Vanlige problemer med Audi SQ8

Audi SQ8 problemer & feil

Den Audi Q8 er det siste tilskuddet til Audi SUV familien og er trolig den beste Audi SUV penger kan kjøpe. Q8 ser fantastisk ut innvendig og ut, og den kommanderer en vei tilstedeværelse Q7 rett og slett ikke kan  berøre.  Men hvis stil er ingenting for deg uten substans, bør du fokusere oppmerksomheten på enten Audi SQ8 eller Audi RSQ8.

Disse to er de mest dyktige Audi Q8 varianter som også gjør dem flaggskip Audi SUVer for øyeblikket. RSQ8 er et monster som deler det meste av sine understøttelser med Lamborghini Urus mens SQ8 er not dempet på noen måte, men er mer komfortabel og mer skreddersydd for daglig kjøring og cruising.

Når det gjelder pålitelighet, er SQ8 anstendig, men det kan være bedre siden det koster mye penger å både kjøpe og kjøre.  De vanligste Audi SQ8 problemer er knyttet til bilens uvillighet til å starte, sakte akselerasjoner, bakaksel misalignment, foran suspensjon bushings problemer, og problemer med bilen går gjennom dekk sett som gal.

De fleste av disse problemene kan løses proaktivt gjennom forebyggende vedlikehold , mens noen er en vanlig forekomst på SQ8-modeller uansett kjørelengde. Uansett, hvis du er ute etter en brukt SQ8, må du huske å finne en som har blitt holdt i god stand siden den forlot fabrikken.

Audi SQ8 problemer starter opp

Mange eiere klager over at SQ8 ikke er villig til å starte opp, og at det er ganske mange mulige årsaker til at det er tilfelle.  Noen få eiere har rapportert at nøkkelfoben er kjent for å miste strømmen tidlig, noe som deaktiverer bilens nøkkelfrie go-funksjon. Andre problemer som hindrer deg i å starte bilen opp som blåste sikringer, problemer med startmotoren, problemer med generatoren eller problemer med batteriet.

  Audi S3 pålitelighet

Disse bilene er komplekse, og de har mange funksjoner på seg, og mange av dem kjører selv når bilen er slått av. Dette betyr at batteriet i SQ8 må drive en haug med systemer hele tiden som kan skade batteriet over tid.

Audi SQ8 sakte akselerasjon problemer

Problemer som dårlig akselerasjon er ikke bare stressende og irriterende, men kan også være farlige hvis de oppstår i travle kryss eller under forbikjøring. Dessverre ser SQ8 ut til å være en av de bilene som opplever enten et plutselig tap av strøm eller en treg akselerasjon uten en åpenbar årsak, noe som betyr at det kan skje ut av ingensteds.

Årsaken til at dette skjer er et tilstoppet luftfilter, en defekt / skitten masseluftstrømsensor, et tilstoppet drivstofffilter, problemer med cats eller defekte O2-sensorer.  Alt i alt, sørg for å inspisere bilen gjennom hele for å se om det er noen indikasjoner på at bilen kan lide av disse i nær fremtid.

Audi SQ8 bakaksel feiljustering

Audi SQ8 og mange andre Audi ytelse og ikke-ytelse modeller var en del av en tilbakekalling for noen måneder siden på grunn av problemer knyttet til en feil justert bakaksel. Denne feiljusteringen kan føre til at akselen legger press på mange andre systemer og dekkene også, noe som kan forårsake alle slags problemer og til og med øke sjansene for å ha en ulykke.

Hvis du er ute etter en brukt SQ8, vær oppmerksom på bilens justering, da dette også kan føre til at dekkene slites ut for tidlig.  Mange komplikasjoner kan oppstå fra dårlig akseljustering, og mange av dem kan påvirke bilens repair-evne nedover linjen, noe som ikke er noe du vil ha fra en bil som koster så mye som SQ8 gjør.

  Er Audi TT en god bil?

Audi SQ8 foran suspensjon foringer problemer

Både Audi SQ7 og Audi SQ8 lider av å være veldig tunge, noe som kan føre til for tidlig bushing forverring som uunngåelig fører til at de som trenger å bli erstattet tidlig i bilens levetid.  Disse er enda mer vanlige på biler som har blitt kjørt på en mer aggressiv måte fordi foringene er de som tåler mest stress under vektoverføring.

Alt i alt, sørg for å inspisere disse når du går for å erstatte dekkene dine eller enda raskere hvis du er noen som foretrekker å kjøre aggressivt.

Audi SQ8 for tidlig dekk slitasje problemer

Den Audi SQ8 er en ytelse SUV som betyr at den får 22-tommers hjul rett fra fabrikken. Selv om disse ser fantastiske ut, er de notorisk dyre, noe som betyr at dekkene som er montert på disse hjulene også er veldig dyre. Vi har allerede nevnt at SQ8 ble tilbakekalt for potensiell bakakselfeiljustering som dreper dekk for tidlig.

Alt dette fører til en konklusjon om at SQ8 kan spise gjennom dekk som om det ikke er noens virksomhet. Disse dekkene koster en liten formue, og de kan også øke sjansene for å krasje hvis dekkene dine ikke alltid er så gode som de burde være.

Delen Vanlige spørsmål

Er Audi SQ8 bedre enn Audi SQ7?

Det kommer an på hva du vil ha fra en bil. Hvis du foretrekker plass, praktisk og å være under radaren, er SQ7 det bedre valget. Også, hvis du foretrekker en klassisk boxy SUV-form, er SQ7 et klart valg her. På den annen side er SQ8 den som får hvis du vil ha den mer stilige og mer ønskelige SUV-en, selv om den ikke er så praktisk.

  Elektriske problemer med Volvo XC60

Det er verdt å nevne at disse to er nesten identiske på innsiden, bortsett fra bakseteplassen som er mye verre enn SQ8.

Er Audi RSQ8 bedre enn Audi SQ8?

Den Audi RSQ8 er den sprøeste og dyreste Audi SUV penger kan kjøpe og er mye mer aggressiv og ytelsesorientert enn SQ8.  Etter min mening ser SQ8 bedre ut fordi RSQ8 er litt for lav ned til bakken, og det fungerer på en eller annen måte ikke så bra som den vanlige SQ8 gjør.

RSQ8 er faktisk bedre enn SQ8, og det er åpenbart, men det er ingenbil jeg ville gå for.

Er Lamborghini Urus basert på Audi Q8?

Ja, Lamborghini Urus og Audi Q8 deler en haug med deler med hverandre mens Audi RSQ8 selv deler motoren og girkassen med Lamborghini Urus. Dette betyr at Urus og RSQ8 er like, men Urus er den mer aggressive versjonen med mer grunt, stil og er mye dyrere.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter