Vanlige problemer med Audi TT

Audi TT problemer & feil

Den Audi TT er en luksuriøs 2-dørs kupé laget for de som ønsker å nyte en premium Audi opplevelse med en dash av sportiness og stil. Noen anser TT for å være en kvinnes bil eller en frisørs bil, men dette er langt fra sannheten, da TT er en veldig god bil totalt sett. Den kommer med flotte motorvalg, inkludert en rask 5-sylindret motor, AWD og mange luksuriøse funksjoner overalt.

Når det gjelder pålitelighet, er TT mer eller mindre som alle andre Audi der ute. Dette betyr at det koster ganske mye penger å vedlikeholde, men hvis du opprettholder det, vil det vare. Hvis du mislykkes med ditt vanlige vedlikehold, vil bilen oppleve problemer som potensielt kan ødelegge hele eieropplevelsen.

De vanligste Audi TT-problemene er knyttet til styresystemet, elektronikken, motoren, fjæringen og bremsene. De fleste av disse er relatert til mangelfullt vedlikehold, men noen av dem vil sannsynligvis skje selv om du vedlikeholder bilen tilstrekkelig.

Dette kommer med territoriet som biler som dette er fullpakket med mange funksjoner som dessverre er unnværlige. Uansett betyr dette ikke at Audi TT er en dårlig bil, tt kan være en perfekt bil hvis du er ute etter en 2-dørs stilig kupé.

Audi TT – Styresystem problemer

Ifølge ulike Audi-spesialister lider TT noen ganger av styringssystemrelaterte problemer som å høre forskjellige bankende lyder. Denne bankende lyden blir vanligvis mer overdrevet mens du snur deg, og jo skarpere du snur deg, blir more merkbar den blir.

Hvis du er en av de menneskene som opplevde dette, er du sannsynligvis klar over atforingene  dine er utslitte.  Noen ganger må du også sjekke kontrollarmene, armhylsene og stabilisereers, da de også kan forårsake disse problemene.  Heldigvis er dette en enkel løsning,  og alle Audi-spesialister skal kunne gjøre det på kort tid.

  VW 1.8 TSI-motor Problemer

Audi TT – Elektriske problemer

Vi har allerede nevntt hpå Audi TT er fullpakket med mange luksuriøse funksjoner gjennom hele. Dettebetyr  at din daglige kjøreopplevelse er komfortabel, trygg og veldig underholdende. Disse funksjonene er imidlertid ikke laget for å vare evig, noe som betyr at TT ofte opplever forskjellige programvare- og maskinvareproblemer.

Vinduene kan slutte å fungere, infotainmentsystemet kan feile eller fryse, instrumentklyngen kan feilinformere deg, og telefontilkoblingspakken kan mislykkes helt.  For å fikse disse, må du for det meste gjøre en programvareoppdatering, tilbakestille eller noen ganger til og med erstatte en maskinvarekomponent.

Audi TT – Motor problemer

Den Audi TT er tilgjengelig med noen forskjellige motoralternativer og de to mest populære er 2.0L 4-sylinder motor og rekkevidde-topping 5-sylinder turbo.  Disse motorene kan noen ganger lide av misfiring som vanligvis er relatert til antennelsepåspoler. VAG er kjent for å ha motorer som ofte opplever motorspoleproblemer som trenger utskifting.

Andre motorrelaterte problemer er knyttet til luftmålerne som også må byttes ut på et tidspunkt.  Alt i alt er disse motorene relativt pålitelige, men er ikke helt fri for feil.

Audi TT – Suspensjon problemer

Audi TT er kjent for å ofte ha problemer med anti-roll bushings, og den enkleste måten hvordan man kan legge merke til dette er ved å gå over bratte støt og høre bankende lyder. Den eneste måten å fikse dette på er å erstatte foringene helt, og det bør løse problemet i lang tid.

  Vanlige problemer med Hyundai Accent

Hvis du foretrekker å kjøre på en dynamisk måte, vil du sannsynligvis støte på problemer med suspensjonen fordi dynamisk kjøring utøver ganske mye stress på fjæringskomponenter. Dette er tilfelle med mange performance-orienterte biler fordi de ikke er laget for å vare evig.

Audi TT – Problemer med bremsene

Ifølge mange Audi TT-eiere er bremsene på TT utsatt for squealing, spesielt mens de er kalde. Dette påvirker ikke nødvendigvis bremseytelsen, men det hemmer komforten ganske mye. Det er ikke det morsomste i verden å kjøre gjennom byen og høre bremsene dine skrike som gale.

Den enkleste måten å fikse dette på er å erstatte padsene i tide, da disse vanligvis er til stede når padsene nærmer seg slutten av levetiden.

Delen Vanlige spørsmål

Er Audi TT et godt kjøp?

Den Audi TT er et godt kjøp hvis du er den typen person som foretrekker 2-dørs kompakte kupéer. Den Audi TT RS er utrolig morsom å kjøre fordi det får en spennende 5-sylinder turbocharged motor som gjør TT RS føles som en baby Audi R8. Det er raskt, spennende, stilig og fullpakket med mange luksuriøse funksjoner overalt.

Imidlertid, hvis du ikke er den typen fyr som foretrekker denne typen biler, vil TT ikke være et verdighile-kjøp. Hvis du er en høy driver, kommer du heller ikke til å elske TT fordi den er kompakt og relativt mangler plass.

  Motorproblemer med Kia Sportage

Kommer Audi til å avvikle Audi TT?

Audi har offisielt bekreftet at de kommer til å avvikle TT i 2023. Audi sier at TT rett og slett ikke er hva en moderne kjøper ønsker, og at de kommer til å erstatte det med noe litt mer emosjonelt og større, muligens med fire dører.

TT kommer alltid til å være marmite bilen fra Audis utvalg fordi folk enten elsker det eller hater det. Imidlertid kan ingen benekte at TT RS ikke er en veldig kul bil, og at kjøreopplevelsen ikke er spennende.

Er Audi TT en jentes bil?

Så mange mennesker er hardt rammet av å si at biler som Audi TT, VW Beetle, og Fiat 500 er biler laget for kvinner. Det kommer som litt av en overraskelse fordi TT RS er tilgjengelig med en baby Audi R8-motor som gjør oppover 400hp og gjør 0-60mph på mindre enn 4 sekunder.

Det er ikke å si at kvinner ikke liker sportsbiler, men å ringe Audi TT en jentes bil er noe bare folk som aldri kjørte TT pleier å si.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter