Beste Audi familiebil med 7 seter

Beste Audi familiebil med 7 seter

Seve n-seters familiebiler er laget for store familier og er designet for å være store, romslige, trygge og fylt med alle slags lagringsplasser og familieorienterte dingser. Den eneste Audi som tilbyr syv seter, for nå, er Audi Q7 til den etterlengtede Audi Q9 kommer ut.

Q7 er den største Audi SUV og det kommer ikke med syv seter som standard. Med syv seter på plass, er Q7 komfortabelt i stand til å pakke inn 5 voksne og to barn i ryggen som er perfekt i tråd med alle de andre bilene fra dette segmentet som Mercedes GLE, Land Rover Discovery og BMW X5.

Den første generasjonen av Q7 ble utgitt på midten av 2000-tallet, og andre generasjon ble utgitt i 2017. Andre generasjons post-facelift Q7 ble utgitt for et år eller to siden, noe som betyr at den snart kommer til å bli erstattet med en helt ny modell.

Q7 er en veldig god familiebil som betyr at den er stille, komfortabel, trygg, enkel å kjøre og fullpakket med familiefunksjoner som lett tilgjengelige IsoFix-monteringspunkter på nesten alle seter, underholdningspakke baksetet, vidåpne dører, barnelåser og et stort lasteområde.

Hvorfor finnes det syv-seters biler?

Så langt som syv-seters biler går, kan du velge mellom mellomstore SUV-er, SUVer i full størrelse og minibusser.  Det mellomstore SUV-segmentet er det mest populære syv-seters bilsegmentet, men det er ikke i stand til å matche SUVer og minibusser i full størrelse for passasjerplass. Biler som Q7 var ikke opprinnelig ment å være tilgjengelige med syv seter, men bilprodusenter bestemte seg for å gjøre det fordi ikke alle stadig bruker syv seter.

  Vanlige problemer med Audi A1

Q7, Mercedes Benz GLE, og BMW X5 er de tre mest populære tyske utøvende mellomstore SUVer med syv seter, og bare en liten del av disse kjøpes med syv-seters alternativet.  SUVer som disse eksisterer fordi bilprodusenter er i stand til å utvide markedsappellen til disse, men de ofrer plass til å gjøre det.

SUVer i full størrelse som Mercedes Benz GLS, BMW X7, Chevy Suburban og Cadillac Escalade er de største SUV-ene du kan kjøpe i disse dager. Å pakke syv seter i disse SUV-ene gir enda mer mening fordi de er store nok til ikke å lide når det gjelder passasjerplass.

Minivans er de beste syv-seters bilene fordi de gjør bruk av tilgjengelig plass best. De er også best når det gjelder familievennlige funksjoner, samtidig som de er de sikreste.

Audi Q7 – Er det en god familiebil?

En god familiebil tilbyr noen forskjellige fordeler som plass, sikkerhet, komfort og forskjellige familievennlige dingser. Q7 tilbyr en overflod av plass med bare 5 seter i bruk, noe som betyr at lasterommet til Q7 er klasseledende. Men hvis du senker ned den tredje raden med seter, blir lasterommet litt mer begrenset.

Når det gjelder direkte sitteplasser, mangler den første og andre raden med seter nesten aldri plass, men den tredje raden er bare brukbar for barn.  Sikkerhetsmessig er Q7 der den er fordi den kommer med alle de 21 sikkerhetsfunksjonene fra 2000-tallet, samtidig som den er en 5-stjerners sikkerhetsrangert bil.

Q7 er også en stille og komfortabel bil, noe som betyr at det å sovne i Q7 er så enkelt som det blir, noe barna dine sannsynligvis vil sette pris på.  Kjørekvaliteten på Q7 er best når bilen er utstyrt med luftfjæring, uten den er det ganske fast SUV.

  Audi e-tron GT pålitelighet

Når det gjelder familieapparater, er Q7 tilgjengelig med bakseteunderholdning, IsoFix-monteringspunkter på nesten alle seter, individuell bakdørslåsing, luftventiler på søylene, justerbar kjørehøyde, mange USB-porter og mange innvendige cubby-rom.

Kommer Audi Q9 til å bli en familie SUV?

Mercedes Benz GLS og BMW X7 er nå de to største og mest luksuriøse tyske executive suvs i full størrelse. X7 kom først ut for noen år siden, mens Mercedes GLS/GL har eksistert siden 2006.  Vi vet alle hvor konkurransedyktige disse tre merkene er, så det er bare et spørsmål om tid før Audi slipper sin egen SUV i full størrelse, Audi Q9.

Dømmer etter tilgjengelig informasjon, Q9 kommer til å være den største, dyreste, mest komfortable og mest luksuriøse Audi SUV til dags dato. Dette betyr at det går direkte mot GLS og X7 for å bli den beste familie-SUV-en på planeten.

Delen Vanlige spørsmål

Er Audi Q8 tilgjengelig med syv seter?

Den Audi Q8 blir ikke tilbudt med syv seter, og det er sannsynligvis aldri kommer til å være fordi chassiset som det er basert på aldri var ment å komme med syv seter. Hvis Q8 skulle tilby syv seter, ville de baksetene være ekstremt trange takket være Q8s skrånende taklinjedesign.

Videre er Q7 allerede tilgjengelig med syv seter, så det er egentlig ikke nødvendig for Q8 å være en syv-seters SUV.  Q8 er posisjonert som en mer ungdommelig, mer moderne tilnærming til å bygge en SUV.

  Polestar vs Audi pålitelighet - som er bedre?

Bør jeg kjøpe Audi Q7?

Hvis du er interessert i å kjøpe en stor familie SUV, Audi Q7 er faktisk en bil du bør vurdere. Først av alt er det den største og mest romslige Audi SUV som i seg selv gjør det utrolig konkurransedyktig.  Dagens Q7 er den beste av dem alle, mens 1m gen Q7 er den verste.

Hvis du er interessert i å kjøpe Q7, bør du fokusere oppmerksomheten på den nåværende post-faceliftandre generasjonen fordi det er det beste fra alle perspektiver, bortsett fra prisen selvfølgelig.

Når kommer Audi Q9 ut?

Ifølge tilgjengelige data, Audi Q9 kommer sannsynligvis til å se dagens lys veldig snart, men det er noen bilder av det allerede ruller rundt Kina.  Dette betyr at Q9 sannsynligvis er rundt hjørnet, og vi bør forvente at det vil falle selv i 2022.

Alt i alt vil Q9 sannsynligvis være en av de mest spennende SUV-ene i år, så hvis du vil ha en familie-SUV og du ikke har det travelt, bør du vente en stund før Q9 ser dagens lys.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter