanikere er disse problemene direkte forbundet med enten transmisjonsvæskeforurensning eller  overføringens kontrollmodul.  Begge disse krever at du handler raskt, ellers kan overføringen mislykkes helt.

Når det gjelder væskerestatninger, bør disse gjøres i henhold til Fords anbefalinger. Du kan rett og slett ikke glemme å gjøre disse som forurenset overføring væske kan drepe overføringen helt som betyr at en ny overføring er i orden og de har en tendens til å koste altfor mye penger.

Kontrollmodulen kan enkelt byttes ut, eller noen ganger kan til og med en enkel tilbakestilling løse problemet.  Alt i alt kan se fikses uten for mye problemer, men sørg alltid for å erstatte og skylle overføringsvæsken når det er nødvendig.

Delen Vanlige spørsmål

Bør jeg kjøpe en Ford Focus?

Hvis du vil ha en fairly rimelig, men relativt pålitelig moderne hatchback som kan seat fire personer uten problemer, er Ford Focus et godt valg.  Det er mange hatchbacks der ute, men Focus ser ofte ut til å være et av de mest populære valgene der ute.  Årsaken til det er simply fordi Focus er en veldig avrundet bil.

  Fiat Panda GPL problemer

Det er virkelig synd at Ford bestemte seg for å avvikle det, spesielt når du vurderer at Focus RS var en av de mest spennende og mest dyktige varme hatchbacks der ute.

Hvor mye koster det å fikse en Ford Focus-overføring?

Gjennomsnittlige Reparasjonskostnader for Ford Focus-overføring varierer mellom $ 1,500 og $ 2,500 for en ny clutch. En helt ny overføringsenhet vil sannsynligvis koste deg mellom $ 3,500 og $ 5,000.  Noen mennesker er til og med villige til å gå for en brukt Focus-overføring som noen ganger kan være en god ide, men det kan også ofte være en veldig dårlig idé.

Uansett hvilken vei du bestemmer deg for å gå, må du sørge for å holde overføringen i optimal tilstand hvis du vil at den skal vare betydelig.

Hvilke Ford Focus-modeller lider mest av overføringsproblemer?

Som nevnt i mange fora og diagrammer på nettet, ser Ford Focus-modellene fra 2012 til 2016 ut til å være de som opplever overføringsproblemer mest.  Det er ikke å si at disse modellene bør unngås, men heller ikkelue du trenger å betale ekstra oppmerksomhet til overføringen hvis du er interessert i å kjøpe en Ford Focus fra denne epoken.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter