Vanlige problemer med Audi S7

Audi S7 problemer & feil

Audi S7 bygger bro mellom den «vanlige» Audi A7 og den mer ytelsesorienterte Audi RS7.  Derfor er S7 ikke så spennende som RS7, men det er mer behagelig enn RS7. Grunnen til at S7 eksisterer er at mange mennesker ikke vil at alle andre skal vite at de eier en ytelsessedan.

Mange entusiaster tror at et merke av en ekte rask Audi sedan er en sovende utseende. En bil som er rask og kraftig, men ingen uinnvidd person kunne noen gang fortelle at det er noe annet enn bare en vanlig A7. Så hvis du er en av de menneskene som ønsker å gå fort, men ubemerket, den 450hp Audi S7 er den perfekte bilen for deg.

Pålitelighetsmessig er det imidlertid ingen slike ting som perfekte biler, da alle av dem er tilbøyelige til å bryte til slutt, og S7 er ikke annerledes. S7 opplever problemer med overføringen, overdreven oljeforbruk, motoren, problemer med ikke-motor elektrisk eller differensialproblemer.

Den eneste måten du kan nyte en S7 i flere tiår uten å bekymre deg for å betale massive reparasjonsregninger, er å alltid holde deg oppdatert på bilens essensielle vedlikehold. Gjør alle nødvendige tjenester som må gjøres før de faktisk «trenger» å bli gjort. Dette betyr å holde alle bilens essensielle systemer og komponenter i best mulig form.

Audi S7 – Overføring problemer

Den Audi S7 kommer med Audis Tiptronic 8-speed dreiemoment omformer girkasse som har eksistert en god stund. Jada, Audi gjorde ganske mye for å gjøre Tiptronic der den er i dag, men det er fortsatt noen problemer Tiptronic girkasse opplevelser ganske ofte.  For eksempel  kan spolen noen ganger unnlate å kontrollere strømmen av overføringsvæske gjennom overføringen.

  Vanlige problemer med Ford Kuga

Clutchen kan sette seg fast, dreiemomentomformerlagrene kan bli utslitte, og hele girkassen kan til og med noen ganger lekke olje.  Dette betyr ikke at Tiptronic funnet i S7 er dårlig, men heller at det ikke er så solid som i mange andre Audi-modeller, spesielt de med mye mindre kraft og dreiemoment.

Audi S7 – Overdreven oljeforbruk

Fordi Audi S7 er en så kraftig og dyktig bil, og fordi europeiske luksusbiler vanligvis drikker olje med to sugerør, ser S7 ut til å bruke opptil en kvart olje hver 2000 miles. Audi anser høyt oljeforbruk når en av bilene deres brenner en liter olje hver 2000 miles, men selv på 2000 miles er det ikke vanlig.

Audi S7 – Motor problemer

Den Audi S7 er noen ganger kjent for å oppleve problemer med motoren, mer spesifikt motoren banker, tennplugg problemer, tenn spole problemer, eller problemer med karbon avleiringer på manifold. Det er verdt å nevne at karbonoppbygging på manifolden mer eller mindre bare er reservert for forrige generasjons S7-modeller som brukte en V8-motor.

Uansett er V6 funnet i dagens S7 mye bedre, og det ser ut til å holde seg veldig bra. Det trenger vedlikehold, spesielt oljeoppfyllinger, men hvis du gjør alt du kan, vil det ikke forlate deg strandet.

Audi S7 – Electrical problemer

Den Audi S7 er en veldig kompleks bil som betyr at den kommer med et bredt utvalg av funksjoner som er designet for både å holde deg trygg og holde deg underholdt. Imidlertid er mange av disse kjent for å mislykkes, spesielt på eldre S7-modeller.

  Audi Q8 pålitelighet

For det første kan MMI-infotainmentsystemet noen ganger feile, og det samme kan ryggekameraet. Telefontilkobling ser ut til å være et problem med eldre biler også. Kjøretøyets hastighetskontrollsensorer er også noen ganger utsatt for funksjonsfeil, noe som kan være en veldig farlig situasjon.

Audi S7 – Differensial problemer

Den Audi S7 kommer med en beefed-up sport differensial som noen ganger er kjent for å mislykkes og bilen selv spørs opp advarselen sier at det er et problem med differensialen. Dette problemet påvirker også for det meste eldre Audi S7-modeller, men det er noen tilfeller der selv de nyeste A7 / S7-modellene lider av lignende problemer.

Hvis du hører noen banke, dunke eller sutre fra under bilen, er sjansen stor for at differensialen din er skylden. Uansett, sørg for å ta S7 til en forhandler for å komme til bunns i problemet, da en defekt diff ikke er noe du vil ha på en ytelsesbil av noe slag.

Delen Vanlige spørsmål

Er Audi S7 et godt kjøp?

Den Audi S7 kan være et godt kjøp hvis du ønsker å inngå kompromisser mellom å ha en latterlig 600hp RS7 og å ha bare en vanlig Audi A7.  S7 passer perfekt til gapet, da det tilbyr 450hp mens den fortsatt er relativt fyldig. RS7 er rett og slett for vill for mange mennesker, mens den vanlige A7 ikke er en ytelsesbil i det hele tatt.

Men hvis du vil ha den beste Audi A7-modellen du kan få, og du er villig til å betale for den, RS7 er det bedre kjøpet. På den annen side, hvis du bare vil ha en Audi A7 og du ikke bryr deg om ytelse i det hele tatt, vil den vanlige A7 gjøre susen.

  Problemer med klimaanlegget i Fiat 500L

Er Audi S7 bedre enn Audi S6?

Disse to bilene er nesten identiske, men det er noen viktige forskjeller verdt å snakke om. For det første koster S7 mer, men det kommer bedre utstyrt fra fabrikken, og derfor er prisforskjellen ikke så betydelig i virkeligheten. For det andre vil de fleste være enige om at S7 rett og slett ser bedre ut.

Imidlertid er Audi S6 tilgjengelig i både sedan- og eiendomsformer som  ikke er noe du kan få fra S7.

Hvor lenge kan Audi S7 vare?

Audi S7 kan vare minst 200,000 miles uten å trenge store overhalinger. Noen eiere har til og med uttalt at deres eldre S7-modeller komfortabelt tråkket inn i det 300 000 kilometer lange territoriet. Dette betyr at det er viktigere å vedlikeholde en bil enn det er å lese nettfora om hvor lenge en bil kan vare.

Det er nesten umulig å si sikkert hvor lenge en individuell bil kan vare, men du kan sørge for at S7 varer så lenge den kan hvis du opprettholder den godt nok.  Hvis du ikke gjør det, vil du ikke kunne nå 200 000 miles i det hele tatt.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter