Vanlige problemer med BMW 225xe

BMW 225xe problemer & feil

BMW 225xe er en perfekt familiebil som den kan være vert for opptil fem personer. Til tross for sin kompakte design føles 225xe som en BMW bak rattet. Men hva er noen av de vanlige problemene som BMW 225xe står overfor?

BMW 225xe Active Tourer PHEV kommer med flere problemer som enkelt kan håndteres av BMW servicesenter eller sertifisert tekniker. Noen av problemene inkluderer elektriske problemer, problemer med drivstoffklaffdeksel, svakt batteri, kortslutning med høy batterispenning og problemer med EVAP-systemet.

Hva er de vanlige problemene med BMW 225xe?

Problem med drivstoffklaffdeksel

Det første og vanlige problemet som BMW 225xe eiere gjennomgår er drivstoff klaff dekke problemet. Selv om BMW 225xe kommer med et håndtak som du skal trekke for å automatisk åpne drivstoffklaffdekselet, er det ikke alltid tilfelle. Flere 225xes har jammet og tvunget sjåføren til å ta saken i egne hender.

Drivstoffklaffdekselet leveres med en grønn ledning på siden som kan hjelpe deg med å trekke ut dekselet og drivstoff bilen din. Hovedårsaken til at dekselet syltetøy skyldes skade eller dårlig design. Hvis det er mekanisk skade, må du bruke ekstra kraft for å trekke dekselet åpent.

Problemer med drivlinjer

Selv om drivlinjeproblemet er vanlig på BMW 330e, kan det også oppstå på BMW 225xe. Drivverket består av flere deler, for eksempel girkasse, aksel, hjul og drivakseler som kan gå galt når som helst. Så når du hører noe morsomt støy fra bilen eller overføringslekkasjen, trenger drivverket en teknikers oppmerksomhet.

  Vanlige problemer med Fiat Pulse

Drivlinjefeil skjer vanligvis under tung akselerasjon, bratte skråninger eller rask akselerasjon. Den beste måten å diagnostisere et drivverk på er å få det skannet og problemet utbedret.

Elektriske problemer

BMWs er synonymt med elektriske problemer. BMW 225xe PHEV har også sine egne elektriske problemer. Et av de vanlige elektriske problemene som eiere av denne PHEV sannsynligvis vil møte er når de kjører og flytter girspaken til R eller D, de kan legge merke til en «P er ikke valgt» feilmelding og nekter å merke.

Bortsett fra denne feilmeldingen, har noen brukere også sagt at talekommandosystemet utløser seg selv gjentatte ganger. Dette kan imidlertid gjøres riktig enkelt ved å slå av alt og starte bilen på nytt. Sørg for å ha oppdatert programvare for å unngå slike mindre problemer.

Svakt batteri

En av de største utfordringene med å eie en plug-in hybridbil er at de har svake batterier. BMW 225xe er ikke et unntak, da batteriet også er svakt. Flere brukere har klaget over at batteriet mister lading etter å ha dekket flere miles. En bruker siterte at rekkevidden hans hadde redusert fra 50 miles til 24 miles på noen få år.

Plug-in hybrid biler som BMW 225xe hjelper sjåfører å bruke mindre på gass. Men når batteriets rekkevidde begynner å reduseres, er det viktig å bytte batteri for å fortsette å nyte mindre utgifter på drivstoff. Det eneste problemet er at kostnaden ved å bytte ut et plug-in hybridbatteri er dyrere enn for et standardbatteri.

  Alt om BMW dørlås aktuator problemer

Høyspenningsbatteri kortslutning

Et annet vanlig problem som BMW 225xe brukere står overfor er høyspenningsbatteri kortslutninger. Dette skyldes normalt urenheter basert inne i høyspenningsbatteripakken. Vær oppmerksom på at høy spenning i BMW 225xe er nødvendig for å drive motoren. Dessuten øker høyspenningen også effektiviteten.

Hvis BMW 225xe har en høyspenningsbatteri kortslutning, bør du ta bilen til nærmeste BMW-servicesenter for en sjekk. Selv om problemet er reparerbart, er det ganske kostbart.

Problemer med det fordampende utslippssystemet

Som de fleste plug-in hybrid biler, BMW 225xe kan også ha problemer med fordampende utslipp system. Arbeidet med fordampende utslippssystem (EVAP) er å lagre og avhende drivstoffdamp før de slippes ut i atmosfæren. Dette hjelper ikke bare miljøet, men bidrar også til drivstoffeffektivitet.

Men etter å ha kjørt BMW 225xe i flere miles, kan du begynne å ha EVAP problemer. Dette skyldes vanligvis en skadet slange eller ventil, eller en dårlig lekkasjedeteksjonslampe. Men med riktig vedlikehold og reparasjon, bør dette problemet ikke plage deg selv etter å ha satt på flere miles.

FAQ

Er BMW 225xe pålitelig?

Nei, BMW 225xe er ikke en pålitelig bil. BMWs kan rangere høyt når det gjelder drivstoffeffektivitet, men de har mange problemer og reservedelene deres er kostbare. Ifølge mange pålitelighetsbyråer rangerer BMW nederst til slutt. BMW 225xe er ikke et unntak og kan være ganske kostbart å vedlikeholde.

Er BMW plug-hybrid batterier holdbare?

Ja, BMW plug-in hybrid batterier er holdbare. De er kanskje ikke på samme nivå som Tesla, men de kan dekke over 100 000 miles. Dessuten hevder BMW at batteripakkene kan vare over 10 år, noe som er en flott prestasjon. Likevel, etter 10 år, kan batteriet slippe rekkevidden.

  BMW i8 Pålitelighet

Hvor mange miles kan BMW 225xe kjøre på strøm?

Selv om 2021 BMW 225xe ikke kommer med en veldig kraftig batteripakke, kan den dekke opp til 34 miles, noe som er eksepsjonelt. Dette er samme rekkevidde som BMW i8, som er dyrere og kraftigere. Vær oppmerksom på at dette området kan være lavere på tidligere modellår.

Bunnlinjen

BMW 225xe kan være en eksepsjonell aktiv tourer med en plug-in hybrid drivlinje, men det har også flere problemer som interesserte kjøpere bør vite om. Denne bilen har et svakt batteri, problemer med EVAP-systemet, drivstoffklaffdekselproblem, drivlinjeproblemer, høyspenningsbatterikortslutning og elektriske problemer.

Generelt er BMW 225xe en praktisk bil som den kommer med enda mer lasteplass enn BMW i3. I tillegg er den romslig nok til sin størrelse og presterer enestående. Bilen er også pålitelig og veldig effektiv. Med riktig omsorg og vedlikehold kan de fleste av de ovennevnte problemene unngås.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter