Vanlige problemer med BMW 328i

BMW 328i

BMW 328i er en av de mest ettertraktede mellomstore luksusbilene på markedet. Ikke bare er denne bilen elegant, avansert og luksuriøs, men den fungerer også eksepsjonelt bra. Likevel kommer det også med flere problemer. Men hva er de vanligste problemene med BMW 328i?

Noen av de vanligste problemene med BMW 328i er oljelekkasjer, sviktende timingkjeder, elektriske problemer, overoppheting av AC- og varmesystemer og problemer med kjøretøyets hastighetskontroll. Ytterligere problemer inkluderer servostyringssystemfeil, vibrerende klimaanlegg, varmeviftefeil, kjølevæskelekkasje og sidespeil kan brettes ut for langt.

Hva er problemene med BMW 328i?

Oljelekkasjer

Oljelekkasjer er veldig vanlige i BMW-modeller. Eiere av BMW 328i-modellen har også klaget på det. De fleste oljelekkasjeproblemene er et resultat av en defekt eller sviktende ventildekselpakning. Den gode nyheten er at dette problemet er lett å identifisere, og det bør løses i tide.

Dessuten er oljelekkasjen beryktet i 2015 BMW 328i-modellene. Du kan løse dette problemet ved å bytte ut den dårlige ventildekselpakningen.

Sviktende timing kjede

Et annet stort problem med BMW 328i er en sviktende timing kjede guide. Dette problemet er normalt rapportert av folk som eier BMW 328i modeller laget mellom 200 og 2015. Den timing kjeden har en tendens til å bryte og føre til at motoren ikke starter. For å løse dette problemet, bør du bytte ut timingkjeden.

Overoppheting av klimaanlegg og varmesystem

Dette er et vanlig problem på tvers av BMW-modeller. Overoppheting av AC- og varmesystemer er normalt forårsaket av enten en lekkasje av kjølevæske eller en defekt vannpumpe. Så hvis du har problemer med overoppheting, er det viktig å få kjølesystemet sjekket og reparert for å løse problemet.

Problemer med kjøretøyets hastighetskontroll

Siden kjøretøyets hastighetssensor er konstant i bruk, kan denne delen bli dårlig eller defekt på et tidspunkt. Som et resultat kan det føre til flere problemer som kan påvirke bilens ytelse. I de fleste tilfeller oppstår dette problemet på grunn av ledningsproblemer. Og ved noen anledninger kan hastighetssensoren gå dårlig og må byttes ut.

  Vanlige problemer med BMW 118d

Elektriske problemer

På grunn av de avanserte funksjonene som BMW 328i kommer med, er det lett for brukere å ha elektriske problemer. Noen av de elektriske problemene som brukerne bør være klare til å håndtere er sviktende sensorer, defekte tennspoler, døde batterier og generatorer som ikke fungerer.

Feil i servostyringssystemet

Dette er et annet problem som BMW 328i brukere bør være forberedt på å håndtere. Det er normalt at servostyringsslangene svikter. Hvis slangene sprekker, er det enkelt å reparere dem. Men hvis slangene sprekker, vil du bli tvunget til å bytte dem ut for å gjenopprette normal drift.

Sidespeilet kan brette seg for langt ut.

Dette er et av de dummeste problemene som BMW 328i-brukere står overfor. BMW designet speilene slik at de trekkes inn automatisk når du parkerer. Overraskende nok er dette en sikkerhetsfunksjon som er inkludert for å stoppe utilsiktet skade på speilene ved forbipasserende biler eller andre farer. Tvert imot, de ender opp med å bryte seg selv.

Legg merke til at speilene har en tendens til å strekke seg utover til de klikker ut av plass.

Feil på varmeapparatets vifte

Varmeviften er en viktig komponent da den hjelper til med å transportere luften inn i bilen. Etter en tids bruk kan viften imidlertid bli sprø og ikke fungere som tiltenkt. For å løse dette problemet må brukeren bytte ut den defekte eller defekte varmeviften.

  Vanlige problemer med Ford Mustang Mach-E

Kjølevæskelekkasje

Kjølevæsken er svært viktig da den bidrar til å kjøle ned motoren under bruk. Så hvis bilen din har en kjølevæskelekkasje, bør du skynde deg å fikse problemet før det oppstår flere problemer. Noen av tingene som forårsaker kjølevæskelekkasje er en ødelagt radiator, løse slangeforbindelser eller en mislykket vannpumpe.

For å løse dette problemet må du først løse det underliggende problemet.

Vibrerende klimaanlegg

Klimaanlegget i BMW 328i-modellen står overfor mange problemer. Bortsett fra svikt i varmeviften, kan klimaanlegget også riste, vibrere eller rasle mens det fungerer. Dette er vanligvis forårsaket av mangel på kjølemiddel i systemet. For å løse dette problemet må du fylle på kjølemediet.

VANLIGE SPØRSMÅL

Er BMW 328i en god bil?

Det kommer an på hva du leter etter. BMW 328i er en enestående bil hvis du er i markedet for en stilig, luksuriøs og høy ytelse bil. Men hvis du leter etter en pålitelig, drivstoffeffektiv og rimelig bil, er dette ikke et ideelt valg for deg.

Hvor lenge varer BMW 328i?

Med riktig pleie og vedlikehold, BMW 328i bør klokke mer enn 200.000 miles. Det er verdt å merke seg at noen eiere har gjort mer enn 250k miles, noe som er veldig imponerende. Men for at bilen skal vare så lenge, bør gode kjørevaner også opprettholdes.

Er det dyrt å vedlikeholde BMW 328i?

Selvfølgelig, ja! BMW 328i er mye dyrere å vedlikeholde enn de fleste av sine rivaler. I gjennomsnitt kan det hende at eieren må dele med mer enn $ 800 årlig for å vedlikeholde denne bilen. Dette er $ 50 mer enn den gjennomsnittlige kostnaden for å vedlikeholde en luksusbil og rundt $ 150 mer enn å vedlikeholde en vanlig bil.

  Biler som ligner på BMW X2

Er BMW 328i en god daglig driver?

Ja, BMW 328i er en fantastisk daglig driver. Likevel, når du sammenligner det med Toyota, Honda eller Mazda, vil du oppdage at det er ganske kostbart å bruke på daglig basis. Som forventet er det dyrere å bruke på daglig basis og registrerer flere problemer enn vanlige biler. Så de fleste foretrekker ikke å bruke den som en daglig sjåfør.

Hva er det beste BMW 328i modellåret?

BMW begynte å lage BMW 328i i 2007. Gjennom årene laget det forskjellige biler som skilte seg ut og presterte enestående. Imidlertid var det beste BMW 328i-modellåret E90, som ble produsert i 2011. Uansett har de fleste BMW 328i-modeller klart seg veldig bra og er noen av de mest pålitelige BMW 3-serie modellene.

Konklusjon

Nå som du vet hvilke problemer du kan forvente når du kjøper BMW 328i, er det viktig å sørge for at bilen din blir inspisert og riktig vedlikeholdt for å vare lenger. Totalt sett, BMW 328i er en fin bil med mange fascinerende funksjoner. Det er også pålitelig, men ganske kostbart å vedlikeholde.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter