Vanlige problemer med Audi A7

Audi A7 problemer & feil

Den Audi A7 er en mer stilig versjon av den elskede Audi A6 fire-dørs sedan. Dette betyr at A7 tar Audi A6-plattformen og gjør den til en slankere firedørs kupé med rammeløse dører. Audi gjorde dette for å gjøre A7 til en konkurrent til Mercedes CLS og BMW 6-serien Grand Coupe som disse bilene var utrolig populære for noen år siden.

I dag lever vi i en tid dominert av SUV-er og crossovers, og disse bilene tok noe av et sidesteg. Uansett er de fortsatt noen av de mest imponerende modellene disse tre legendariske bilprodusentene tilbyr, og A7 kan like gjerne være den beste av de tre.

Imidlertid er ingen bil perfekt, og A7 er definitivt ikke det. Dette betyr at det er komplekst og fullpakket med mange delikate elektriske og mekaniske systemer som er kjent for å bryte etter en stund. Derfor, hvis du vil eie en A7 og du vil at den skal vare uten å desimere lommeboken din, må du opprettholde den i henhold til Audis anbefalinger.

De vanligste Problemene med Audi A7 er relatert til motoren, elektronikk, girkasse, hastighetskontrollsensorer for kjøretøy og problemer med differensialen.  De fleste av disse kan stoppes med forebyggende vedlikehold, men ikke alle av dem.

Audi A7 – Motor problemer

Den Audi A7 kommer med en haug med motoralternativer som starter fra en 200hp V6-motor og beveger seg helt opp til twin-turbocharged V8s med oppover 600hp.  Mange motorvalg betyr mange forskjellige motorproblemer, men de fleste A7-motorer ser ut til å fungere helt fint. Imidlertid er 3.0L V6-motorer kjent for timingkjedeproblemer som må løses så fort som mulig, ellers kan de ødelegge hele motoren.

  BMW Steptronic overføring problemer

Andre motorproblemer er relatert til potensiell overoppheting forårsaket av en defekt termostat eller oljelekkasjer som er mer til stede på eldre A7-modeller. Uansett er disse motorene solide og skal kunne vare lenge, men sørg for å gjøre din egen del og opprettholde dem så godt du kan.

Audi A7 – Elektriske problemer

Ikke-motoriske elektriske problemer er et vanlig trekk ved A7, og de vanligste elektriske problemene A7 lider av er forbundet med dekktrykksensorer, soltakproblemer, infotainmentsystemproblemer og ulike problemer med telefontilkobling i bilen som Bluetooth handsfree streaming.

Dessverre er elektriske problemer på eldre A7-modeller mye vanligere, sannsynligvis fordi disse systemene har sett mye bruk i løpet av levetiden til en A7. Audi lager noen av de mest komplekse bilene i disse dager fordi de kommer med funksjoner du rett og slett ikke finner på de fleste biler i disse dager. Audi elsker teknologi, men teknologien er delikat og kan forårsake mye hodepine.

Audi A7 – Overføring problemer

Den Audi A7 er tilgjengelig med enten et dreiemoment omformer automatisk girkasse eller en DCT dual-clutch S-Tronic girkasse, og det virker som DCT S-Tronic er den som er mer sta. Ulike eiere har klaget over at bilen blir nervøs og treg, spesielt når man manøvrerer A7 ved lavere hastigheter eller på en skråning / nedgang.

Tiptronic automatgir er mye jevnere, men det klarer ikke å skifte gir så fort som noen eiere ønsker det til. Alt i alt er disse problemene for det meste ned til programvare, noe som betyr at oppdatering eller resetting modulene kan fiksem.

  Vanlige Jeep 2.0 turbo problemer

Audi A7 – Kjøretøy Hastighet Kontroll sensor problemer

A7 kommer med en rekke avanserte førerassistansesystemer som er designet for å holde deg trygg og gjøre livet ditt mye enklere på daglig basis. Men når disse systemene mislykkes, gjør de det motsatte og gjør livet ditt mye vanskeligere. Eiere har uttalt at noen av disse systemene er altfor påtrengende og til og med kan forårsake en ulykke.

De fleste av disse problemene kan også løses med programvareoppdateringer, men noen ganger må du erstatte maskinvarekomponenter fordi programvareoppdateringer bare kan gjøre så mye.

Audi A7 – Diffeleiesaker

A7lider også noen ganger av  problemer relatert til differensialen, nærmere bestemt, rare lyder som kommer fra differensialen.  Hvis du hører klumping, sliping eller sutrelyder, er sjansen stor for at A7 opplever differensialproblemer som må  løses så snart som mulig, ellers  kan y forårsake ytterligere skade.

Hvis dekkene dine har ujevnt på seg, bør du også sjekke differensialen. Noen sier at disse problemene er ned til diffen som ikke blir smurt godt nok, men sørg for å ta A7 til en mekaniker for å være 100% sikker.

Delen Vanlige spørsmål

Er Audi A7 bedre enn Audi A6?

Den Audi A7 er den mer stilige versjonen av A6 og den kommer med bedre utstyr rett fra fabrikken. A7 får ikke 4-sylindrede motorer mens A6 gjør det, A7 kommer ikke uten LED-lys, mens A6 gjør det. Dette betyr at selv den mest grunnleggende A7 er en relativt velutstyrt bil.

På den annen side kan en nesten $ 15,000 forskjell mellom de to gi deg stort sett alle alternativene du ønsker. Svaret på dette spørsmålet koker ned til dine personlige preferanser. Det er også verdt å nevne at A6 er litt romsligere på baksiden, og at den også kommer i eiendomsform mens A7 kommer med en mer praktisk hatchback-koffert.

  Er Audi S6 en god bil?

Hvor mange miles vil en Audi A7 vare?

Audi A7 skal kunne vare minst 200,000 miles uten å trenge store overhalinger. Mange  Audi-spesialister oppgir at 10-15 års konstant bruk ikke skal belaste A7 for mye hvis du tar godt vare på det.

Som sådan, med riktig vedlikehold og en rimelig mengde stress, bør A7 kunne vare mye lenger enn 200,000 MILES. Audi vet at mange bruker A7 for langdistansereiser, og det er derfor de sørget for at bilen kan gjøre det i lang tid.

Er SUV-er mer populære enn sedans?

SUVer er mye mer populære enn sedans i disse dager, og bare crossovers kan true dominansen av SUVer. Det er derfor mange merker rundt om i verden investerer mesteparten av pengene sine i å pumpe ut nye SUVer, og det er derfor mange merker også har avviklet mange sedaner og spesielt 2-dørs kupéer og kabrioleter.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter