Er Audi TT en god bil?

Er Audi TT en god bil?

Den Audi TT er en 2-dørs sports coupe laget for de som ønsker å nyte en dynamisk kjøreopplevelse i en kompakt form faktor. TT har vært ute en god stund nå, men det virker som Audi sannsynligvis kommer til å grøfte det snart nok. Så, Er Audi TT en god bil?

Det kommer an på hva du vil ha fra en bil. Hvis du elsker kompakte, stilige, dynamiske biler med mye avansert teknologi, er TT bra for deg. Men hvis du ikke er i kompakte sportsbiler, vil TT ikke være en bil for deg. Uansett er det et veldig godt satt sammen produkt som lover spenning, luksus og en følelse av anledning.

Motorene som tilbys er rikelig, TT kommer i noen forskjellige kroppsstiler, og interiøret er kledd med avanserte materialer og skarpe designinnslag. Reliability-wise, TT er anstendig, men bare hvis du opprettholder det godt nok. Verdiene av disse er ikke spesielt stabile, da 2-dørs kompaktbiler sakte er på en død.

Praktisk er også et ømt punkt for TT fordi det bare tilbyr 2 dører, bare 2 seter og en ganske mangelfull koffert. Uansett, hvis du vil vite mer om TT, må du huske å lese denne artikkelen.

Audi TT – Drivverket

TT kommer i noen forskjellige 4-sylinder turbocharged bensin-drevne varianter og en rask 5-sylindret baby Audi R8-motor som både høres og kjører utrolig bra. Inngangsnivået TT kommer med en 2.0L 4-sylinder turbocharged motor som tilbyr mellom 200hp og 320hp for den kraftigste 4-sylindrede TT S-modellen.

Den range-topping Audi TT RS har en 400hp 2.5L 5-sylinder motor som er absolutt en klasse leder i mange henseender.  TT RS kan nå 60 mph fra en stillstand på rundt 3,5 sekunder og nå en begrenset topphastighet på 155 mph.  TT RS gjør også kvartmila på under 12 sekunder, noe som virkelig er prisverdig.

  Er Audi SQ7 en god bil?

Alle disse motorene er paret til en 7-trinns S-Tronic dual-clutch boks og Audis proprietære Quattro AWD-system. Effektivitetsmessig maksimerer TT på rundt 30MPG, mens RS-modellen for rekkeviddepålegg er betydelig worse.

Audi TT – Design og chassis

Audi TT ble først introdusert på slutten av 1990-tallet, og første generasjon TT så aldri så attraktiv ut. Den nyeste TT inkorporerer et mye skarpere designspråk som gjør at bilen føles mer spennende og oppmerksomhetssøkende. Interiøret er designet veldig bra, spesielt Virtual Cockpit som fortsatt er den beste digitale målerklyngen i bransjen.

TT RS er den som får hvis du elsker å kjøre fordi den er lavere til bakken og fjæringen er stiv, men ikke straffende i det hele tatt. TT er en liten bil med et sporty chassis, slik at den føles opp på tærne selv mens den står stille.

Audi TT – Pålitelighet og vanlige problemer

Pålitelighetsmessig er TT mer eller mindre som alle andre Audi, noe som betyr at det kan vare lenge hvis du opprettholder det godt nok.  Disse bilene er faktisk høyt vedlikehold, men det følger med territoriet, da dette tross alt er luksusbiler.

De vanligste TT-problemene er knyttet til motoren, fjæringen, styresystemet, elektronikken og bremsene .

Audi TT – Verdi og praktisk

TT starter på rundt $ 50,000 for en barbeint inngangsnivåmodell, mens en rekkevidde-topping velutstyrt RS-modell koster rundt $ 80,000 XNUMX. For denne typen penger får du en ekte Audi luksusopplevelse, men det stopper ikke bilen avskrevet som gal.

  Audi A3 Pålitelighet

Praktiskmessig er TT veldig dårlig, da den bare har 2-dører, 2-seter og liten bagasjerommet. Interiøret er også relativt begrenset, spesielt for høyere drivere som sikkert vil føle seg klaustrofobiske.  Som daglig sjåfør kan TT gjøre for noen som vanligvis reiser alene eller noen som er villige til å inngå kompromisser.

Delen Vanlige spørsmål

Bør jeg kjøpe Audi TT?

Vel, etter å ha lest denne artikkelen bør du ha en rettferdig vurdering hvis bilen passer for deg eller ikke. Men siden hovedaspektet ved å kjøpe noe er prispunktet, må du huske på at du betaler seriøse penger for en bil som ikke er i stand til å tilby så mye. Bortsett fra hvis du er en stor Audi 5-sylinder vifte og du verdsetter ytelse over sunn fornuft.

Alt i alt er din personlige mening det som skal veilede deg mens du bestemmer deg for om du skal kjøpe bilen eller ikke. Vi kan bare si at TT er en godt avrundet pakke for de som er villige til å gå på akkord med verdi, og enda viktigere, praktisk.

Er Audi TT tilgjengelig som kabriolet?

Den Audi TT kommer i konvertibel form og noen markeder foretrekker kabriolet over kupé. Den konvertible TT er enda mer kompromittert når det gjelder praktisk, og som sådan er et mye tøffere salg. Imidlertid, hvis du kan passe og du liker bilen generelt, er det ingen grunn til at du ikke bør ta en ut for en prøvekjøring.

  Vanlige problemer med Audi RSQ8

Den konvertible modellen kommer vanligvis til en premie på $ 4,000 til $ 5,000 over kupéen, noe som absolutt er en tur.  Det er også verdt å nevne at TT RS kommer i konvertibel form som bare viser at kabrioleten er like populær som kupéen.

Kommer Audi til å avvikle TT?

Audi begynner å revurdere modellmarkedsstrategien fullstendig, og det virker som om de grøfter ganske mange modeller i den ikke altfor fjerne fremtiden mens de legger til flere elbiler, SUVer og crossovers. Dette er en pågående trend i hele bransjen, så Audi spiller bare rollen.

Som sådan har Audi nylig sagt at de kommer til å avvikle TT og sannsynligvis erstatte den med noe mer «emosjonelt» og større. Vi er ikke sikre på om etterfølgeren til TT kommer til å være elektrisk eller ikke, men vi elsker sikkert flere sportsbiler på veiene.  TT-tiden har dessverre gått, og det er åpenbart i det øyeblikket du ser på salgslistene.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter