Vanlige problemer med BMW 118d

BMW 118d

BMW 118d er en elegant og kompakt hatchback som mange BMW elskere på et budsjett ville elske å ha. Det er økonomisk, romslig, pålitelig og morsomt å kjøre. Imidlertid kommer det også med flere problemer som man bør vite slik at de kan budsjettere for dem på forhånd.

BMW 118d har flere problemer som man bør vite om før man investerer pengene sine i. Noen av disse problemene er timing kjede feil, dørhåndtak problemer, motoren stalling, ineffektive bremser, servostyring feil, og mye mer.

Hva er de vanlige problemene med BMW 118d?

Feil i tidskjede

Et vanlig problem som BMW 118d eiere gjennomgår er timing kjede feil. Timing kjeder og strammere på BMW 118d er ikke god nok. Så hvis de mislykkes, kan det hende at bilen ikke starter eller ikke kjører. Hvis bilen har et problem med tidskjeden, kan motoren slå feil, eller du kan høre en raslende lyd.

Den beste måten å håndtere en tidskjede og strammerfeil på er å erstatte delen. Så sørg for at timing kjeden på BMW 118d er i god stand før du kjøper en brukt BMW 118d.

Motor stalling

Et annet vanlig problem som BMW 118d eiere opplever er motor stalling. Motoren som stopper i 118d er et resultat av et elektrisk problem. Det skjer vanligvis når bilen er i bevegelse og utvendige lys slås av. BMW-teknikere har funnet ut at en kabel som leverer strøm til strømfordelingsboksen har vist seg å mislykkes inne i motorrommet.

Derfor, før du betaler for BMW 118d, inspisere den og sikre at kabelen leverer strøm er i god stand.

  Vanlige problemer med Mercedes GT 53

Problemer med dørhåndtak

De fleste BMW 1-serien har et problem med dørhåndtak problemer. Så dette er ikke bare et problem for BMW 118d, men så vel som 116i, 116d, 118d og mange andre 1-serie modeller. Hvis bilen din har et problem med dørhåndtaket, vil du legge merke til at en enhet stikker ut av døren mens du prøver å lukke den.

Ta bilen til en tekniker eller BMW servicesenter for å få den reparert. Du vil bli bedt om å endre fangst og håndtak som de kan bli ødelagt.

Problemer med kollisjonsputen

BMW 118d laget i andre kvartal 2008 har kollisjonspute problemer. Disse problemene oppstod på grunn av feilene i BMW hatchbacks sikkerhetsbelte strammer og ledningssele. Den eneste måten å bli kvitt dette problemet er ved å erstatte den mislykkede delen.

Feil i servostyring

Mange BMW 118d brukere har klaget over servostyring feil. Rattet taper strøm på grunn av en elektronisk kontrollfeil. I noen tilfeller er problemet svært alvorlig at det krever at hele servostyringssystemet byttes ut. Dessuten tilbakekalte BMW mange biler på grunn av akkurat dette problemet.

Turbolader problemer

Etter hvert som bilen din eldes, er sjansene for at turboladeren utvikler problemer også høye. Dette er fordi turboladeren påvirkes av ting som fremmedlegemer, oljesult og oljeforurensning. Så før du reparerer eller endrer turboladeren, prøv å løse det underliggende problemet som kan føre til at turboladeren mislykkes før du bytter den ut.

Ineffektive bremser

Hvis du kjøper en 2006 BMW 118d, bør du forvente å ha bremseproblemer. Dette er fordi BMW 1-serien som 118d kom med dette problemet. Problemet er knyttet til en forsegling på bremsesystemet. Siden bremsene er kompromittert, vil de ikke fungere som de trengs eller er veldig effektive.

  Hvordan fungerer en BMW plug-in hybrid?

Problem med kaldstart på tomgang

Et annet problem som de fleste BMW 118d eiere kommer over er den kalde starten tomgang problemet. Dette skjer vanligvis når du starter bilen i kaldt vær. Motoren kan også være inaktiv. I motsetning til de fleste problemer på denne listen, kan problemet imidlertid rettes opp ved å omprogrammere ECU eller elektronisk kontrollenhet.

Feil på drivstoffpumpe

Drivstoffpumpefeil skjer på nesten alle BMWs. Det er vanlig på gamle modeller eller de som har satt på mange miles. Når du dekker flere miles, er drivstoffforurensninger, elektriske feil og alderdom de som får drivstoffpumpen til å slites ut. I de fleste tilfeller må du bytte ut drivstoffpumpen.

Problemer med overføring

Flere BMW 118d har blitt tilbakekalt på grunn av overføringsproblemer. De fleste eiere klaget over tapet av stasjonen da de forsøkte å velge gir og skifte inn i dem. Etter at bilene ble tilbakekalt, identifiserte BMW-teknikere en liten bolt som løsnet i clutchtrykket.

Hvis du kjøper en brukt BMW 118d, sørg for at problemet ble korrigert av BMW og det er ikke lenger løs. 

FAQ

Hvor mange miles er høye kjørelengder for BMW 118d?

Hvis du leter etter en kvalitet brukt BMW 118d, sørg for at den har mindre enn 100,000 miles. Hvis den har mer enn 150 000 miles, anses dette som så høy kjørelengde som det vil begynne å ha alvorlige problemer som krever mye penger for å kjøpe og reparere.

  Vanlige problemer med Ford Maverick

Hvor lenge varer BMW 118d?

Til tross for at den ikke er så kraftig som BMW 3-serien eller 5-serien, kan BMW 118d vare over 200,000 miles. Likevel krever det riktig omsorg og vedlikehold for å treffe de ovennevnte milene. Dessuten bidrar gode kjørevaner også til å forlenge bilens levetid.

Har BMW 1-serien mange problemer?

Nei, BMW 1-serien kommer ikke med mange problemer. Når du sammenligner det med andre biler i sin klasse, vil du imidlertid oppdage at det har flere problemer. Noen av de vanlige problemene med BMW 118d er sikkerhetsbelte strammerens feil, aksel problem, overføring problem, problemet med strømassistert bremser, og mye mer.

Hva er forskjellen mellom 118i og 118d?

Dette er de samme bilene, men den ene bilen bruker diesel til å kjøre mens den andre bruker bensin. BMW 118d bruker diesel, mens BMW 118i bruker bensin. Dessuten har BMW 118i 3 motoralternativer, mens BMW 118d kommer med bare to motoralternativer.

Konklusjon

Nå som du vet noen av problemene som BMW 118d står overfor, kan du bestemme om du vil skaffe deg en kvalitet som brukes 118d eller ikke. Denne kompakte hatchback er en av et slag som sin romslige, komfortable, pålitelige, praktiske og morsomme å kjøre. Dessuten kan de fleste problemene den følger med håndteres av en sertifisert BMW-tekniker.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter